تاریخ : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 21 October , 2026

اخبار ویژه

مجمع عمومی عادی به حد نصاب نرسید ۳۳ سال است‌در‌قرنطینه‌خانگی‌هستم خرید ۲۸ هزار تن میوه شب عید در مازندران محدودیت خرید از پوز فروشگاهی اجرایی شد قیمت خودرو در بازار آزاد سه شنبه ۲۹ آذر رئیس ستاد انتخابات «مسعود پزشکیان» در مازندران منصوب شد قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ تخصیص قریب۱۶میلیاردتومان تسهیلات ارزان قیمت به مسکن محرومین املش بدهی‌های خارجی ایران ۳.۳ درصد کاهش یافت سقف حواله های ارزی افزایش یافت ماجرای خواستگاری عمو پورنگ آغاز سرشماری سراسری زنبور عسل از امروز مالیات نانوشته بر دهک‌های پایین حدود ۱۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در مازندران وارد فاز عملیاتی شد قندان را به صورت آقای شهردار کوبیدند ! نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس : تقاضای تحقیق و تفحص نمایندگان مجلس از بانک ها حواشی هشتمین جشن کتاب سال سینما افزایش نرخ ۱۳ ارز رسمی/ دلار ۴۲۰۰ تومان ماند مطلوب بودن ذخایر مواد غذایی در مازندران نفوذی های حوزه جمعیت گیلان و توسعه زمین منظرگردی طرح راه‌اندازی صندوق حمایت از مستاجران + جزئیات افتتاح ۲۸ پروژه عمرانی در فومن

کد شما در این بخش
♥0

شهادت در کردستان با فداکاری و مجاهدت بیشتر توأم بوده است

  • کد خبر : 24961
  • 30 خرداد 1398 - 14:00

حضرت آیت الله خامنه‌ای در این دیدار، شهدای عزیز کردستان را متمایز از مناطق دیگر کشور برشمردند و گفتند: مبارزان کردستان در عین مبارزه با دشمن خارجی، در داخل خانه و محیط زندگی خود نیز با ضد انقلاب در جنگ بودند، بنابراین شهادت در این منطقه با فداکاری بیشتر و با مجاهدت صادقانه توأم بوده است.

سرویس سیاسی اقتصادشمال ،بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دست‌اندرکاران کنگره بزرگداشت ۵۴۰۰ شهید استان کردستان که در تاریخ ۲۷ خرداد ۹۸ برگزار شده بود، صبح امروز در محل این همایش در سنندج منتشر شد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای در این دیدار، شهدای عزیز کردستان را متمایز از مناطق دیگر کشور برشمردند و گفتند: مبارزان کردستان در عین مبارزه با دشمن خارجی، در داخل خانه و محیط زندگی خود نیز با ضد انقلاب در جنگ بودند، بنابراین شهادت در این منطقه با فداکاری بیشتر و با مجاهدت صادقانه توأم بوده است.
رهبر انقلاب اسلامی، مزیت دیگر مردم کردستان را خنثی کردن توطئه اختلاف‌افکنی قومی و مذهبی خواندند و خاطرنشان کردند: کشور ما از لحاظ تنوع قومی کم‌نظیر است و اقوام مختلف تحت نام بزرگ ایران و ملت ایران در کنار هم زندگی می‌کنند، البته دشمنان از ابتدا قصد داشتند از اختلافات مذهبی و قومی برای شکست جمهوری اسلامی استفاده کنند اما عناصر مؤمن و هوشمند در کردستان و همچنین در آذربایجان غربی، این توطئه را خنثی، و با خدمت به انقلاب، دشمن را مأیوس کردند.
ایشان تکریم شهیدان و خانواده‌های آنان را وظیفه آحاد مردم و مسئولان دانستند و با تأکید بر تولید آثاری که خروجی آنها شناساندن قدر و عظمت کار شهیدان برای کشور باشد، افزودند: مردم و بویژه نسل جوان باید بدانند برای پایه‌گذاری و محکم کردن پایه‌های انقلاب و پیشرفت و سربلندی این شجره طیبه و پر افتخار چه تلاشهایی انجام شده است.
حضرت آیت الله خامنه‌ای همچنین با اشاره به سیاست غلط و معیوب رژیم پهلوی در عقب نگه داشتن مناطق کردنشین، خطاب به مسئولان استان بر کار عمرانی و تلاش و پیگیری برای جبران عقب‌ماندگی‌های استان تأکید کردند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=24961
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.