تاریخ : یکشنبه, ۱۰ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 1 November , 2026

اخبار ویژه

افزایش مهاجرت پرندگان به تالاب بین المللی میانکاله مراسم ختم پدر شهید شفیعی خورشیدی برگزار می شود تورم ماهانه خرداد ماه اعلام شد قیمت خودرو در بازار آزاد در ۱۸ دی ۱۴۰۰ بازگشت روند افزایشی قیمت‌ها به بازار ارز/ عاقبت شوم فرار سرمایه از بورس دلار ۲۵ هزار و ۷۰۱ تومان است کارت سوخت چرا و چگونه؟ جزئیات وام ۲۰ میلیون تومانی به فرهنگیان پیش‌بینی رقم قابل تحقق مالیات بر واردات در لایحه بودجه ۱۴۰۰ ملت متحد باشد توطئه‌های دشمن به ضرر خود او تمام خواهد شد معترضان یارانه توجه کنند؛ واریزی شما قابل برداشت نیست سیل چه بر سر راه‌ها پل‌ها و ابنیه آورد؟ خبر تازه ای نیست/اختلال ها اعلام می شود آمادگی صنعت بیمه برای حمایت از طرح‌های جدید راز کیف سنگین پمپئو قیمت سکه و طلا در بازار آزاد مازندران ۱بهمن ۱۴۰۱ بانک مرکزی گوش به فرمان دولت خالکوبی عجیب بازیگر مشهور روی صورتش! کشف و ضبط محمولات قاچاق جنگلی در شهرستان گلوگاه شخم زمستانه در ۳۵ درصد از اراضی شالیزاری گیلان انجام شد شناورسازی سود تسهیلات مسکن/ اقتصاد ایران از دوربین خارجی سقف برداشت از خودپردازهای بانک ملی ۵۰۰ هزار تومان شد شستا آماده سرمایه‌گذاری برای استخراج ید در گلستان است

کد شما در این بخش
♥2

مدیریت بحران گیلان نسبت به بارندگی‌های آخر هفته هشدار داد

  • کد خبر : 50884
  • 04 مرداد 1400 - 22:40
مدیریت بحران گیلان نسبت به بارندگی‌های آخر هفته هشدار داد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان با اشاره به صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری در استان گفت: دستگاه‌های خدمت رسان و مردم آمادگی لازم را برای مقابله با مشکلات احتمالی و وقوع بارندگی‌های شدید و سیلاب داشته باشند.

امیر مرادی عصر دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: احتمال طغیان رودخانه و وقوع سیلاب برای استان طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه پیش بینی شده؛ بنابراین، علاوه بر اینکه هشدار آمادگی لازم جهت فراهم کردن تمهیدات مقابله با مشکلات احتمالی ناشی از وقوع بارش های شدید به تمامی فرمانداران، بخشداران و دستگاه های اجرایی  ابلاغ شده است؛ مردم نیز باید مراقبت ها و احتیاط لازم را برای روزهای پایان هفته داشته باشند.

وی با بیان اینکه بر اساس گزارش های هواشناسی احتمال دارد که در ۲ روز آینده بارندگی ها از شدت بیشتری نیز برخوردار باشد، به سیلاب های اخیر در کرمان و کشورهای دیگر همچون آلمان و ترکیه اشاره کرد و گفت: مردم از ترددهای غیر ضروری در این روزها بویژه در مناطق کوهستانی بپرهیزند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان با ابراز نگرانی از گردشگری طی روزهای یاد شده از مردم خواست از استقرار در حاشیه رودخانه ها و مسیل ها بپرهیزند؛ ضمن اینکه افراد بومی و ساکنان نیز تمهیدات لازم را برای مقابله با مشکلات احتمالی بیندیشند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان به گروههای کوهنوردی در استان نیز توصیه کرد برای روزهای چهارشنبه و پنجشنبه از انجام این فعالیت در نقاط مختلف استان خودداری و به زمان مناسب موکول کنند.

وی با توجه به پیش بینی هواشناسی مبنی بر  بارندگی، وزش باد و رعدو برق شدید در استان طی چهارشنبه و پنجشنبه جاری به احتمال خسارت به محصولات کشاورزی نیز اشاره و بیان کرد: ممکن است در برخی شالیزارها کشاورزان محصولاتشان را درو کرده اما هنوز جمع آوری نکرده باشند بنابراین توصیه می شود در فرصت باقی مانده ۲ روز این کار را انجام دهند.

مرادی ادامه داد: کشاورزانی هم که هنوز محصولات شان را برداشت نکرده اند، کرت ها را باز بگذارند تا آبگرفتگی و ماندابی در زمین هایشان ایجاد نشود؛ ضمن اینکه کشاورزان از هر نوع کود دهی، سم پاشی و محلول پاشی در این ۲ روز خودداری کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان همچنین با اشاره به وقوع گاه بیگاه رعدو برق های شدیدی که برخی مواقع موجب گرفتن جان انسان ها می شود، از همه  مردم خواست تا در زمان بارندگی و رعدو برق شدید از حضور در فضای باز بپرهیزند و در مکانی امن پناه بگیرند.

هواشناسی گیلان با صدور هشدار نارنجی برای روز های چهارشنبه و پنجشنبه بارندگی های رگباری، رعد و برق و وزش باد (بعضی نقاط شدید و گاهی خیلی شدید) در مناطق مستعد احتمال تگرگ، کاهش محسوس دما (به طور متوسط بین ۵ تا ۱۰ درجه سانتی گراد) را در استان پیش بینی کرده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=50884
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.