تاریخ : دوشنبه, ۱۶ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 7 September , 2026

اخبار ویژه

رشد ۱۱ درصدی مانده تسهیلات بانک مسکن پرداخت تسهیلات ازدواج بانک قرض‌الحسنه رسالت به اعضای صندوق هنر علل ریزش بازار سهام استفاده بخشی از اقساط وصولی مسکن ‌مهر برای خانه‌اولی‌ها ۱۹۲ میلیارد ریال کمک بلاعوض به سیل زدگان گلستان پرداخت شد رمزارزها؛ بازار جدید دارایی لبنیاتی‌ها از آب کره می‌گیرند! وانت هیوندای +عکس پوست خربزه زیرپای سرمربی نساجی قیمت خودرو در بازار آزاد؛ ۲۱ مهر ۱۴۰۰ کشف ۵ تن خشخاش در گمرک اینچه برون شاخص های توسعه ای گیلان درسایه تکمیل طرح های زیربنایی ارتقا یافت تکمیل شبکه ارتباطی آزادراه تهران-شمال تا دهه فجر تصفیه‌خانه آبرسانی به شهرهای گروه الف مازندران آماده بهره‌برداری شد سهام عدالت به زودی آزاد می شود اجرای ۴۰ هزار هکتار توسعه زراعت چوب تا پایان سال در جلسه هیات دولت چه گذشت؟ تاکنون ۳ میلیون نفر در سامانه املاک ثبت‌نام کرده‌اند بالاخره پایتخت ۶ چه می شود؟ رشوه‌خواری ۳۰۰ میلیاردی یک مسئول گمرکی رشد ۳۵ درصدی پرداخت وام ساخت مسکن پیشنهاد تشکیل ستاد مقابله با تحریم تظاهراتی در خون

کد شما در این بخش
1

مذاکره با مدیر تلگرام صحت دارد، اما مخفیانه نبود

  • کد خبر : 5031
  • 02 خرداد 1397 - 11:39

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: مذاکره دولت ایران با مدیر تلگرام صحت دارد اما این مسئله مخفی نبوده و در دولت یازدهم برای رعایت الزامات فرهنگی کشور انجام شده است.

محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران با اشاره به ادعای مذاکرات محرمانه دولت با مدیر تلگرام در سال ۹۴   گفت: مذاکره دولت ایران با مدیریت تلگران مخفیانه نبوده و  چنین موضوعی صحت دارد؛  این کار در زمان وزیر وقت ارتباطات و با اطلاع دادستانی وقت کشور انجام شد.

وی افزود: در زمان دولت یازدهم مذاکراتی با تلگرام در حیطه رعایت الزامات فرهنگی کشور انجام شده که البته توافق‌هایی هم به دست آمده و تلگرام ملاحظات ما در مورد کانال‌های غیراخلاقی یا کانال‌های مرتبط با تروریسم را لحاظ کرده است.

آذری جهرمی ادامه داد: این بحث که پهنای باند ویژه ای در اختیار تلگرام قرار داده شده صحت ندارد و مذاکرات با تلگرام با اطلاع مقامات درگیر در این امر از جمله کارگروه تعیین مصادیق و محتوای مجرمانه صورت گرفت.

وزیر ارتباطات در خصوص نامه وزرای دولت به دادستان کشور در خصوص رفع فیلتر تلگرام، تصریح کرد: آنچه که در بررسی های انجام شده مشخص شد، فیلتر توییتر در کارگروه تعیین مصادیق و محتوای مجرمانه و در سال ۸۸ تصویب شده و ابلاغیه فیلتر توییتر به وزارت ارتباطات بر اساس این مصوبه بوده است. در سال ۹۶ بازپرس شهرستان مشهد دستور قضایی را به دادستان تهران ارسال و اعلام می کند که در بعضی موارد توییتر در دسترس است و چون دارای مسائل مجرمانه است، درخواست فیلتر توییتر را مطرح می کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: بازپرس مشهد صلاحیت محلی دارد و اظهار نظر او در حیطه شهر مشهد می تواند باشد. اینکه مزایا و معایبی دارد باید در کارگروه مطرح شود و به نظر می رسد جای طرح اینگونه دغدغه ها در جلسه کارگروه تعیین مصادیق و محتوای مجرمانه است.

آذری جهرمی با بیان اینکه پیام رسان ها زیرساخت توسعه اقتصاد دیجیتال هستند، گفت: به دلیل اینکه پیام رسان های فعال در جامعه ما هم نقش پیام رسان را داشتند و هم نقش رسانه، بار سیاسی رسانه ها به پیام رسان ها منتقل شده است. اصرار داریم بر اینکه این دوبحث از هم تفکیک شود. حاکمیت بندهایی را بعنوان حمایت از پیام رسان ها در شورای عالی فضای مجازی تصویب کرده است.

وی در پایان تاکید کرد: بر اساس قانون کمک به پیام‌رسان‌های داخلی را وظیفه دولت می دانیم و از آنها حمایت خواهیم کرد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=5031
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.