تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 22 October , 2026

اخبار ویژه

افزایش ۱۵ درصدی صید از دریای خزر قیمت مصوب مرغ ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان تعیین شد ۱۳۵ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی داریم قتل دو نفر به خاطر ملک مرکبات بهشهر راهی اوراسیا و حاشیه خلیج فارس کاهش ۳۰ درصدی درآمد سرانه کشور در دهه ۹۰ آزاد سازی ۲۳ هزار متر از اراضی ملی بابل ۱۰ هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت به طرح‌های راه‌سازی مازندران اختصاص یافت محمدجواد ظریف در مجلس پیچیدگی حذف صفرها از تورم ۴۰ درصدی! پیامدهای گرانی مسکن در جامعه قیمت خودرو در بازار آزاد در نهم بهمن ۱۴۰۰ اولین تصویر تروریست چابهار منتشر شد ویژگی‌ برنامه اصلاحی بانک مرکزی عکس دیده نشده از قبر توت آنخ آمون بیست و نهمین یادواره شهید‌ “سید‌ مجتبی‌ علمدار” قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ یازدهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه برگزار می شود پایان فعالیت شرکت‌های صوری در مناطق آزاد علت مرگ مرد جوان در سیلوی نکا چه بود؟ هدیه ای به دشمن کیهان نوشت:شرارت در سوریه و عراق پاسخش را در یمن و دریای عمان گرفت قیمت خودرو در بازار آزاد در ۲۹ مرداد ۱۴۰۱

کد شما در این بخش
♥2

نرخ سود ریالی صندوق توسعه ۱۱ درصد تعیین شد

  • کد خبر : 22532
  • 07 اردیبهشت 1398 - 23:51
نرخ سود ریالی صندوق توسعه ۱۱ درصد تعیین شد

هیات امنای صندوق توسعه ملی با تصویب بودجه پیشنهادی صندوق برای سال ۹۸، نرخ سود تسهیلات ریالی این صندوق برای صادرکنندگان صنعتی و کشاورزی را ۱۱ درصد تعیین کرد.

به گزارش اقتصاد شمال، در این جلسه، اعضای هیات امنا در فرآیند تصویب بودجه پیشنهادی صندوق توسعه ملی برای سال ۱۳۹۸ مقرر نمودند تا متناسب با شرایط کشور حداکثر انضباط مالی را مد نظر قرار گیرد و هیأت امنای صندوق توسعه ملی با بررسی پیشنهادهای واصله، ضمن اصلاح چند مورد از مصوبات قبلی، مواردی را به شرح زیر به تصویب رساند:

۱- نرخ سود تسهیلات ریالی از محل منابع صندوق توسعه ملی برای صادرکنندگان کالاهای صنعتی و کشاورزی ۱۱ درصد تعیین شد.

۲- سرمایه‌گذاری در بازارهای پولی و مالی بین‌المللی به صورت مستقیم (توسط صندوق) و یا غیرمستقیم (برون‌سپاری) از طریق بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، شرکت‌ سرمایه‌گذاری‌های خارجی ایران و یا شرکت‌های مدیریت دارایی صورت می‌پذیرد. همچنین سقف سرمایه‌گذاری‌های مزبور به میزان ۵۰ درصد افزایش یافت.

۳- تسهیلات ریالی صندوق توسعه ملی علاوه بر طرح‌های توسعه‌ای مربوط به واحدهای دامپروری و زنجیره‌های گوشت قرمز، گوشت سفید و شیر، به طرح‌های جدید الاحداث این واحدها و زنجیره‌ها با اولویت طرح‌های توسعه‌ای نیز اختصاص می‌یابد.

۴- با توجه به ضرورت کنترل رشد سطح عمومی قیمت‌ها، به هیات عامل اجازه داده شد تا صرفاً در مورد طرح‌هایی که از محل سپرده‌های ریالی صندوق توسعه ملی تا پایان خرداد ۱۳۹۷ تامین مالی شده‌اند، متناسب با میزان پیشرفت پروژه با درخواست اعطای تسهیلات تکمیلی به طرح‌های دارای توجیه مالی و اقتصادی با تأیید بانک عامل حداکثر تا ۴۰ درصد تسهیلات اولیه و تنها از طریق بانک اعطا کننده تسهیلات اولیه، به شرط اطمینان از به بهره‌برداری رسیدن طرح ظرف مدت حداکثر یک سال موافقت نماید.

۵- از آنجایی که توسعه و تکمیل زیرساخت‌های حمل و نقلی همواره از فعالیت‌های واجد اولویت دریافت تسهیلات از محل منابع صندوق توسعه بوده است در این راستا، زمان تسهیلات موضوع بند «و» تبصره (۴) قانون بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور شامل جدول دریافت و بازپرداخت، مطابق شرایط اصل قرارداد فاینانس تعیین شد.

در این جلسه همچنین علاوه بر مصوبات فوق، هیات امنای صندوق توسعه ملی به هیات عامل اجازه داد پس از تایید نهایی رییس جمهور، صندوق در راستای انجام رسالت اجتماعی خود و برنامه حذف فقر مطلق مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال از محل سود سالیانه صندوق را برای مشارکت در تامین مالی دو هزار واحد مسکونی برای ایتام تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی با اولویت مناطق سیل‌زده شامل خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی اختصاص دهد.

در ایتدای این جلسه، رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی گزارشی از عملکرد صندوق در سال ۱۳۹۷ ارایه کرد.

همچنین گزارش هیات نظارت در مورد صورت‌های مالی ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ صندوق مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم مصوب گردید.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=22532
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.