تاریخ : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 26 October , 2026

اخبار ویژه

اقتصاد و گره بنزین یک قدم تا ابلاغ قرارداد موقت تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اوراسیا بودجه حوزه‎‌های علمیه، نصف بودجه دانشگاه تهران هم نمی‌شود زمان واریز یارانه آذر 97 قیمت خودرو در بازار آزاد در ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ «بساما» انبار فروخت/ نوسانی‌ها به معاملات بازگشتند پارتی فوتبالیست ها لو رفت! تورم ماهانه به پایین‌ترین حد از ابتدای ۹۹ رسید ۲۲ بهمن ۱۳۵۷؛ پایان رژیم جزئیات پرداخت عیدی پایان سال کارمندان فال روزانه چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۷ پیشنهاد کاهش تعرفه‌ها با تغییر نرخ ارز اظهارنامه‌های واردات ماجرای لبنیات در سفره ایرانی شناسایى و دستگیرى عامل راه‌اندازى درگاه جعلى یکى از بانک‌ها در فضاى سایبرى آب منطقه‌ای گیلان نسبت به سرریز سد آیت‌الله بهجت هشدار داد مسدود سازی ۱۰۰۰ دستگاه کارتخوان ایرانی فعال در خارج استاندارمازندران: طرح‌های نیمه تمام مازندران تعیین تکلیف شود “تمساح خلیج‌فارس” اعدام شد آغاز برداشت طلای سرخ در مازندران اقبال عمومی به بورس فرصت مناسبی برای استفاده از ظرفیت ها است نقش شبه دولتی ها در اصل ۴۴ کمرنگ شد عرضه اوراق گواهی سپرده یکساله با سود ۲۰ درصد در تمامی شعب بانک شهر ثبت ۲۱ فقره سرقت در آمل

کد شما در این بخش
♥3

کیوی گیلان به روسیه صادر می شود

  • کد خبر : 31012
  • 14 مهر 1398 - 22:38
کیوی گیلان به روسیه صادر می شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: از نیمه مهرماه جاری، دروازه‌های صادرات کیوی این استان به کشور روسیه باز می‌شود.

علی درجانی روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا با اشاره به فراهم شدن امکان صادرات محصولات کشاورزی خصوصا کیوی به کشور روسیه افزود: کیوی گیلان به دلیل کیفیت عالی، بازار پسندی بالایی را در کشور روسیه دارد.

وی ادامه داد: روسیه به دلیل موقیت جغرافیایی و بازار آماده بستر مناسبی برای فعالیت کشاورزان گیلانی، ارز آوری و کسب در آمد مناسب است و بیشترین کیوی گیلان در شهرستان های تالش، رودسر و آستارا تولید می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با یادآوری اینکه سال گذشته ۱۵۴ هزار تن کیوی از باغات استان برداشت شد، اظهارداشت: پیش بینی می شود در سال جاری ۱۸۰ هزار تن کیوی برداشت شود.

وی صادرات کیوی با کیفیت را تضمین کننده حفظ بازارهای موجود و گسترش آن دانست و تصریح کرد: سال گذشته ۶۷ هزار و ۵۰۰ تن کیوی گیلان به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه صادر شد.

به گفته درجانی، هفت هزار و ۵۰۰ نفر در باغ های کیوی گیلان مشغول به کار  بوده و بازار خوب کیوی موجب توسعه پرورش این محصول شده است.

سطح زیر کشت باغات کیوی در کشور، ۱۲ هزار و ۱۵۲ هکتار است که  از این میزان پنج هزار و ۷۴۶ هکتار مربوط به گیلان است. سال گذشته ۶۷ هزار و ۵۰۰ تن صادرات کیوی، ۴۷ میلیون دلار ارزآوری برای کشور به ارمغان داشت.

۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر در گیلان در تولید کیوی فعالیت دارند؛ تالش با دو هزار و ۸۰۰ هکتار اراضی زیر کشت بزرگترین تولیدکننده کیوی گیلان است و پس از آن شهرستان های رودسر و آستارا در رتبه های بعدی قرار دارند.

گمرکات کشور با قرنطینه کردن کیوی در تمامی نواحی مرزی، از تاریخ پانزدهم تیر تا پانزدهم مهرماه صادرات آن را به عنوان اقلام مممنوعه اعلام کردند و از فردا ، قدم ها برای صادرات کیوی برداشته می شود.

پیشتر مسعود الماسی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان در گفت وگو با   ایرنا   فرصت ها و در عین حال دشواری های صادرات کیوی استان را برشمرده بود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=31012
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.