تاریخ : جمعه, ۱۰ مهر , ۱۴۰۵ Friday, 2 October , 2026

اخبار ویژه

شرط عجیب ازدواج قاتلم کرد رییس دادگستری ودادستان جدید شهرستان گلوگاه معارفه شدند مهلت ارائه صورت‌های مالی حسابرسی شده تمدید شد جزئیات کشف گاز طبیعی در دریای عمان افزایش حجم تسهیلات اعطایی بانک‌ها/وام قرض‌الحسنه ۴۷.۵درصد رشد کرد بــازار اجــاره بهـــا در هـرج و مـرج اخراج دو بازیکن در پایان بازی/ و ضرب و شتم خبرنگار افزایش نرخ یورو و پوند/ دلار ۴۲۱۹ تومان زنان رهبر ترافیک سنگین در جاده چالوس نفت ایران بدون مشتری نمی‌ماند/ تورم و آشفتگی بازار ماحصل ارز چندنرخی تئاتر گیلان بر صحنه نمایش جهانی برقی سازی راه آهن اینجه برون و رونق توسعه گلستان اولین مرکز تجاری کالاهای ایرانی در شهر شانگهای افتتاح می شود جشنواره برلین ۲۰۱۹ معرفی شدند مصوبات امروز شورای اقتصاد چه بود؟ تسهیلات حساب‌های انفرادی و زوجین افزایش یافت تولید ۶۰ تنی عسل در گلوگاه طرح تازه بانک ملی ایران برای کمک به توسعه کشور جشنی برای زرد کیجا چشم خیانت روشن! توسعه گردشگری دریایی در بندر فریدونکنار خلیج گرگان برای جلوگیری از آسیب‌ زیست محیطی باید احیا شود

کد شما در این بخش
♥1

۱۰۰۰ واحد مسکونی آسیب دیده عشایر گلستان مقاوم سازی می شود

  • کد خبر : 23604
  • 31 اردیبهشت 1398 - 23:51

مدیرکل امور عشایر گلستان اعلام کرد که ۱۰۰۰ واحد مسکونی عشایر بومی و کوچنده این استان که در جریان بارش های شدید روزهای پایانی سال گذشته و سیل اوایل امسال آسیب دیدند، مقاوم سازی می شوند.

رضا علیپوری افزود: برای مقاوم سازی هر یک از واحدهای آسیب دیده متناسب با میزان خسارت تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال کمک بلاعوض و در صورت نیاز تسهیلات قرض الحسنه پرداخت می شود.
وی اضافه کرد: بیشتر واحدهای مسکونی عشایر، انبارهای ذخیره نهاده های دامی و نیز مکان های نگهداری دام آنان که درجریان سیل امسال آسیب دیدند، گلی و چوبی بودند که با مصالح آجر، بلوک، ماسه و سیمان مقاوم سازی خواهد شد.
علیپوری گفت: کمیسیونی در سازمان جهادکشاورزی گلستان و دو شهرستان گنبدکاووس و مراوه تپه برای بررسی واحدهای مسکونی آسیب دیده عشایر کوچنده و بومی این استان برای پرداخت کمک بلاعوض و یا تسهیلات قرض الحسنه تشکیل شده است.
وی از آغاز پرداخت کمک های بلاعوض و یا تسهیلات قرض الحسنه برای مقاوم سازی منازل مسکونی عشایر گلستان در روزهای آینده خبر داد و تصریح کرد: علاوه بر این تاکنون برای دو هزار راس دام سبک تلف شده عشایر نیز تشکیل پرونده شده که دام به آنها تحویل شود.
مدیرکل امور عشایر گلستان ادامه داد: درمرحله اول توزیع دام بین روستاییان آسیب دیده به تعدادی از عشایر آسیب دیده استان نیز دام تحویل شد و به بقیه آنان نیز در روزهای آینده دام داده خواهد شد.
علیپوری گفت: درجریان سیل اوایل امسال درمجموع ۶ هزار راس دام سبک مربوط به عشایر کوچنده و بومی گلستان تلف شدند که قرار است به آنان دام داده شود.
وی اضافه کرد: علاوه بر تلف شدن این تعداد دام، بارش های شدید روزهای پایانی سال ۹۷ و وقوع سیلاب اوایل امسال درمناطق عشایری گلستان، خسارت هایی به راه ها و ابنیه، انبارهای نگهداری علوفه و نهاده های دامی، مکان های نگهداری دام و مسکن عشایر این استان وارد شد که مجموعا ۶۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
استان گلستان دارای ۳۵۳۰ خانوار عشایر باجمعیت تقریبی ۲۱ هزار نفر شامل ۱۹۷۸ خانوار عشایر کرد از استان های خراسان شمالی، رضوی و سمنان با جمعیت ۱۰ هزارو ۹۹۱ نفر و ۱۵۵۲ خانوار عشایر ترکمن با جمعیت ۹۶۹۶ نفر می باشد.
عشایر کوچنده و بومی گلستان درمجموع ۷۶۰ هزار راس دام سبک دارند و در سطح ۳۵۰ هزار هکتار از مراتع این استان به پرورش دام مشغول هستند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=23604
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.