تاریخ : یکشنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 6 September , 2026

اخبار ویژه

کوچ قاچاق چوب در مازندران از وانت به خودرو سواری چه خبر از جاده های گیلان؟ نهاده‌های کشاورزی تقلبی، چالش کشاورزی مازندران جان باختن ۳۷۹ نفر در حوادث رانندگی مازندران خلاصه دارایی و بدهی بانک‌های تجاری در پایان پاییز پویش وحدت و انسجام ملی در چله انقلاب اسلامی برگزاری مراسم شب‌های قدر در ۳۰۰ بقعه متبرکه مازندران آخرین وضعیت هوا در مازندران این پرونده را ظریف و روحانی قضاوت کنند قیمت حج ۹۸ زیر ۳۰ میلیون تومان معرفی تیم مدعی تغییرات نرخ تورم استان‌ها در خرداد شرکت های تعاونی توسعه و عمران زمینه ساز رونق اقتصادی است ۱۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات کرونایی به مازندران اختصاص یافت واردات کاغذ و راه حل بحران ممنوعیت واردات کالاهای گروه چهارم در مناطق آزاد اعلام شد جلسه مدیران عامل بانک‌های دولتی و نیمه دولتی با معاون قوه قضائیه چوبکاری کنید پولدار شوید ابعادی از توزیع کالابرگ؛ فعلا یارانه نقدی “حاکم” است قیمت جهانی طلا امروز سوم اسفند چرا نرخ بهره بانکی به ضرر بورس تغییر کرد؟ ماجرای توقیف خانه پدری پاسخ به مطالبات شهروندان گلوگاه با برپایی میز خدمت

کد شما در این بخش
1

تبدیل وضعیت نیرو نداریم

  • کد خبر : 22551
  • 07 اردیبهشت 1398 - 23:59

چیزی به نام تبدیل وضعیت نیروی قراردادی در بدنه دولت وجود ندارد.

به گزارش اقتصاد شمال، رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: چیزی به نام تبدیل وضعیت نیروی قراردادی در بدنه دولت وجود ندارد، چرا که نیروی رسمی دولت شدن باید طی آزمون در شرایط برابر انجام شود.

 جمشید انصاری – معاون رئیسجمهور – امروز (شنبه) در نشستی که در سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی البرز برگزار شد، اظهار کرد: نیروی انسانی که جذب دولت می‌شود باید فردی برخوردار از عالی‌ترین سطح دانش باشد.

وی به آموزش نیروهای انسانی در البرز اشاره کرد و افزود: این اقدام قابل تقدیر است، اما افرادی باید مشمول این طرح شوند که دارای اطلاعات و زمینه علمی کافی باشند و دوره‌های آموزشی با هدف ارتقای دانش افراد برگزار شود.

انصاری بیان کرد: نهادهای اجرایی نباید جایی برای آموزش و فراگیری علم باشد بلکه باید اقدامات در راستای به روز شدن اطلاعات و مطالب علمی انجام شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: البرز جایگاه ویژه‌ای دارد و ما این استان را در امر تأمین نیروی انسانی حمایت خواهیم کرد.

رئیس سازمان استخدامی و امور اداری ادامه داد: نظام‌های مدیریتی باید با توجه به شرایط، ابداعات و فعالیت‌های مدیریتی خاص داشته باشند.

امسال و سال آینده سخت‌ترین دوران مدیریتی کشور است

وی بیان کرد: سال‌های ۹۸ و ۹۹ سخت‌ترین دوران مدیریتی کشور است که اگر ابتکار مدیریتی نداشته باشیم کنترل شرایط دشوار خواهد بود.

انصاری با تأکید بر لزوم ساماندهی امکانات موجود اضافه کرد: تصویربرداری و مطالعه امکانات موجود با هدف راستی آزمایی می‌تواند شرایط و نحوه مدیریت را ارتقا دهد.

به گفته وی، لازم است سازمان‌های مدیریت برنامه‌ریزی استان‌ها ارتقا یابد و نیروهایی جذب شوند که شرایط پیشرفت را فراهم می‌کنند.

رئیس سازمان امور استخدامی و اداری با اشاره به اینکه در بخش سازمان برنامه و بودجه با مشکلاتی مواجه شدیم، افزود: در نهایت به این نتیجه رسیدیم که با تفویض اختیارات مدیریت کشور، توسعه و بهبود بیشتری در راستای ارائه خدمات به مردم خواهیم داشت اما عادت مداخله در مسائل ریز دستگاه‌ها مشکل ساز شد.

وی اظهار کرد: امروز که به صورت مستقل فعالیت می‌کنیم، اقدامات ما تحت عنوان تسهیل‌گری انجام می‌شود و باید اقداماتی را برنامه‌ریزی کنیم که دستگاه‌های اجرایی استان مأموریت‌های خود را بهتر انجام دهند.

انصاری خاطرنشان کرد: باید با تقویت دستگاه‌های مدیریت نهادهای مستقر در استان‌ها به پیشرفت آنها کمک کنیم.

چیزی به نام استخدام نخبگان نداریم

رئیس سازمان اداری و استخدامی همچنین در دیدار با رئیس مؤسسه رازی با اشاره به چگونگی استفاده از ظرفیت نخبگان گفت: چیزی به نام استخدام نخبگان نداریم و چارت به کارگیری آن‌ها نیز بر مبنای عدالت استخدامی برای همه داوطلبان انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: این مؤسسه به عنوان یکی از مهمترین مراکز تحقیقاتی کشور نقش بسزایی در تأمین سلامت انسان و دام دارد.

رئیس سازمان اداری و استخدامی ادامه داد: این دست مجموعه‌ها باید در حوزه نیروی انسانی و همچنین به روز رسانی تجهیزات و امکانات تقویت شوند تا دستاوردهای مثبت آن‌ها روز به روز بیشتر شود.

وی افزود: اگر این اتفاق بیفتد مؤسسه رازی و دیگر مؤسسات تحقیقاتی که تعدادشان در استان البرز کم نیست، می‌توانند در مسیر درست تحقق اهداف خود که همان تأمین امنیت غذایی و سلامت است، گام بردارند.

انصاری توضیح داد: در طول این بازدید در جریان مسائل این مرکز قرار گرفتیم و آمادگی داریم که حمایت‌های لازم به خصوص در حوزه تأمین نیروی انسانی را صورت دهیم.

معاون رئیس جمهور اظهار کرد: البته نخبگان به دلایل استعداد و توانمندی‌هایی که دارند فرصت بیشتری برای جذب و به کارگیری در آزمون‌های استخدامی نصیب‌شان می‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به سهم دولت از بازار اشتغال خاطر نشان کرد: حدود ۱۵ درصد از نیروی کار کشور در بخش عمومی شامل دستگاه‌های دولتی و نیروی مسلح است.

وی گفت: از حدود ۲۳ میلیون نفر نیروی کار کشور حدود سه میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در بخش عمومی مشغول به کار هستند.

ایسنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=22551
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.