تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

امام رضا (ع) از تولد تا شهادت/ خلاصه‌ای از زندگینامه امام هشتم شیعیان خواب آشفته خرید مسکن استاندار؛ برای توقف خام فروشی محصولات گلستان در کنار تولیدکنندگان هستیم نرخ ۲۶ درصدی تورم در تیرماه عطر گل محمدی در ۵۰۰ هکتار از اراضی مازندران برنامه‌ریزی پرداخت مطالبات بیش از ۲۰۰ میلیون موسسات غیرمجاز چگونه نام خانوادگی خود را تغییر دهیم؟ جابجایی بیش از ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا از مازندران کاهش قابل توجه آمار چک‌های برگشتی با اجرای قانون جدید توسعه اقتصادی را سرلوحه برنامه های خود قرار داد مجوز ارزی ثبت سفارش گروه کالایی ۲ و ۳ قدیم تعلیق شد تغییرات قیمت کالاهای خوراکی در مرداد ١۴٠٠ دلار ۲۴ هزار و ۷۷۳ تومان است ساعت ادارات کدام استان‌ها تغییر کرد؟ قیمت طلاو ارز امروز /رشد قیمت دلار و سکه در بازار آزاد بارش برف و باران گلستان، رودخانه قره‌سو را پرآب کرد ساکنان زیر خط فقر مخالفان «بلندمرتبه‌سازی» در مازندران چه می‌گویند؟ بهبود پیش‌بینی رشد اقتصادی ایران و جهان در ۲۰۲۱ شرط پلاک فعال برای چه کسانی لغو شد؟ فال روزانه دوشنبه ۵ آذر ۱۳۹۷ متوسط قیمت کالاهای خوراکی در مناطق شهری ۸۱ طرح عمرانی و اقتصادی گالیکش در هفته دولت افتتاح و کلنگ زنی می شود

کد شما در این بخش
0

ورود افزون بر یک‌میلیون دستگاه خودرو به گیلان در نخستین ماه تابستان

  • کد خبر : 26769
  • 05 مرداد 1398 - 23:45

رئیس مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان از ورود افزون بر یک میلیون دستگاه خودرو به استان طی تیرماه گذشته خبر داد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال ،محمود اشجاری اظهار داشت: طبق آمار دریافتی از سامانه های  تردد شمار نصب  شده توسط اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان در محورهای ورودی و خروجی؛ طی نخستین ماه تابستان امسال، یک میلیون و ۴۳۲ هزار و ۶۷۸ دستگاه خودرو به گیلان وارد شده  و یک میلیون و  ۷۳۳ هزار و ۸۰۹ دستگاه خودرو از استان خارج شده است.

 وی به بیشترین تردد طی تیرماه اشاره و بیان کرد:  روز ششم تیرماه  با ثبت ۹۰ هزار و ۵۲۲ خودرو ، بیشترین ورودی  و همچنین هشتم تیرماه با ثبت ۹۷ هزار و ۵۶۹ خودرو بیشترین خروجی استان را داشته است.

وی تصریح کرد:  تیرماه گذشته محور رامسر به چابکسر با ۶۰۰ هزار و ۳۳۶ دستگاه بیشترین تعداد ورودی استان و پس از ان محور آزادراه قزوین – رشت با ۳۶۷ هزار و ۲۲۶ دستگاه  دومین ورودی استان را  داشته اند.

به گفته اشجاری ، همچنین طی این مدت محور آزادراه رشت – قزوین با ۶۳۹ هزار و ۲۲۴ دستگاه و پس از آن محور چابکسر – رامسر با ۶۰۰ هزار و ۸۳ دستگاه خروجی ، بیشترین تعداد خروجی را داشته اند ضمن آنکه گیلان از نظر متوسط تردد ساعتی با تعداد ۶۱۵ وسیله نقلیه، پنجمین استان پرتردد کشور با سرعت متوسط ۷۴ کیلومتر بر ساعت بوده است.

رئیس مدیریت راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان همچنین  به ورود و خروج خودروها به استان نیز اشاره و اضافه کرد: طی چهار ماه نخست امسال؛ شش میلیون و ۶۳ هزار و ۹۸ دستگاه خودرو به استان وارد شده و شش میلیون و ۷۶۰ هزار و ۵۹۵ دستگاه خودرو از استان خارج شده است.

 محورهای ورودی و خروجی استان شامل شش محور اصلی آزادراه لوشان – قزوین، جاده قدیم لوشان – قزوین، منجیل- طارم ، چابکسر- رامسر ، آستارا – اردبیل و خلخال – اسالم است.

ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=26769
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.