تاریخ : یکشنبه, ۱۹ مهر , ۱۴۰۵ Sunday, 11 October , 2026

اخبار ویژه

اجرای طرح‌های اشتغال مددجویان در گلوگاه بانک تخصصی کارآفرینی تاسیس شود زیتون نر و احکام ابتر در کشاورزی! افزایش ۵۶ هزار تومانی قیمت سکه/ نرخ دلار از یورو پیشی گرفت به نام نیازمندان ، به کام سودجویان کلنگ زنی ساخت ۱۵۰ واحد مسکن مددجویی در مازندران تحویل ۱۱ پیکر به جا مانده از سیل به پزشکی قانونی مازندران جدیدترین وضعیت صادرات توتون “ملی کارت البرز” بانک ملی رونمایی شد اسامی بازنشستگان شاغل اعلام شود دفن جسد زن مشهدی در باغچه + عکس جسد رشد ۲۲درصدی تولید جوجه یک‌روزه در مازندران درخواست کارمندان بیکار شده موسسه ثامن الحجج (ع) از بانک مرکزی همه مقصرند و همه بی‌گناه صادرات به کشورهای همسایه دو برابر می‌شود؟ مشکل قطعه ساز مازندرانی حل می شود ۲۰ آذر؛ مهلت مراجعه به سایت «بسته معیشتی»/ ارسال کدرهگیری به افرادی که آنرا دریافت نکرده‌اند فرماندار رضوانشهر: باید برای پایداری صنعت گردشگری تلاش کنیم کاهش تراز آب دریای خزر چالشی برای نیروگاه نکا سرمربی داماش: حق‌مان بیشتر از یک امتیاز بود همه چیز درباره نماینده‌ای که بر سر رئیس‌جمهور فریاد زد دست بانکها توی جیب یا اسناد شناسایی مودیان پُرریسک مالیاتی/ یک نفر در ۱۶۷ شرکت مدیر بود

کد شما در این بخش
♥0

حذف کامل شیوه علی‌الراس از نظام مالیاتی

  • کد خبر : 27698
  • 13 مرداد 1398 - 23:51
حذف کامل شیوه علی‌الراس از نظام مالیاتی

رییس سازمان امور مالیاتی با اشاره به برنامه‌ریزی برای اجرای طرح جامع مالیاتی و نظام هوشمند مالیاتی گفت: با عملیاتی شدن این دو گام، شاهد حذف کامل شیوه علی الراس از نظام مالیاتی خواهیم بود.

دبیر شورای عالی فضای مجازی و هیات همراه، از نمایشگاه دستاوردهای طرح جامع مالیاتی بازدید کردند. رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور در این بازدید، بر ضرورت توسعه کشور از طریق اتکا به درآمدهای مالیاتی تاکید کرد و گفت: در کشورهای توسعه یافته، مالیات متناسب با درآمد، ثروت و مصرف افراد و براساس اطلاعات واقعی و اسناد و مدارک قطعی و غیرقابل کتمان تشخیص داده می شود.

وی خاطرنشان کرد: نظام مالیاتی کشور برای گذار از وضعیت سنتی به وضعیت مدرن مالیاتی، دو گام اساسی را در پیش رو داشته است. گام اول، اجرای طرح جامع مالیاتی و گام دوم نیز پیاده سازی نظام مدرن و هوشمند مالیاتی است.

رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور اضافه کرد: در خصوص گام نخست که به نوعی بستر مورد نیاز ایجاد نظام مدرن مالیاتی است، پس از یک دهه تلاش مدیران و کارکنان سازمان امور مالیاتی کشور، طرح جامع مالیاتی به صورت سراسری در کشور به اجرا در آمده و بعبارتی تمامی فرایندهای مالیاتی و خدمات قابل ارایه به مودیان به صورت الکترونیکی درآمده است.

پارسا تصریح کرد: گام دوم که هم اکنون نظام مالیاتی در حال برداشتن آن است، مدرن سازی و هوشمند‎سازی نظام مالیاتی است به گونه ای که تمامی اطلاعات مورد نیاز طرح جامع مالیاتی از دستگاه‎های ذیربط دریافت و در بانک‎های اطلاعاتی این طرح ذخیره شود و هر آنچه نظام مالیاتی در قالب ریزداده های اطلاعات اقتصادی افراد نیاز دارد را به دست آورد.

وی عنوان کرد: با عملیاتی شدن این دو گام، شاهد حذف کامل شیوه علی الراس از نظام مالیاتی و تشخیص مالیات براساس اطلاعات واقعی افراد خواهیم بود که در این صورت، شفافیت اقتصادی و عدالت مالیاتی بیش از هر زمان محقق خواهد شد.

امید علی پارسا با بیان اینکه هدف نظام مالیاتی صرفا مالیات ستانی نیست، اظهار داشت: هدف اصلی نظام مالیاتی، شفاف سازی و سلامت اقتصادی کشور است و در یک کلام می توان گفت هدف اصلی نظام مالیاتی، ریل گذاری برای توسعه پایدار کشور است.

رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور تصریح کرد: در سال جاری، برنامه هایی همچون تکمیل پایگاه اطلاعات مودیان مالیاتی از طریق جلب همکاری همه دستگاه های ذیربط و اجرای پروژه های اولویت دار و کلیدی همچون نصب، راه‎اندازی و استفاده از پایانه های فروشگاهی و همچنین اجرای ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات های مستقیم در دستور کار سازمان قرار دارد. وی همچنین اظهار داشت: مقابله یکپارچه و سیستمی با فرار مالیاتی، شناسایی مودیان جدید و وصول مالیات حقه از دیگر سیاست‌های کلیدی این سازمان به شمار می رود.

ابوالحسن فیروز آبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی نیز در این بازدید، ضمن قدردانی از تلاش‎های صورت گرفته بخصوص در عرصه پیاده‌سازی سامانه‌های دیجیتالی، خاطرنشان کرد: تلاش عظیمی صورت گرفته که نوید از معماری هوشمند در نظام مالیاتی کشور در آینده نزدیک می‌دهد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=27698
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.