تاریخ : یکشنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 6 September , 2026

اخبار ویژه

پرداخت سود سهام عدالت ۲۰۰ هزار تومانی مدیران اشتباهی اقتصاد را غلط جلو می برند بررسی آخرین وضعیت سیم کارت‌های تلفن همراه آغاز بررسی ایرادات مصوبات بودجه ۹۷ در کمیسیون تلفیق ، فردا ملوان صدرنشینی را از دست داد و شهرداری آستارا به مدعیان پیوست مهلت پرداخت وام ودیعه مسکن تا بهمن ماه خواهد بود کد شناسه بین‌المللی کالاها فراگیر می‌شود پروژه ملی تالار مرکزی رشت افتتاح شد زهکشی ۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی گلستان آغاز شد تحقق ۱۱۸ درصدی مالیات‌های مستقیم قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۴ بهمن قصاص قاتل دو پسر عمو در بابل لزوم اخذ کیو آر کد در سامانه سماک برای تمامی محصولات توصیه‌های کارگروه ویژه اقدام مالی و مدیریت ریسک سرمایه‌گذاری هشت هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی در گیلان مطالبات سال ۹۹ موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت در گیلان تسویه شد بانک مهر اقتصاد ۳۰۲ ریال سود محقق کرد پادکست خبری ۲۵ خرداد ماه قیمت سکه و طلا در بازار آزاد مازندران دستور مسدودسازی ۱۷ سایت و ۲۶ کانال صادر شد وعده‌ی حاجی فتح‌الله‌زاده به پرسپولیسی‌ها عرضه گوشت‌های وارداتیِ درحال انقضای تاریخ مصرف با دستور تنظیم بازار + سند تراز تجاری کشور در آبان ماه مثبت شد

کد شما در این بخش
1

استاندار گیلان: مرغ باید با نرخ مصوب بدست مصرف کننده برسد

  • کد خبر : 39266
  • 22 مرداد 1399 - 23:48

نماینده عالی دولت در گیلان گفت: باید قیمت گوشت مرغ با نرخ مصوب ستاد تنظیم بازار استان، به دست مصرف‌کننده برسد و در این خصوص نظارت‌های لازم صورت گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گیلان؛  ارسلان زارع چهارشنبه شب در جلسه ستاد تنظیم بازار استان  اظهار داشت: گیلان در بسیاری از شاخص ها دارای جایگاه های برتر کشوری است که به عنوان نمونه می توان به موضوع بازرسی و نظارت اشاره کرد.

وی با تأکید بر اهمیت نقش نظارت بر بازار خاطرنشان کرد: باید در امر بازرسی، از مشارکت های مردم بیشتر استفاده شود تا شاهد اثربخشی فزون تر باشیم.

استاندار گیلان تصریح کرد: برای تعادل بخشی به امور و نیز حفظ شرایط مطلوب بازار، باید هم به تولیدکننده و هم مصرف کننده، توجهی همزمان صورت گیرد و این، عین رعایت انصاف است.

وی با یادآوری اینکه گیلان در بسیاری از اقلام اساسی همچون برنج، چای و آبزیان استانی تولیدکننده است و این محصولات را به نقاط مختلف کشور ارسال می کند، گفت: باید اقلامی مانند گندم، خوراک دام و طیور و شکر که گیلان تولیدکننده آنها نیست؛ به اندازه‌ای کافی و به موقع، به استان ارسال شود و کمبودی وجود نداشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: با تلاش های صورت گرفته، دولت اجازه نداد در مورد هیچ کالایی، شاهد کمبود باشیم و برای اطمینان بخشی بیشتر ، در خصوص اقلام یادشده، برای گیلان باید جذب به اندازه کافی انجام و ذخیره سازی شود.

زارع  با بیان اینکه گیلان از قطب های تولید مرغ است، افزود: گوشت مرغ باید حتما با قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار، به دست مصرف کننده برسد و اینکه خانوارهای گیلانی، مرغ را با قیمتی بالاتر از نرخ مصوب خریداری کنند، عدالت نیست.

نماینده عالی دولت در گیلان در ادامه  بر ضرورت توجه جدی به این موضوع و اتخاذ تدابیر نظارتی لازم برای تحقق این مهم تأکید کرد.

وی همچنین به تلاش شالیکاران و اهتمام آنان به تولید برنج به عنوان یکی از کالاهای اساسی اشاره و اضافه کرد: انتظار داریم به منظور بهره مندی کشاورزان از قیمت مناسب برنج به عنوان حاصل تلاش و زحمت‌شان؛ برنج های وارداتی هنگام برداشت محصول به ویژه طی ماه‌های مرداد تا مهر، توزیع نشود که البته دولت و وزارت صنعت ، معدن و تجارت طی سال های گذشته در این خصوص اقدام کرده اند و امسال نیز این امر صورت می گیرد.

وی ادامه داد: تأمین لاستیک خودروهای سبک یکی دیگر از موضوعاتی است که به عنوان دغدغه مطرح است و لازم است حمایت های بایسته در این خصوص انجام شود.

زارع افزود: این امکان در استان وجود دارد که تولید ماسک را به یک میلیون عدد در هفته برسانیم که برای محقق شدن آن، لازم است حمایت های لازم در خصوص تأمین مواد اولیه کافی، صورت گیرد.

استاندار گیلان،  استفاده از سامانه هایی که به کمک فنآوری، موجب تقویت سیستم نظارتی می شوند را ضروری خواند و با ابراز خرسندی از راه اندازی سامانه سیمبا (سامانه یکپارچه مدیریت بازرسی) ، این مهم را موجب تسهیل و تسریع در پیگیری فرآیند بازرسی کالاها دانست.

قیمت مرغ گرم آماده پخت ۱۵ هزار تومان به اضافه ۵ درصد کمتر یا بیشتر به اختیار استانداران تعیین شده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=39266
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.