تاریخ : دوشنبه, ۱۶ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 7 September , 2026

اخبار ویژه

قفل شفاف سازی دارایی های دولت حمله به کنسولگری ایران در بصره گشایش قفل‌های مالیاتی تمام قرارداد‌های اجاره خودکار تمدید می‌شوند روش‌های عجیب و غیر‌معمول کشور‌ها برای قرنطینه تبعات بالا رفتن قیمت‌ها بر ابعاد زندگی مردم قیمت جهانی طلا امروز ۱۰آذر مازندران در جمع ۱۰ استان برتر کشور قرار گرفت مهلت تسلیم اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تابستان تا ۲۰ مهر تمدید شد ضوابط برگشت ارز صادرات کالاهای غیرنفتی ابلاغ شد+سند فرصت زدن دکمه وضعیت اضطراری سانچی پیش نیامد بازار ارز در انتظار فروش نفت/ خرید و فروش امتیاز مسکن ملی ممنوع است آزادی دریانوردان کشتی روسی توسط اوکراین کشف ۱۴ میلیارد تومان کالای قاچاق مرداد ماه در مازندران انتخابات الکترونیکی در ٢٠٨ شعبه رشت برگزار می شود سهمیه نفت سفید اعلام شد رهبر معظم انقلاب: هدف دشمن به ورشکستگی کشاندن کشور است پرداخت ۵ هزار میلیارد تومان یارانه نان در مازندران عیدی مصوب کدام چاله را پر می کند؟ پایان جولان چک‌های بی‌محل در بازار مدیرکل ارشاد مازندران: فرهنگنامه تبری منتشر می‌شود ترامپ : دفاع آمریکا از عربستان در برابر ایران مجانی نخواهد بود تکمیل ۱۵ تالار فرهنگی کشور در دستور کار دولت

کد شما در این بخش
2

مدیران در دولت جدید از فساد دوری کنند

  • کد خبر : 52035
  • 01 شهریور 1400 - 23:53
مدیران در دولت جدید از فساد دوری کنند

مسؤول سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه کربلای مازندرانگفت: مطالبه‌گری ما از جنس مردمی است،

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، سرهنگ مجیدرضا شعبانی  در نشست خبری مسؤول سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه کربلای مازندران به‌مناسبت روز قشر بسیج کارمندان و هفته دولت، اظهار کرد: در این هفته با شعار دولت اسلامی، خدمت انقلابی تا مدیران احساس کنند که در خدمت مردم هستند، شهید محمود امان‌الهی از سنندج شهید شاخص کشوری این سازمان در سال جاری انتخاب شده و سردار شهید علیرضا نوری شهید شاخص مازندران است.

وی افزود: سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه کربلا در دهه ۷۰ تشکیل و از دهه ۹۰ به‌طور مستقل به فعالیت خود ادامه داد، حدود بیش از ۲۰۰ شهید کارمند داریم.

شعبانی با اشاره به برنامه‌های شاخص این سازمان در هفته، گفت: در هفته دولت با هشت عنوان برنامه اصلی با ۳۰۰ فعالیت اعم از  برنامه کمک مومنانه، عطرافشانی گلزار شهدا، برگزاری اردوهای جهادی کارمندان و غیره را داریم.

مسؤول سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه کربلا در مازندران با بیان اینکه کرونا برنامه‌ها را تعطیل نکرد بلکه تغییر داد،  تصریح کرد: از فعالیت‌های این سازمان می‌توان به برگزاری نهضت روشنگری در انتخابات، برگزاری رزمایش طرح شهید عباسپور با هدف اصلاح الگوی مصرف برق انجام شد که در پی آن شاهد صرفه‌جویی به میزان ۳۶ مگاوات در یک ساعت بودیم.

این مسؤول اضافه کرد: اجرای رزمایش طرح شهید خناری، اهدای خون سالم اهدای زندگی است تا بتوانیم ۱۴۰ هزار واحد خونی مورد نیاز سازمان انتقال خون را تامین کنیم، شرکت در طرح ایران همدل با مشارکت کمیته امداد امام خمینی، برگزاری پنج یادواره شهدا، ۴۷ میزخدمت، اهدای هزار بسته مومنانه و برگزاری ۵۰ نشست بصیرتی از جمله اقدامات دیگر این سازمان بوده است.

وی یادآور شد: انقلاب اسلامی را در پرچم انقلاب دریابیم بسیح تسهیل‌گر است، هر سازمان و مدیری اگر موفقیتی دارد با روحیه بسیجی کار را پیش می‌برد، پس از تشکیل انقلاب نهادهای انقلابی شکل گرفت ولی دولت‌سازی اسلامی صورت نگرفت، هنوز آیین‌نامه‌ها براساس قوانین و متون اسلامی و دینی تشکیل نشد.

شعبانی تصریح کرد: طبق بیانیه گام دوم انقلاب با شکل‌گیری دولت جدید، دولتی‌ها و مسوولان باید مضاعف کار کنند، چرا که در بحث خدمات‌رسانی دچار عقب‌ماندگی هستیم، چنانچه دولت شکل بگیرد جامعه خودش را تطبیق می‌دهد.

مسؤول سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه کربلای مازندران یادآور شد: ما در سازمان بسیج ادارات و کارمندان سپاه کربلا با توجه به دو بحث مقابله با مفاسد اقتصادی، اداری و سازماندهی شده و دوم عرصه‌های نقش‌آفرین بسیج برای افزایش کارآمدی نظام فعالیت می‌کنیم.

این مسؤول گفت: کارمندان که جامعه هدف ما هستند، یک فرهیختگی در خودشان دارند، این افراد باید نسبت به میز خدمت دغدغه‌مند بوده و خودشان را پاسخگو بدانند، برخورد درست با ارباب رجوع و کسب رضایت از او همواره باید مورد توجه باشد.

وی تاکید کرد: ایجاد و تقویت روحیه بسیجی در بین کارمندان مدنظر ما بوده و هست، ما به تربیت‌یافتگان مکتب امام راحل و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نیاز داریم، مطالبه‌گری ما از جنس مردمی است، مدیران در دولت آینده باید متعهد بوده و اهل فساد نباشند، امروز فساد تبدیل به مالیخولیای این دولت شده است.

شعبانی با اشاره به بحث مفاسد در ادارات، اظهار کرد: گلوگاه‌ها باید شناسایی شود، دست متخلف را باید قطع کرد، بسیج وظیفه شناسایی و ورود دارد، بسیج به‌معنای عام نیاز به هم‌افزایی و هم‌گرایی دارد.

انتهای پیام/۸۶۰۴۸/ج

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=52035
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.