تاریخ : سه‌شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 27 October , 2026

اخبار ویژه

کالای انبارهای ثبت نشده در سامانه جامع قاچاق محسوب می‌شود مدیرعامل بانک مسکن: وام جدید ۸۰ میلیون تومانی مسکن با سود کم در راه است مزایده عمومی املاک موسسه ملل تامین نقدینگی؛ چالش اصلی قطعه سازان و صنعت خودرو تخصیص ۲۵۰ میلیارد ریال بودجه برای تکمیل نیروگاه زباله‌سوز نوشهر برباد دادن ۱۸ میلیارد دلار! چرا چشم قرمز می شود؟ ۸ میلیون تومان برای ۴۹ میلیون نفر نرخ بیکاری افراد ۱۵ ساله و بیشتر ۹.۸ درصد شد استاد دانشگاه مازندران پژوهشگر برتر شد اصلاح واسطه گری در بازار مسکن جولان لیست های بی نام ونشان تخصیص کارت اعتباری سهام عدالت، حداکثر سه روز پس از تایید پرونده آغاز فصل صید ماهیان استخوانی از فردا بهره برداری از 766پروژه در مازندران جزئیات بازگشت حجاج به ایران در ۱۹ فرودگاه کشور پرواز رشت – مشهد ۱۴ سورتی افزایش یافت رئیسی: دولتی پرکار، انقلابی و ضدفساد تشکیل می‌دهم/ به‌سوی بسط عدالت حرکت خواهیم کرد ۱۰ نکته‌ی مهم برای خرید لاستیک جدید آقای نماینده! جنابعالی کجا تشریف داشتید؟! مطالبه ۳میلیارد تومانی اوقاف بهشهر از دستگاههای اجرایی فرهاد رهبر: کنکور را حذف نمی‌کنند چون ۸ هزار میلیارد گردش مالی دارد ریزش بیت‌ کوین تا کجا ادامه دارد؟

کد شما در این بخش
♥0

دغدغه فعالان محیط زیست درباره سد لاسک را پیگیری کرده ام

  • کد خبر : 22446
  • 06 اردیبهشت 1398 - 23:29

استاندار گیلان گفت: دغدغه های فعالان محیط زیست درباره سد لاسک شهرستان شفت را شنیده و پیگیری کرده ام و در هیچ پروژه سدسازی کشور به اندازه لاسک توجه به دغدغه های محیط زیستی سابقه ندارد.

به گزارش اقتصاد شمال، مصطفی سالاری در مراسم آغاز عملیات بهره برداری از سد لاستیکی باغبانان فومن با تقدیر از وزیر نیرو ،نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولانی که در اجرای این پروژه بزرگ تلاش کردند، اظهار داشت:با وجود میزان مناسب بارش ها در گیلان باید نسبت به مدیریت بهینه این منبع ارزشمند همت کرد.
وی با بیان اینکه مدیریت آب در گیلان در چهار سطح قابل تعریف است،افزود: یکی از این روش ها احداث سدهای بزرگ است که پس از سد سفیدرود که منابع آن از دیگر استانها تامین می شود،سدهای پلرود و شفارود با امکان ذخیره آن از گیلان می تواند آبی که از طریق شریان های داخلی استان وارد دریا می شود را کنترل و در بخش‌های مورد نیاز هدایت کند.
نماینده عالی دولت در گیلان خاطرنشان کرد: در سطح دوم سدهای لاستیکی و طرح های آبخیزداری می تواند به نگهداشت آب یا تزریق آب به زمین کمک کند و حجم ظرفیت ذخیره آبی را بالا می برد.
استاندار گیلان با بیان اینکه در سطح سوم که مبتنی بر تاریخ گیلان است، ساخت پل های کوچک یا همان آب بندان ها قرار دارد، افزود: از مجموع سه هزار آب بندان در سال های گذشته امروز حدود دو هزار آب بندان در گیلان باقی مانده که در تلاشیم تا با لایرویی آنها به عنوان رویکردی که بیشترین میزان پایداری با محیط زیست را دارد، شرایط استفاده بهتر از آنها را فراهم کنیم.
استاندار گیلان با تاکید بر اینکه در برخی از نقاط استان ایجاد چاه‌های تکمیلی می‌تواند به ما کمک کند، یادآور شد: در سایر استان ها به دلیل آسیب به سفره‌های آب زیرزمینی این امر میسر نیست اما در گیلان به دلیل بارش مناسب و بالا بودن سطح آب زیرزمینی باید حداکثر استفاده البته با مدیریت و برنامه ریزی درست از منابع آب برده می شود.
سالاری متذکر شد: خوشبختانه هم اکنون مدیریت وزارت نیرو، مدیریتی علمی است و ما نیز خود را مکلف می دانیم که هم راستا با سیاست های دولت از مواهب طبیعی بهره مند شویم.
وی با بیان اینکه امسال دغدغه تامین آب کشاورزان وجود ندارد، افزود: سال گذشته روزهای سختی داشتیم که از ابتدای زمستان گذشته لایرویی انهار آغاز شد و هزار کیلومتر از انهار سطح استان لایروبی شدند که اقدام بی سابقه ای بود.
استاندار گیلان با اشاره به دغدغه فعالان محیط زیست درباره سد لاسک تصریح کرد: در جلسات مکرر با فعالان اجتماعی و سمن‌ها نظرات و دغدغه‌هایشان درخصوص احداث سد لاسک را شنیده و پیگیری کردم اما باید توجه کنیم که مجوزها و تعهدات لازم پس از بررسی کارشناسی و علمی صادر و تصمیم نهایی اتخاذ و اجرا شده و از طرفی ظرفیت مخزن و محل احداث دیواره سد تغییر پیدا کرده و ۷۵ درصد مخزن نیز به حق‌آبه زیست محیطی اختصاص یافته که در هیچ پروژه سدسازی چنین توجهی به محیط زیست سابقه نداشته است.
در جریان سفر امروز وزیر نیرو به گیلان، سد لاستیکی باغبانان فومن افتتاح و کلنگ احداث سد مخزنی لاسک شفت به زمین زده شد.
شهرستان های فومن و شفت در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان قرار دارند.
ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=22446
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.