تاریخ : شنبه, ۱۶ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 7 November , 2026

اخبار ویژه

جدیدترین آمارها از میزان بدهی کشورهای اروپایی بازداشت فرد اهانت کننده به جانباز نخاعی در مازندران جشن شهر ملی گلیچ در بهشهر اختصاص دلار ۴۲۰۰ تومانی به اتحادیه‌های صنفی سرمایه گذاری چهار هزار میلیارد ریالی دولت برای توسعه مکانیزاسیون در گیلان چرا قبض برق برخی مشترکان چند برابر شد؟ مجلس از دولت بابت حذف صفرها توضیح خواست مراجعه ۷۳ مصدوم ناشی از گاز گرفتگی سگ به پزشکی قانونی واردات خودرو با چه شرایطی باید آزاد شود؟ ثبت بیش از ۲۳۴ میلیون تردد در جاده‌های مازندران بانک ملی و حواشی ارز اربعین استقبال از شهدای گمنام در نوشهر قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ برگزاری جلسه ویژه مجلس و بانک مرکزی در هفته جاری بهره برداری و کلنگ زنی از 2 پروژه ورزشی و آموزشی درعباس آباد اجلاسیه باشگاه سازندگان و تولیدکنندگان صنعت ساختمان در نوشهر برگزار شد حجم قاچاق کالا به ۱۱.۵ میلیارد دلار رسید قشری‌گری و تسخیر دولت اظهارات بنزینی وزیر اقتصاد فروش فوری ۳ محصول ایران خودرو از فردا/ خریداران قبلی ثبت نام نکنند+ بخشنامه ادامه عملیات اجرایی شبکه جمع آوری فاضلاب در قائمشهر افتتاح همزمان ۳۴ پروژه کشوری از طریق ویدئوکنفرانس در انزلی امام جمعه صلاح الدین‌کلای نوشهر معرفی شد

کد شما در این بخش
♥3

مدیرعامل بانک مسکن: وام جدید ۸۰ میلیون تومانی مسکن با سود کم در راه است

  • کد خبر : 3062
  • 12 دی 1396 - 8:39

مدیرعامل بانک مسکن از ارائه پیشنهاد وام جدید مسکن خبر داد و گفت: در صورت تصویب این وام در مجلس، مردم با سپرده‌گذاری ۲۰ میلیون تومان می‌توانند ۸۰ میلیون تومان وام مسکن ارزان‌قیمت دریافت کنند.

محمدهاشم بت‌شکن در مراسم آغازعملیات اجرایی برنامه نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده با کلنگ‌زنی پروژه مسکونی محله سیروس با اشاره به این‌که به ازای نوسازی هر واحد مسکونی حدود دو نفر اشتغال ایجاد می‌شود، اظهار کرد: وطیفه بانک مسکن حمایت از انبوه‌‌سازان و شرکت‌های ساختمانی در بخش توسعه‌ای زیرساخت‌ها و شهرهای جدید و بازآفرینی شهری است. در این زمینه در دولت یازدهم برنامه‌های خوبی برای اعطای تسهیلات اجرا شد که نتیجه آن این بوده که  سال گذشته ۷۰ درصد رشد پرداخت تسهیلات در بانک مسکن داشته‌ایم.

وی با بیان این‌که  ۱۴۰ هزار واحد تسهیلات پرداخت شده است، تصریح کرد: حدود ۷۰ هزار میلیارد ریال برای ۱۵۰ هزار واحد  وام خرید پرداخت شده و  امسال با رشد ۵۵ درصدی تسهیلات خرید و رشد ۲۳ درصدی در تعداد مواجه بوده‌ایم.

وی با بیان این‌که تسهیلات خرید مسکن تک رقمی و برای بافت فرسوده ۸ درصد و سایر بافت‌ها ۹٫۵ درصد است، افزود: در  صندوق یکم تا امروز توانسته ۳۳۴ هزار نفر با متوسط ۲۲ میلیون تومان سپرده‌گذاری کرده‌اند، همچنین  ۶۰ هزار میلیارد ریال در بانک مسکن تجهیز منابع صورت گرفته و مردم از تسهیلات ارزان‌قیمت استفاده می‌کنند.

وی با بیان این‌که به ازای هر ۶ ماه یک برابر دوبرابر میزان سپرده‌گذاری وام ارزان‌قیمت به مردم پرداخت می‌شود، گفت: در تهران برای زوج‌های جوان با احتساب اصل سپرده ۲۴۰ میلیون تومان وام خرید پرداخت می‌شود.

مدیرعامل بانک مسکن  با یادآوری این‌که در بافت فرسوده از ۳۶ هزار فقره وام پرداخت شده سهم بانک مسکن ۳۲ هزار فقره بوده است و این برنامه  همچنان ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: بر اساس برنامه باید سالانه ۳۰۰ هزار فقره تسهیلات برای نوسازی بافت‌های فرسوده پرداخت شود اما به دلیل کمبود بودجه این برنامه عملیاتی نشده است.

بت‌شکن با اشاره به این‌‌که بانک با اتکا به نوآوری خودش برای تامین تسهیلات برنامه‌های متعددی را در دستور کار دارد، گفت: یکی از این برنامه‌ها این است که تسهیلات ساخت با متوسط ۴۰ میلیون تومان با سود ۱۸ درصد را به سازندگان پرداخت می‌کنیم و اگر یارانه سود پرداخت شود ۹ درصد سود این تسهیلات کاهش می‌یابد.

وی ادامه داد: روش دوم پرداخت تسهیلات خرید و ساخت از محل حساب سپرده صندوق یکم است؛‌با فرض تصویب لایحه بودجه ۹۷ بالغ بر ۲۵۰۰ میلیارد تومان دولت برای احیای بافت‌های فرسوده تجهیز منابع صورت می‌گیرد و به همین اندازه نیز بانک مسکن تجهیز منابع می‌کند.

وی از ارائه پیشنهاد پرداخت ۱۰۰ هزار فقره ۴۰ میلیون تومانی در کمیسیون عمران مجلس خبر داد و با ابراز امیدواری برای تصویب آن در کمیسیون تلفیق گفت: بر اساس طرح جدید برای  زوج‌های جوان ۱۰ میلیون تومان وام قرض‌الحسنه وام مسکن به شرط سپرده‌گذاری در صندوق پس‌انداز یکم پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به جزئیات این برنامه گفت: چنانچه متقاضی یکسال ۲۰ میلیون تومان سپرده گذاری کند، ۴۰ میلیون تومان وام قرض ‌الحسنه، ۲ سال سپرده‌گذاری ۶۰ میلیون تومان و به ازای ۳ سال سپرده‌گذاری ۸۰ میلیون تومان وام پرداخت می‌شود.

مدیرعامل بانک مسکن ابراز امیدواری کرد این طرح در مجلس تصویب شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=3062
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.