تاریخ : سه‌شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 27 October , 2026

اخبار ویژه

وضعیت رودخانه های زرجوب و گوهررود، رنج آور است هیچ کارت سوختی تا پایان سال ابطال نمی شود اعمال اولین روزماه رجب ضرورت همکاری بیشتر بانک‌های خصوصی برای رونق تولید واریز سود سهام عدالت در شب یلدا ۱۴۰۴ تکذیب شد قانون افزایش جرایم راهنمایی و رانندگی چه زمانی ابلاغ می‌شود؟ ردیابی محصولات کشاورزی از مبدا تا مقصد ۱۸۸ مجوز برداشت معدنی پارسال در گیلان صادر شد پرداخت غرامت بیمه بین‌المللی به خانواده‌های سانچی کیفرخواستی علیه مسوولان در خصوص سیل گلستان صادر نشده است تعیین تکلیف ۷۰ مورد از املاک تملیکی بانک ملی ایران اجرای عملیات گازرسانی به روستا‌های کوهستانی بابل اولین تصاویر از تکه‌های بدن خاشقجی/ دیدن این تصاویر به همه توصیه نمی شود سقف کارت به کارت کماکان ۶ میلیون تومان است تعداد کارمندان دولت ثابت ماند/ ۴ درصد شاغلان دکترا دارند ۷۵ قلم کالای جدید مشمول دریافت ارز دولتی شدند + فهرست فراوانی کالاهای اساسی علیرغم گرانی/ در بازار ارز چه می‌گذرد؟ برگزاری میز صنایع ساخت داخل در وزارت صنعت، معدن و تجارت بهره وری که بیاید فساد فرار می کند راه اندازی مرکز مهارت آموزی در کارخانه چوب و کاغذ شناسایی ۷۰ مورد تغییرکاربری غیرمجاز در بهشهر تولید محصولات زراعی ١۴٠٠-١٣٩٩ در حدود ۵٧,٨ میلیون تن برآورد شد ۲۰۶ فقره گواهینامه برای شناورها در اداره کل بنادر مازندران ثبت شد

کد شما در این بخش
♥1

افزایش «حق همسر» و «اولاد» در فیش حقوقی

  • کد خبر : 23394
  • 25 اردیبهشت 1398 - 11:07

امسال، مستمری بگیران حقوق اردیبهشت را با اعمال افزایش‌ها دریافت کردند.

به گزارش اقتصادشمال ، معاون اداری و مالی سازمان تامین اجتماعی گفت: امسال، مستمری بگیران حقوق اردیبهشت را با اعمال افزایش‌ها دریافت کردند که این موضوع با توجه به شرایط اقتصادی کشور و دشواری‌های تامین نقدینگی‌های لازم دستاورد مهمی در این سازمان است.

رحیم اردلان به پرداخت افزایش حقوق مستمری بگیران در سالهای گذشته اشاره کرد و افزود: در سال ۹۲، مابه التفاوت افزایش حقوق فروردین و اردیبهشت در تیر پرداخت شده است. مستمری بگیران در سال ۹۳  در ماه فروردین تفاوت افزایش فروردین و افزایش حقوق اردیبهشت را در مرداد دریافت کردند.

وی گفت:  درسال ۹۴  مابه التفاوت افزایش حقوق فروردین در تیر و افزایش حقوق اردیبهشت در مرداد پرداخت و در سال ۹۵در مردادماه مابه التفاوت حقوق فروردین و اردیبهشت پرداخت شده است.

اردلان ادامه داد: در سال ۹۶ مابه التفاوت افزایش حقوق فروردین و اردیبهشت به ترتیب در تیر و اردیبهشت پرداخت شده است.

معاون اداری و مالی سازمان تامین اجتماعی گفت: در سال گذشته مابه التفاوت افزایش مستمری فروردین حداقل بگیران در شهریور و سایر سطوح مهر پرداخت و تفاوت افزایش حقوق اردیبهشت حداقل بگیران در خرداد و سایر سطوح مرداد پرداخت شده است.

اردلان در خصوص زمان پرداخت مابه التفاوت افزایش حقوق فروردین مستمری بگیران تامین اجتماعی اظهارکرد: در خرداد مابه التفاوت فروردین پرداخت می شود.

وی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی دو گروه مستمری بگیر شامل حداقل بگیران و سایر سطوح دارد که در سال ۹۷ درصد افزایش مستمری سایر سطوح ۱۳ درصد بوده است، گفت: در سال ۹۸ این رقم به ۱۳ درصد و ۲۶۱ هزار تومان رسیده است.

اردلان با اشاره به اینکه میزان حداقل دستمزد از یک میلیون و ۱۱۱ هزار و ۲۶۹ تومان در سال ۹۷ به یک میلیون و ۵۱۶ هزار و ۸۸۱ تومان در سال ۹۸ رسیده است، افزود:  میزان درصد افزایش مستمری در سال ۹۷ حدود ۱۹،۵ درصد و این رقم به ۳۶،۵ درصد در سال ۹۸ رسید.

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، وی ادامه داد: همچنین حق همسر از ۴۴ هزار و ۴۹۱ تومان سال ۹۷ به رقم بیش از۵۰ هزار و ۲۷۵ تومان، حق اولاد از حدود ۸ هزار و ۹۸۵ تومان به ۱۰ هزار و ۱۵۳ تومان، بن از ۴۳ هزار به ۴۸ هزار تومان و حق مسکن از ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان به ۲۲ هزار تومان رسید.

معاون اداری و مالی سازمان تامین اجتماعی گفت: میزان حق همسر برای مستمری بگیرانی که زیر ۲۰ سال سابقه، بین ۲۰ تا ۲۵ سال، بین ۲۵ تا ۳۰ سال و بالای ۳۰ سال به ترتیب ۳۰ هزار، ۴۵ هزار، ۶۰ هزار و ۹۰ هزار ریال به مبلغ پایه مندرج آنها اضافه می شود.

ایسنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=23394
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.