تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

کارمندان و مراجعین پزشکی قانونی مازندران تب سنجی می شوند توضیح دفتر آیت الله مکارم درباره فتوای مربوط به دختران پیچیدن نسخه انحرافی برای نرخ سود استرداد مالیات بر ارزش افزوده نیازمندان جهاد کشاورزی تالش: سرما به ۷۰ درصد باغ‌های گوجه‌سبز خسارت زد اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریالی برای توسعه زیرساخت های منطقه اقتصادی اترک بیش از ۹۸۰ نفر با طرح‌های هفته دولت در شهرستان نور شاغل می‌شوند شکارچیان حرفه‌ای خوک به دام افتادند گرانی ها در مواد غذایی رشد ۸۸۸ واحدی نماگر تالار شیشه‌ای پرونده عرضه خارج از شبکه آرد روی میز تعزیرات انسداد مقطعی محور هراز تا ۱۰ شهریور رشد ۳۵ درصدی پرداخت وام ساخت مسکن آخرین جزئیات از برخورد ۲ قایق در سواحل بندرترکمن رفع تنش آبی ۵۵ هزار خانوار بهشهری صاحبان خانه‌های خالی مازندران مشمول مالیات تا پایان مرداد فرصت اعتراض دارند مسئول حوزه فرهنگی منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد منصوب شد انتصاب رئیس جدید اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آمل لیست خبرنگاران اعزامی به مسابقات جام‌جهانی را منتشر می‌کنیم مساحت فضاهای آموزشی مازندران مهر امسال ۲۷ هزار متر افزایش می‌یابد ماجرای کلثوم قاتل چه شد؟ رئیس و اقتصاددانان فرماندار: محور آستارا – اردبیل بدون صرف هزینه تعریض می‌شود

کد شما در این بخش
1

واحدهای تولیدی نباید به بنگاه‌های جمع‌آوری مالیات تبدیل شوند

  • کد خبر : 26568
  • 03 مرداد 1398 - 23:59
واحدهای تولیدی نباید به بنگاه‌های جمع‌آوری مالیات تبدیل شوند

دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: درباره مالیات بر ارزش افزوده تاکنون خیلی حرف زده ایم و می خواهیم که این مالیات توسط صندوق های الکترونیک و توسط مصرف کنندگان کالا پرداخت شود و واحدهای تولیدی تبدیل به بنگاه های جمع آوری مالیات نشوند.

محمدرضا مرتضوی امروز در همایش بزرگداشت صنعت و معدن در کرمان اظهار کرد: پاسخ ما به تحریمها تلاش بیشتر و روی آوردن به ساخت داخل است که قدم های بزرگی در این زمینه برداشته شده و رسیدن به اهداف، حمایت همه جانبه بخش های مختلف را می طلبد.

وی با تاکید بر اینکه منابستی ندارد واحد پتروشیمی برای دستکاری در قیمت و بورس تولیدات خود را پایین بیاورد و در شرایط حساس کنونی باید قاطعانه جلوی این امور بایستیم تصریح کرد: جلوگیری از تبانی و سازماندهی در فسادهای بزرگ مالی در بانک ها یک وظیفه ملی است و نباید شاهد محاکمه های چند هزار میلیاردی باشیم و امیدواریم با حساسیتی که بعد از این به خرج می دهیم شاهد این فجایع نباشیم.

مرتضوی بیان کرد: شرکت های بزرگ در اقتصاد به عنوان پیشران، نقش و وظیفه مهمی دارند و باید شرایطی ایجاد کنند که تولیدکنندگان کوچک و متوسط بتوانند بهره وری از منابع را داشته باشند.

وی افزود: در شرایطی که درباره بهبود وضعیت تولید صحبت می کنیم، معنی ندارد کالای تولیدکننده در گمرک رسوب کند و باید گمرک‌ها شرایطی به وجود آورند که به راحتی کالا را ترخیص کنیم.

وی بیان کرد: جدا شدن بخش تامین و توزیع کالاهای اساسی از وزارت کشاورزی به وزارت صمت اتفاق خوبی بود که سپردن این کار به وزارت کشاورزی در زمان گذشته خیانت بود و امیدواریم با این تفکیک سفره کارگران رنگین تر شود.

دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با تاکید بر اینکه داشتن برنامه، کار شبانه روزی و دست پاکی در این شرایط می تواند کشور را نجات دهد افزود: ما از آمریکا و تحریم نمی ترسیم، اما از کسانی که در قایق در حال عبور در دریای طوفانی می خواهند با میخ آن را سوراخ کنند، می ترسیم و باید از کار آنها جلوگیری کرد.

مرتضوی در ادامه اظهار کرد: با تغییری که در دستگاه قضائی به وجود آمد، ما فعالان اقتصادی امیدوارانه تر نگاه می کنیم زیرا خوشبختانه رییس قوه قضائیه رویکرد مناسب و هوشمندانه ای نسبت به مسائل تولید، کارگر و … دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=26568
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.