تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

استخراج غیرمجاز ارز دیجیتال در قایمشهر ۲۰۶ فقره گواهینامه برای شناورها در اداره کل بنادر مازندران ثبت شد عرضه اوراق گواهی سپرده با نرخ ۲۰ درصد در بانک تجارت ۵۷۳ میلیارد تومان برای بازسازی و نوسازی صنایع گیلان پرداخت شد سرمایه‌گذاری ۱۱۰ هزار میلیارد ریالی چینی‌ها در مازندران اصناف مازندران تا ساعت ۱۸ مجاز به فعالیت هستند عامل جابجایی غیرقانونی آرد دولتی در گنبد شبانه به دام قانون افتاد زندگی‌نامه حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها) رده‌بندی بانک‌ها از نظر امنیت مبادلات صادرات مرکبات مازندرانی به روسیه جزئیات پرداخت یارانه به افراد جامانده اعلام شد بدهکاران کلان بانکی از مبادی رسمی کشور خارج نشده‌اند کوروش ساخته و پرداخته پهلوی است برداشت گل گاو زبان و بابونه در گنبدکاووس آغاز شد ماجرای دادگاه رحیم مشایی چه بود؟ صادارت بیش از 89هزار تناژ کالا از آستارا الزام فروش ارز اربعین در شعب کشیک بانک‌های عامل تا ساعت ۱۸ استاندار: طرح‌های توسعه‌ای بنادر مازندران عملیاتی شود «تخلیط برنج» تجارت تقلب‌کارانه برای بدنامی کشاورزی مازندران اخذ کد رهگیری معاملات مسکن الزامی شد سنگ قبرهای آرامگاه رویان به حالت اول بازگشت امهال تسهیلات بخش گردشگری تا پایان سال ۱۴۰۰ ابلاغ شد میوه های آلرژی زا کدامند؟

کد شما در این بخش
0

استاندار: گلستان به ۳۸۰۰ تخت بیمارستانی احتیاج دارد

  • کد خبر : 26572
  • 04 مرداد 1398 - 0:00

استاندار گلستان گفت که با وجود بهره‎مندی مردم استان از ۲ هزار و ۷۲۹ تخت بیمارستانی، گلستان برای رسیدن به اهداف برنامه ۱۴۰۴ به ۳ هزار و ۷۹۳ تخت دیگر احتیاج دارد.

هادی حق شناس روز پنجشنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه استان اظهار داشت: در ۴۰ سال گذشته حدود ۲ هزار و ۸۰۰ تخت در گلستان فعال شد و باید سالانه ۶۳۲ تخت به مراکز درمانی استان اضافه افزوده شود که با شرایط فعلی بودجه کشور رسیدن به این هدف امکان پذیر نیست.

وی ادامه داد: یکی از راه های حل این مشکل، استفاده از ظرفیت سرمایه گذار بخش خصوصی است و مشکل کمبود تخت بیمارستانی گلستان با اعتبارات محدود دولتی برطرف نمی شود.

استاندار گلستان گفت: اگر بتوانیم ظرفیت های جدید درمانی در استان ایجاد کنیم، می توان به رونق صنعت توریسم درمانی و بهره مندی از این فرصت برای توسعه و رونق استان مملو از جاذبه ها و ظرفیت های گوناگون گلستان امیدوار باشیم.

وی در ادامه به اتلاف ۱۰ تا ۳۰ درصدی سرمایه هایی همچون آب و برق در حوزه های انتقال و توزیع اشاره کرد و افزود: گلستان در بخش سرمایه گذاری زیرساختی خوب عمل کرده اما در حوزه نرم افزاری کمبودهایی دارد که باید برطرف شود.

حق شناس همچنین از فرمانداران خواست در شهرهایی که صنایع تبدیلی با اولویت حوزه کشاورزی ندارند، با مشارکت و همکاری شرکت شهرک های صنعتی استان، اقدام به ایجاد نواحی شهرکی کنند تا برای کشاورزان ارزش افزوده و اشتغال برای خانواده هایشان ایجاد شود.

وی بر لزوم استفاده بیشتر از ظرفیت خلیج گرگان برای رونق گردشگری دریایی اشاره کرد و گفت: استفاده از کشتی دریایی، از جمله ایده های مطلوب و امتحان پس داده این بخش است که از ملزومات آن، فراهم کردن زیرساخت های اولیه در جزیره آشوراده و دیگر بخش های این خلیج است.

استاندار گلستان به ۶۹ مصوبه سفر دی ماه سال گذشته هیات دولت به استان به ارزش ۱۶ هزار و ۸۲۰ میلیارد ریال هم اشاره کرد و گفت: این میزان سه برابر تملک دارایی و اعتبارات عمرانی استان است و مدیران دستگاه ها باید به سمت انعقاد قرارداد و اجرایی شدن این مصوبات بروند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=26572
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.