تاریخ : پنجشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 10 September , 2026

اخبار ویژه

گاومیش‌ها؛ همبازی کودکان حمیدیه بانک‌ها سهام در اختیار خود در بنگاه‌های اقتصادی را واگذار کنند گام‌های استوار دولت برای بازسازی جاده کندوان منطقه آزاد مازندران و نگرانی های زیست محیطی قیمت خودرو در بازار آزاد در ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ اجرای عملیات گازرسانی به روستا‌های کوهستانی بابل بهره‌برداری از خط ریلی بندر کاسپین به نفع اقتصاد کشور است ثبت نخستین وقف برای زوج‌های نابارور در مازندران ۶۰ درصد مساحت مازندران زیر ضرب خشکسالی قرار گرفت ۵ مدال ارمغان دوندگان گلستان از جام کازانف قزاقستان حمل و نقل دریایی راه دور زدن ترافیک در مرز‌های صادراتی اطلاعیه دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت درباره انتقاد از «برجام» طمع شعله معاون رییس‌جمهور: بیش از یک همت بودجه به بنیاد ملی علم ایران اختصاص یافت باز هم ملخ می آید ۹۶درصد قراردادهای کارگری موقت است قوت لایموت مردم هم در مازندران گران شد پاسخ به مطالبات شهروندان گلوگاه با برپایی میز خدمت یک مازندرانی برنده جایزه عکاس محیط زیست سال ۲۰۲۲ شد نابسامانی سامانه‌‌های دولت تولید زیتون ۱۰ درصد کاهش یافت/ قیمت هر کیلو زیتون فله ۲۹ هزار تومان ترکش‌های جنگ در جبهه بورس شکاف نرخ تورم ۵.۲ درصد شد/ گرانترین استان‌های کشور کدامند؟

کد شما در این بخش
0

۱۰ کیلوگرم خاویار در آستارا تولید شد

  • کد خبر : 30189
  • 16 شهریور 1398 - 23:50
۱۰ کیلوگرم خاویار در آستارا تولید شد

رئیس اداره شیلات آستارا از استحصال ۱۰ کیلوگرم خاویار فیل ماهی به ارزش ۶۰۰ میلیون ریال در این شهرستان خبر داد.

صادق خاصی پور گفت: با انتقال ۲ قطعه فیل ماهی از مزارع پرورش ماهیان خاویاری آستارا به مرکز فرآوری ماهیان خاویاری بندر انزلی، ۱۰ کیلوگرم خاویار از آنها استحصال شد.

وی افزود: پس از گذشت حدود ۹ سال از کار مزارع پرورش ماهیان خاویاری آستارا، این دومین تخم گیری ماهیان خاویاری در سال جاری در این شهرستان است و پیش از این سه کیلوگرم تولید شده بود.

وی بیان کرد: سطح مفید مزارع پرورش ماهیان خاویاری، ۶ هزار و ۴۰۰ متر مربع است و فیل ماهی، بیشتر از گونه های دیگر پرورش داده می شود.

تخم ماهیان خاویاری از گرانترین غذاهای جهان است و دریای خزر به عنوان بزرگ ‌ترین منبع ماهیان خاویاری، بیش از ۹۰ درصد خاویار جهان را تأمین می ‌کند.

آستارا در منتهی الیه غرب استان گیلان با ۱۸ و نیم کیلومتر نوار ساحلی و منابع آبی متعدد، مستعد پرورش آبزیان گرمابی، سردابی و خاویاری است و در این شهرستان ۲ مزرعه پرورش ماهیان خاویاری فعال است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=30189
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.