تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

چالش‌ها و راهکارهای توسعه اقتصاد دانش بنیان قطع برق ریشه ۳۰ درصد محصولات کشاورزی را خشکاند! حقوق مالکان در تملک اراضی آزادراه رشت هست یا نیست؟ آثار مخرب زیست‌محیطی نیروگاه زباله سوز نوشهر فراتر از دفن سنتی پسماند ایران شبیه هیچ چیزی نیست! رکورد درد مشترک بورس و مسکن قیمت خودرو در بازار آزاد امروز ۸۰۰ تن میوه برای شب عید گیلانی ها پیش بینی شد سبک زندگی امام جعفر صادق(ع) ساراتوف از حلقه‌های اصلی تجارت ایران و روسیه است استاندار گیلان: دستگاه‌های دولتی ملزم به کمک به امر صادرات هستند شب عید با چاشنی گرانی صنایع‌دستی؛ قربانی بحران یا مدیریت؟ تحویل خودروهای وارداتی منطقه آزاد مازندران به متقاضیان آغاز شد تجارت سیاه در مسیر بهشت بخشنامه گزارش‌گیری وجوه اداره شده ابلاغ شد ۳۵۲ شرکت فناور در پارک علم و فناوری گیلان فعالیت می کنند بلند مرتبه سازی بلای جان مازندران شترسواری کرونا در خطر کوهان دوم! وجود10هزار کانتینر لوازم یدکی خودرو در گمرکات و مناطق آزاد صادرات ۲هزار تنی پای مرغ به آسیای جنوب شرقی گزارش تصویری افتتاحیه موقوفه “بچه‌های آسمان نور” رشد بیش از ۴ برابری حمل ریلی در بندرامیرآباد

کد شما در این بخش
0

تولید ۱۴۰۰ تن چای خشک در سیاهکل گیلان

  • کد خبر : 33976
  • 18 دی 1398 - 19:22
تولید ۱۴۰۰ تن چای خشک در سیاهکل گیلان

رئیس اداره چای شهرستان سیاهکل گفت: تا پایان فصل برداشت در این شهرستان یک هزار و ۴۰۰ تن چای خشک توسط کارخانه های چای تولید و به بازار عرضه شده است.

مقصود حسینی پیرکوهی روز چهارشبنه به خبرنگار ایرنا افزود : در فصل برداشت چای حدود پنج هزار و ۹۰۰ تن برگ سبز به ارزش ریالی ۱۵ میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان تحویل شش کارخانه موجود در شهرستان شد که تا اکنون حدود ۱۵ میلیارد تومان از مطالبات چایکاران پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد : بر این مبنا تاکنون ۹۷ درصد از مطالبات چایکاران شهرستان سیاهکل پرداخت شده است و تمامی کارخانه های این شهرستان سهم خود را تا پایان فصل برداشت پرداخت نموده و فقط سه درصد از سهم دولت باقی مانده است.

حسینی با اشاره به سهم دولت و کارخانه ها در خرید تضمینی برگ سبز چایکاران اظهار داشت : قیمت هر کیلو گرم برگ سبز درجه یک از اول خرداد ماه سال جاری حدود سه هزار و۶۰۰ تومان بود که سهم دولت در پرداخت آن ۴۶ درصد و سهم کارخانه ها ۵۴ درصد تعیین شده بود و برای بهای هرکیلو گرم برگ سبز درجه دو با پایه قیمتی دو هزار و ۲۰۰ تومان نیز سهم کارخانه ها ۶۰ درصد و سهم دولت ۴۰ درصد بود.

برداشت برگ سبز چای هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد که چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خرداد ماه و چین پاییزه در شهریور و مهرماه انجام می شود.

شهرستان سیاهکل دارای دو بخش مرکزی و دیلمان است که باغ های چای آن در بخش مرکزی قرار دارند. این شهرستان دارای یک هزارو۶۰۰ هکتار باغ چای و حدود چهارهزار و ۲۰۰ نفر چایکار است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=33976
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.