تاریخ : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 26 October , 2026

اخبار ویژه

بازدید میدانی مدیرکل اموراقتصادی ودارایی مازندران از مناطق سیل زده روستاهای غرب مازندران قیمت خودرو در بازار آزاد چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ واکنش عیسی کلانتری به عزل معاونش فرج‌اله قدمی مدیرعامل بانک سرمایه شد زندگی‌نامه حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها) دادستان کل کشور: فیفا چه کار به ورزشگاه رفتن زنان دارد؟ توافق ایران و کره جنوبی در خصوص انتقال منابع ارزی ششمین همایش ایران و اروپا ۸ و ۹ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود کشف محموله بزرگ پرندگان تاکسیدرمی شده در آمل سی و دومین دوره قرعه کشی حساب های پس انداز بانک رفاه برگزار شد ۶ بند خاکی در بخش مرزی گنبدکاووس آماده بهره‌برداری است چالش های سازو کار مالی اروپا مصدق برای چه کسانی خوشایند نیست؟ دادوستد ۴۵۹میلیارد سهم در بورس برگزاری مراسم اهدای جایزه ویژه جشنواره پذیرندگان سداد روغن سیاه دانه قاتل ریزش مو قیمت سکه و طلا در بازار مازندران حراج ۱۱ شمش یک کیلویی امروز در بانک کارگشایی رئیس جمهور قانون اصلاح قانون مبارزه با پولشویی را ابلاغ کرد موافقت نمایندگان با اصلاح ساختار بودجه کشور معطلی مشتریان بزرگ کاسپین برای دریافت طلب های بالای ۲۰۰ میلیون تومانی کاهش قیمت خُرده‌فروشی ۶ گروه مواد خوراکی راهکارهای درمان خانگی آبریزش بینی

کد شما در این بخش
♥1

مطالبات معوقه ایثارگران در گیلان پرداخت شد

  • کد خبر : 41448
  • 29 مهر 1399 - 22:39
مطالبات معوقه ایثارگران در گیلان پرداخت شد

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان از پرداخت معوقات مربوط به ماده ۳۸ برای سال ۹۱ به بعد به ۲ هزار و ۶۱۰ نفر از ایثارگران خبر داد و گفت: همچنین ۵۴ میلیارد تومان بابت بیمه جامعه ایثارگری استان برای ۸۰۳ نفر از ایثارگران دارای مشکل پرداخت شده است.

عبدالله پاکاری عصر سه شنبه در جلسه  امضای تفاهم‌نامه تامین زمین، ساخت مسکن ، ساماندهی اشتغال و کارآفرینی ایثارگران استان کهبا حضور معاون رئیس جمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: پرداخت ۸۰ درصد از بدهی های مربوط به مراکز غیر انتفاعی ، تسویه بدهی های مراکز درمانی احیا و اجرای قوانین مسکوت مانده قانون برنامه ششم از جمله دیگر اقدامات انجام شده توسط بنیاد شهید استان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: گیلان با وجود فاصله جغرافیایی با مناطق عملیاتی و در مقایسه با نسبت جمعیتی کشور ، سه درصد جمعیت کشور را داراست اما چهار درصد از ایثارگران در استان گیلان هستند.

پاکاری با بیان اینکه اقدامات خوبی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت انجام شده ، اظهار داشت: حدود ۸۰ درصد مصوبات جلسات در این ارتباط عملیاتی شده و مابقی  نیز دنبال می شود .

وی ساماندهی گلزار شهدا را یکی از اقدامات در حال انجام خواند و گفت: یکی از دغدغه ها در این استان همواره نگهداری گلزارهای ساماندهی شده است.

پاکازس تصریح کرد: طرح جامع و مرمت گلزار شهدای رشت یکی از بزرگترین گلزار شهدای مسقف کشور در دست اقدام است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان با اشاره به تفاهم نامه امروز در حوزه تامین زمین مسکن و اشتغال خانواده شهدا و ایثارگران گفت: از سال ۹۰ تا ۹۸ حدود یک هزار و ۳۵۰ واگذاری زمین داشتیم اما در این تفاهم نامه تامین زمین یک هزار و ۵۰۰ قطعه زمین برای ایثارگران پیش بینی شده است .

حضور در گلزار شهدای رشت ، دیدار با نماینده ولی فقیه در گیلان و نیز سه خانواده شهید، جانباز و آزاده استان از برنامه‌های سفر یک روزه معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران به گیلان بوده است

گیلان هشت هزار شهید و ۲۲ هزار جانباز را تقدیم میهن اسلامی کرده است و ۲ هزار و ۶۰۰ آزاده سرافراز نیز از افتخارات گیلان در دوران دفاع مقدس است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=41448
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.