تاریخ : جمعه, ۲۷ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 18 September , 2026

اخبار ویژه

حقوق بازنشستگان همسان‌ می شود ماجرای ممنوعیت برای رئیس اداره بازدیدهای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفر به مازندران شاخص کل قيمت توليدكننده در پاییز به ٣٧٩,٠ رسيد شهردار سابق بابلسر به اتهام ارتشاء به حبس محکوم شد مقام روس برای ایجاد بانک مشترک در منطقه آزاد انزلی پیشنهاد داد زراعت پنبه در گلستان ۵۰ درصد افزایش یافت یارانه معیشتی آبان‌ ماه فردا واریز می شود واردات ۱۵۰ هزار تن شکر از ابتدای سال وضعیت سبد سهام عدالت در ۲۷ شهریور ثبت خرید بیش از ۹۵۰ تن کلزا در بهشهر معافیت مالیاتی برای خانه مسافرهای گیلان بزرگترین مجتمع فرهنگی ورزشی مازندران در ساری افتتاح شد سقف مجاز تسویه بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی اعلام شد مشکلات پنج واحد تولیدی مازندران در ستاد اقتصاد مقاومتی گره گشایی شد افتتاح دستگاه بسته بندی آب شرب در غرب مازندران راز غرق شدن کودک ۱۰ساله چه بود؟ تولید برنج به ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار تن می رسد رئیس جمهور: تورم سیر نزولی دارد/ ارز حاصل از فروش نفت برمی‌گردد رویش فقر با ریزش رشد زخم رانش زمین بر تن بهشت ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکن در کشورکلنگ زده شد شناسنامه‌دار کردن باغ‌های کشاورزی سلامت محصولات را تضمین می‌کند

کد شما در این بخش
1

انتخابات هیات جودو در گلستان بدون نتیجه و با حاشیه پایان یافت

  • کد خبر : 45456
  • 26 بهمن 1399 - 18:10
انتخابات هیات جودو در گلستان بدون نتیجه و با حاشیه پایان یافت

انتخابات هیات جودو استان گلستان که با حضور آرش میراسماعیلی رییس فدراسیون امروز یکشنبه در گرگان برگزار شد؛ بدون نتیجه و با برخی حواشی پایان یافت.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ تنها کاندیدای هیات جودو گلستان تنها موفق به اخذ ۷ رای موافق مجمع شد و ۹ عضو دیگر با رای سفید به نوعی مخالفت خود را با روند انتخابات اعلام کردند.

مهدی بیگی مدیر کانون‌های فرهنگی – هنری مساجد گلستان و محمدعلی نودهی از ورزشکاران مدال‌آور جودوی استان برای این انتخابات تایید صلاحیت شده بودند.

بیگی پس از ۷ دقیقه اعلام برنامه‌های خود با طرح این ادعا که رییس فدراسیون جودو در مذاکره با وی مطالب جانبدارانه‌ای مطرح کرده است؛ انصراف خود را از نامزدی رییس هیات جودی گلستان اعلام کرد.

نودهی دیگر کاندیدای ریاست هیات جودو گلستان نیز برنامه‌های خود را اعلام کرد اما ۷ رای موافق به او برای انتخابش برای تصدی رییس هیات کافی نبود.

اعضای مجمع هیات جودوی گلستان ۱۷ نفر است که به علت نبود باشگاه به تعداد کافی در این استان تنها یک‌ نفر به نمایندگی از باشگاه‌دارها در جلسه مجمع حضور داشت.

نمایندگان ورزشکاران، مربیان، داوران، آموزش و پرورش و روسای هیئات شهرستانهای گلستان دیگر اعضای مجمع هستند.

رییس فدراسیون جودو طی سخنانی در مجمع عمومی گفت: بهتر است با پرهیز از دشمنی و خصومت به تصمیم یکدیگر احترام بگذاریم؛ اختلاف سلیقه و نظر همیشه و همه‌جا بوده اما این به معنای دشمنی نیست و اگر نقدی وجود دارد، منصفانه و با ارائه راهکار باشد.

آرش میراسماعیلی اظهار داشت: ما به هیچ شخصی توصیه نداشته‌ایم و معتقدم تنها راه پیشرفت جودو در گلستان همچون سایر استان‌های کشور اتحاد و همدلی است که متاسفانه در این استان دیده نمی‌شود.

وی تاکید کرد: شرایط به وجود آمده به ضرر جودو در گلستان خواهد بود و اگر این روند ادامه داشته باشد، فدراسیون و اداره کل ورزش استان هم نمی توانند کمکی به مجموعه استان داشته باشند.

وی با بیان اینکه شرایط جودو در کشور خوب نیست و اختلاف سلیقه در گلستان هر چند عادی به نظر می رسد اما باعث سوء استفاده می شود؛ گفت: راه حل اساسی دورهم نشستن و حل اختلافات بدون توهین به یکدیگر است.

رییس فدراسیون جودو تصریح کرد: مشکلات ناشی از اختلافات باعث شده است تا گلستان تنها ۳۰۴ جودوکار داشته باشد و وضعیت دان ، مربی و داور استان در هر دو بخش زنان و مردان مطلوب نیست.

مدیر کل ورزش و جوانان گلستان هم طی سخنانی با تاکید بر حل مشکلات مجموعه هیئات‌ ورزشی استان اظهار داشت: هیچ دخالتی در ثبت نام کاندیداها و تایید یا رد صلاحیت افراد نداشته و نداریم و فضای رقابت برای همه آزاد است.

قاسمعلی برزمینی تاکید کرد: تابع قانون هستیم و نظر نهایی برای تایید صلاحیت با مراجع قانونی است و انتخاب نفر نهایی نیز برای ریاست با رای اعضای مجمع خواهد بود.

در پایان جلسه بی‌نتیجه مجمع جودو گلستان؛ مدیرکل ورزش و جوانان استان فردی را به عنوان سرپرست به رییس فدراسیون پیشنهاد داد اما میراسماعیلی آن را نپذیرفت و آن را به نتیجه انتخابات مجمع جدید در آینده احاله داد.

هیات جودو گلستان طی ۱۱ ماه گذشته بصورت سرپرستی اداره شد و حسین خدادادی آخرین سرپرست بود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=45456
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.