تاریخ : شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 24 October , 2026

اخبار ویژه

واقعه هفت تیر چگونه به وقوع پیوست قیمت خودرو در بازار آزاد ۲۷ شهریور۱۴۰۱ مدیریت تقاطع گردشگری ملی با اعتبار محلی تشدید نظارت‌ها بر بازار شب عید ۹۸ درصد از زیان شرکت های دولتی مربوط به ۷ شرکت است جزییات طرح جدید مجلس درباره رمزارزها شوهرم را کشتم رتبه ایران در تولید پهپاد چند است؟ علت خودکشی مرگبار دختر جوان در دانشگاه آقای روحانی! اینجا که واتیکان نیست شرط تاهل مجردان ۲۳ تا ۴۵ سال تا زمان تحویل مسکن استعلام پیامکی سوابق چک برگشتی امکان پذیر شد نرخ رسمی ۱۷ ارز کاهش یافت بهره برداری از ۲۱ طرح صنعتی همزمان با هفته دولت در گیلان تهدید یا فرصت؛ مساله این است! پروژه مهر در توانمندسازی و کیفیت بخشی فضای آموزشی موثر است دولت تمام تخم‌مرغ‌های خود را در سبد بورس نگذارد به احمدی نژاد نگفتم به خاطر او بیکار شدم نشاکاری برنج در گیلان‎ یارانه معیشتی امشب واریز می‌شود / واریز یارانه برای ۴۱۹ هزار و ۳۰۴ خانوار جدید گازرسانی به ۱۷۰ روستای کم‌برخوردار و سخت‌گذر مازندران فروش فوری ۳ محصول ایران خودرو از فردا/ خریداران قبلی ثبت نام نکنند+ بخشنامه برداشته شدن فاصله گذاری اجتماعی در حمل و نقل بین شهری از ابتدای آذر ماه

کد شما در این بخش
♥1

کاهش ۹.۷ درصدی نرخ برابری دلار با ریال در زمستان ۹۹

  • کد خبر : 49548
  • 05 تیر 1400 - 16:18
کاهش ۹.۷ درصدی نرخ برابری دلار با ریال در زمستان ۹۹

متوسط نرخ برابری دلار و یورو با ریال در بازار آزاد به ترتیب برابر ٢۴۵٣۶۴ و ٢٩۶۵٠۴ ریال بوده است که نسبت به فصل قبل به ترتیب ٩,٧ و ٧.٨ درصد کاهش داشته است.

مرکز آمار گزارش فصلی اقتصاد ایران در زمستان ١٣٩٩ را منتشر کرد که بر این اساس:

۱. محصول ناخالص داخلی به قیمت ثابت سال ١٣٩٠ در فصل زمستان ١٣٩٩ به رقم ١۵٧۵٣۴٣ میلیارد ریال بوده است. در این فصل رشد اقتصادی و رشد اقتصادی بدون نفت به ترتیب ۶,٨ و ٣.٣ درصد بوده است.

٢. شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی کل کشور در فصل زمستان ١٣٩٩ (برمبنای سال ١٣٩۵) رقم ٢٩٢,٢ بوده است که درصد تغییرات دوازده ماه منتهی به اسفند ماه ١٣٩٩ نسبت به دوره مشابه قبل (نرخ تورم) ٣۶.۴ درصد بوده است.

٣. نرخ بیکاری جمعیت ١۵ ساله و بیشتر ٩,٧ درصد بوده است که نسبت به فصل پاییز ١٣٩٩، ٠.٣ واحد افزایش داشته است.

۴. در فصل زمستان ١٣٩٩ تعداد پروانه‌های ساختمانی صادر شده توسط شهرداری‌های کشور برابر ۵٢٣٧١ فقره بوده است که نسبت به فصل مشابه سال قبل١٢,٩ درصد افزایش داشته است. از این تعداد پروانه ٩٢.٢ درصد مربوط به احداث ساختمان و ٧.٨ درصد مربوط به افزایش بنا بوده است.

۵. جمع کل نقدینگی کشور به ٣۴٧۶١,٧ هزار میلیارد ریال رسیده است که نسبت به پایان سال ١٣٩٨، ۴٠.۶ درصد رشد داشته است.

۶. در پایان فصل زمستان ١٣٩٩ شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با ٩,١ درصد کاهش نسبت به فصل گذشته به ١٣٠٧٧٠٧ واحد رسیده است.

۶. ارزش صادرات گمرکی ٩٨٠۶ میلیون دلار بوده است که نسبت به فصل مشابه سال قبل ٢,٧ درصد افزایش داشته است. همچنین در این فصل ارزش واردات گمرکی ١١٩٢٨ میلیون دلار بوده است که نسبت به فصل مشابه سال قبل٠.٢ درصد افزایش داشته است.

٧. متوسط نرخ برابری دلار و یورو با ریال در بازار آزاد به ترتیب برابر ٢۴۵٣۶۴ و ٢٩۶۵٠۴ ریال بوده است که نسبت به فصل قبل به ترتیب ٩,٧ و ٧.٨ درصد کاهش داشته است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=49548
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.