تاریخ : شنبه, ۱۶ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 7 November , 2026

اخبار ویژه

متن کامل دعای عالیه المضامین به همراه معنی منطقه آزاد مازندران راهی به توسعه پایدار هزار و ۵۳۰ میلیارد ریال در شهرک‌های صنعتی گلستان سرمایه‌گذاری شد عید قربان ۹۸ چه روزی است؟ فساد خانوادگی، پدیده جدید اقتصاد رانتی تعیین تکلیف بزرگراه چالوس–رامسر در سطح هیأت وزیران هنوز ۶۰ درصد پزشکان دستگاه کارتخوان‌ نصب نکرده‌اند بانوی صبر و وقار تمدید مهلت ثبت‌نام وام ودیعه مسکن تا پایان مهر ماه تهیه کننده مشهور:به او تجاوز کردم و جایزه دادم! ۴ زخمی در تصادف پراید و موتورسیکلت به جا ماند سود سهام ۹۰ میلیون سهامدار از طریق سمات واریز شده است اتفاقات عجیب جهان/ماجراهای ارواح تا اسکلت های غول پیکر مجری‌هایی که «ماه عسل» را تجربه کردند شاخص کل بورس بیش از ۲۵ هزار واحد اُفت کرد بیشتر جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس در سوادکوه گلستانی هستند مهلت ثبت نام دور سوم مسکن ملی امروز پایان می‌یابد بهره‌برداری از ۸۲ طرح عمرانی و اقتصادی در آزادشهر آغاز شد کارت سوخت دوباره احیاء می شود ناظر بازار کیست؟ بفرمایید آرایش پسرانه سهمیه آرد اسفند نانوایان مازندران به طور کامل توزیع شد تغییرات ناچیز نرخ سکه و طلا در بازار

کد شما در این بخش
♥1

تحریم ایران به نفع مسکو

  • کد خبر : 68360
  • 30 مهر 1401 - 9:38
تحریم ایران به نفع مسکو

مدیر صندوق امنیت ملی انرژی روسیه در یک برنامه تلویزیونی گفت: ایران تحت تحریم‌ها باقی می‌ماند و این تحریم‌ها سخت‌تر نیز می‌شود که اگر بخواهم صادقانه بگویم، این خبر خوبی برای ماست. در آینده ما باید وارد روابط مشارکت اقتصادی شویم و برنامه های جاه طلبانه ای برای سرمایه گذاری، از جمله سرمایه گذاری در بخش نفت و گاز ایران داریم.

مدیر صندوق امنیت ملی انرژی روسیه در یک برنامه تلویزیونی گفت که ایران تحت تحریم ها باقی می ماند و این تحریم ها سخت تر نیز می شود که اگر بخواهم صادقانه بگویم، این خبر خوبی برای ماست. راسیا-۱ (Россия-۱)، شبکه تلویزیونی دولتی روسیه در برنامه‌ای گفتگو محور، حملات پهپادی اخیر روسیه به زیرساخت‌های اوکراین را مورد بررسی قرار داد. مجری برنامه در ابتدا درباره این حملات گفت: در پایتخت اوکراین دوباره صدای آژیرهای هشدار حمله هوایی شنیده می شود.

امروز نهمین روز از آغاز به گوش رسیدن این هشدارهاست و تا کنون متوقف نشده است. ما آن ها را تحت فشار استراتژیک نگه داشته ایم. آنتون گراشنکو، مشاور وزارت امور داخلی اوکراین تصویری از لاشه یک پهپاد ما یا ایران به نام Geran-2 یا شاهد ۱۳۶ را منتشر کرده است. در ادامه «کنستانتین سیمونوف” مدیر صندوق امنیت ملی انرژی روسیه به عنوان یکی از کارشناسان برنامه، درباره استفاده روسیه از پهپادهای ایرانی علیه اوکراین، گفت: من می خواهم چند کلمه ای درباره ایران حرف بزنم. ما با ایران همواره رابطه سخت و پیچیده ای داشته ایم و نمی توانیم آنطور که آمریکایی ها ادعا کرده اند، بگوییم ایران همیشه شریک ما بوده است. چه در دوره شوروی و چه پسا شوروی، رابطه ما با ایران همواره کاملا پیچیده بوده است، اما اکنون می بینیم که ایران یک انتخاب سیاسی جدی کرده که این کشور را تحت تحریم خواهد برد. ما نیز منتظریم تا ببینیم چگونه می شود. ایران تحت تحریم ها باقی می ماند و این تحریم ها سخت تر نیز می شود که اگر بخواهم صادقانه بگویم، این خبر خوبی برای ماست. در آینده ما باید وارد روابط مشارکت اقتصادی شویم و برنامه های جاه طلبانه ای برای سرمایه گذاری، از جمله سرمایه گذاری در بخش نفت و گاز ایران داریم.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=68360
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.