تاریخ : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 25 October , 2026

اخبار ویژه

بازداشت دو مدیر منابع طبیعی مازندران بازگشت روند افزایشی قیمت‌ها به بازار ارز/ عاقبت شوم فرار سرمایه از بورس طراحی دوره‌های اعتبار مشخص برای کارت‌های بازرگانی دستگیری ۶ قمارباز مجوز بانک‌ها برای تملک سهام شرکت‌های تامین سرمایه بهره بانکی، ضربه نفس‌گیر پنهان بر قلب کارآفرینی افزایش وام مسکن روستایی به ۱۰۰ میلیون تومان جدایی لفور از سوادکوه شمالی شایعه یا واقعیت؟ آقای نماینده! جنابعالی کجا تشریف داشتید؟! برگزاری نمایشگاه فرصت های شغلی مهارت محور در گرگان مجری معروف تلویزیون بدهکار میلیاردی مؤسسات غیرمجاز است کاهش یک متری تراز دریای خزر در ۵ سال قیمت خودرو در بازار آزاد چهارشنبه ۷ تیر ۱۴۰۲ بانک‌های ایرانی در لیست برترین بانک‌های اسلامی خبر سیل و رئیس جمهور حذف یارانه ثروتمندان توسط دولت برپایی ۵۰ بازارچه موقت صنایع‌ دستی در مازندران نماینده جدید ولی‌فقیه در مازندران معرفی شد برخی مواد قانون بیمه شخص ثالث ۶ سال معطل مانده است فعالیت مجدد چهار واحد صنعتی راکد مازندران غذاهای دوران قاجاری صادرات قزل آلا به ۵ هزار تن می‌رسد معرفی ۳ واحد صنعتی و خدماتی سبز مازندران

کد شما در این بخش
♥1

پایان تنش‌های آبی مشترکان خانگی مازندران تا ۵ سال آینده

  • کد خبر : 76059
  • 07 تیر 1402 - 11:30
پایان تنش‌های آبی مشترکان خانگی مازندران تا ۵ سال آینده

تنش‌های آبی مشترکان خانگی در مازندران با راه اندازی مجتمع‌های آبی تا ۵ سال آینده پایان خواهد یافت.

به گزارش اقتصاد گستر شمال ،توکلی سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه حجم عملیات عمرانی در روستا‌های استان نسبت به سه یا چهار سال قبل افزایش چشمگیری داشته است، گفت: سیاست دولت و استانداری  ایجاد روستا‌های مولد و برخوردار با هدف افزایش بهره مندی و توسعه اقتصادی است.

او یکی از مشکلات استان را تنش‌های آبی برای مشترکان خانگی با توجه به حضور میلیونی مسافران اعلام کرد و افزود: با ایجاد مجتمع‌های آبرسانی تا ۵ سال آینده برخورداری حداکثری از منابع آبی خواهیم داشت و تنش‌های آبی را نیز کنترل خواهیم کرد.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران با بیان اینکه مسابقه عمرانی در شهر‌ها و روستا‌های مازندران شکل گرفته است، ادامه داد: مازندران خدمات ملی و بین المللی ارائه می‌دهد و اعتبارات استانی پاسخگوی اجرای طرح‌های عمرانی نیست به همین دلیل مسئولان ملی باید در تخصیص بودجه به مازندران نگاه ویژه ای داشته باشند.

توکلی به وجود بیش از ۳۰۰۰ طرح نیمه تمام از سال‌های گذشته در استان اشاره کرد و گفت: میانگین بهره برداری از طرح‌ها در سال‌های گذشته حدود ۱۰۰۰ طرح بود اما با رویکرد جدید دولت پارسال ۲۱۶۵ طرح با ارزش ریالی ۱۱ هزار میلیارد تومان در استان بهره برداری شد.

او افزود: سیاست دولت سیزدهم این است که از آغاز طرح‌ها جدید مگر بنا به ضرورت خودداری شود تا طرح‌های نیمه تمام به سرانجام برسند.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران ادامه داد: تعداد طرح‌های نیمه تمام در استان اگرچه در دو سال اخیر کاهش داشته است اما این طرح‌ها برای تکمیل شدن و بهره برداری اعتبارات زیادی می‌خواهند.

توکلی با بیان اینکه طولانی شدن زمان اجرای طرح‌های نیمه تمام هزینه‌های بالاسری زیادی برای دستگاه‌های اجرایی ایجاد می‌کنند، گفت: یکی از سیاست‌هایی که استاندار مازندران دستور اجرایی شدن آن را داده استفاده از از ظرفیت بخش خصوصی برای اجرای طرح‌ها است که سازوکار برای ورود سرمایه گذار به استان در حال تهیه است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=76059
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.