تاریخ : پنجشنبه, ۲ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 24 September , 2026

اخبار ویژه

رونق تولید با تحقق مصوبات ریاست جمهوری افزایش ترانزیت کالا از مسیر دریای خزر خطیر: پاتوسی مشکلی برای بازی ندارد + سند بیش از یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر روش آزادسازی سهام عدالت خود را تعیین کردند قیمت خودرو در بازار آزاد در ۱۲ شهریور ۱۴۰۱ علی اکبر عمارت ساز محاکمه می شود کشتی‌های بومی به کمک صادرات مازندران می‌آیند زندگی و رحلت امام خمینی (ره) خطرات اجاره یا واگذاری کارت بانکی قرارداد کشت گندم در ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی گلستان بسته شد خشک شدن دریاچه عباس آباد کسب رتبه برتر روابط عمومی فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان در گیلان آب پاکی روی دست خوش‌خیال‌ها محاسبه و اخذ سود مرکب توسط بانک ها ممنوع است پشت پرده قهرمانی قطر سخنرانی جنجالی حجاریان و کرباسچی در دانشگاه خرید تضمینی ۱۲۸۶ تن دانه روغنی سویا در مازندران وزیر اقتصاد: برنامه تحول نظام بانکی برای رئیس جمهور ارسال می‌شود نفت به کجا قاچاق می شود؟ ششمین دوره مسابقات دومینوی کشور گواهی پرداخت بدهی مالیاتی شرط دریافت تسهیلات بالای ۲ میلیارد ریال اینفوگرافیک / ۷ عامل ایجاد خستگی در طول روز اتصال ۲۱ روستای شهرستان بهشهر به شبکه ملی اطلاعات

کد شما در این بخش
0

جدایی لفور از سوادکوه شمالی شایعه یا واقعیت؟

  • کد خبر : 85147
  • 08 اردیبهشت 1403 - 23:45
جدایی لفور از سوادکوه شمالی شایعه یا واقعیت؟

همزمان به نزدیک تر شدن دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بازار شایعه انتخاباتی داغ است.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،فریبرز سیفی ، همزمان با آغاز تبلیغات رسمی چهار داوطلب نمایندگی دور دوم مجلس شورای اسلامی در حوزه های انتخابیه قائم شهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی جویبار و سیمرغ که با بهره گیری از همه روش های تبلیغی سنتی و نوین در حال انجام است، دامنه گسترش شایعه های انتخاباتی هم با شتاب زیاد در حال باز نشر است.

جدی ترین شایعه ای که در ۲۴ ساعت گذشته در فضای مجازی به سرعت دست به دست می شود جدایی منطقه زیبای لفور از سوادکوه شمالی و الحاق آن به بخش بابلکنار است.

این شایعه تحت این عنوان بازنشر می شود که اگر یک نامزد در بین این چهار داوطلب پیروز انتخابات جمعه پیش رو باشد، بخشی از سوادکوه شمالی از این شهر جدا و با الحاق به چند روستای جنوبی بابل، شهرستان جدیدی تحت عنوان بابلکنار ایجاد خواهد شد.

منتشرکنندگان این شایعه به این مقدار هم بسنده نکردند و با ارائه تحلیل های بیشتر و بیان ظرفیت های منطقه لفور به خصوص سد بزرگ البرز این جدایی را خسارت بارتر جلوه می دهند و در نهایت از مردم درخواست می کنندبه نامزد مد نظر که قصد چنین کاری را دارد ۲۱ اردیبهشت ماه جاری رای ندهند.

منطقه لفور یکی از شگفت انگیز ترین جاذبه های طبیعی ایران را در خود جای داد که شکوه درختان حیرت انگیز هیرکانی و عبور رودخانه خروشان بابلرود از وسط آن شرایط بی نظیری را در منطقه ایجاد کرد.

برخی از ساکنان لفور این شایعه های انتخاباتی را نپذیرفتند و برخی دیگر با نگرانی این خبر را دنبال می کنند. کارشناسان مسائل سیاسی و انتخاباتی با رد این ادعا ها و شایعه از هواداران نامزدها خواستند که با این بازی های تبلیغاتی به دنبال تخریب رقیب نباشند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=85147
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.