جهاد کشاورزی بابل: ۲ هزار و ۷۳۶ تن گوشت سفید در بابل تولید شد

مدیر جهاد کشاورزی بابل گفت: این شهرستان با تولید افزون بر یک میلیون و ۴۸۵ هزار قطعه جوجه در اردیبهشت ماه به آمار فراتر از سهمیه ابلاغی شهرستان دست یافته و با افزایش تولید به میزان ۲ هزار و ۷۳۶ تن گوشت سفید جهشی عمل کرد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال از روابط عمومی جهاد کشاورزی بابل، رحیم شهیدی پور روز دوشنبه اظهار کرد: در اردیبهشت ماه سال‌جاری یک میلیون و ۴۸۵ هزار و ۸۶۰ قطعه جوجه در ۵۰ واحد مرغداری دارای مجوز تولید شد.

وی گفت: این میزان جوجه‌ریزی، منجر به تولید ۲ هزار و ۷۳۶ تن گوشت سفید در این شهرستان است که این آمار بیشتر از سهمیه در نظر گرفته شده برای بابل است.

شهیدی‌پور با اشاره به این که، وضعیت جوجه‌ریزی شهرستان بابل ۷.۵ درصد کل استان را شامل می‌شود، اظهار کرد: با پیگیری‌های مستمر کارشناسان امور دام این مدیریت، میزان تحقق جوجه‌ریزی این شهرستان ۱۱۸ درصد بیشتر از سهمیه در نظر گرفته شده بود.

مدیر جهاد کشاورزی بابل افزود: این افزایش تولید نشان از تلاش مرغداران منطقه و همچنین حمایت کارشناسان جهاد کشاورزی در راستای افزایش تولید گوشت سفید و پاسخگویی به نیازهای بازار مصرف است.

print

پاسخی بگذارید