سرپرست اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
تاریخ: ۱۳:۳۳ :: ۱۴۰۴/۱۰/۰۲
گندم کیفی مازندران در بهترین حالت تأمین می شود

استان مازندران در حال حاضر در بهترین حالت ممکن از نظر تأمین گندم کیفی قرار دارد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال، سید سجاد حسنی بالاجاده – سید محمد جعفری سرپرست اداره‌کل غله و خدمات بازرگانی مازندران با اشاره به وضعیت تأمین گندم استان، گفت: سالانه به‌طور میانگین حدود ۸۰ هزار تن گندم از تولیدات داخلی استان و بیش از ۴۰۰ هزار تن از سایر استان‌ها و از طریق واردات از بنادر استان تأمین می‌شود و با ورود ۳۰ هزارتن گندم کیفی خارجی به بنادر استان و همچنین ورود گندم‌های خوزستان و گلستان، استان مازندران در حال حاضر در بهترین حالت ممکن از نظر تأمین گندم کیفی قرار دارد.

او افزود: کیفیت آرد تولیدی در کارخانجات استان نیز در وضعیت مطلوبی است و در صورت اعلام به‌موقع هرگونه مشکل احتمالی از سوی نانوایان، موضوع در سریع‌ترین زمان ممکن بررسی و رفع خواهد شد.

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با اشاره به سازوکار‌های نظارتی در حوزه آرد و نان، گفت: نظارت بر زنجیره تولید آرد تا عرضه نان به‌صورت مستمر و چندلایه انجام می‌شود و دستگاه‌های نظارتی از جمله دانشگاه علوم پزشکی، استاندارد، جهاد کشاورزی و اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت، هر یک مطابق وظایف قانونی خود بر عملکرد کارخانجات آرد و نانوایی‌ها نظارت دارند. همچنین واحد کنترل کیفی اداره‌کل غله نیز به‌طور مستمر از آرد تولیدی کارخانجات و آرد موجود در نانوایی‌ها نمونه‌برداری کرده و کیفیت محصولات به‌صورت دقیق رصد می‌شود.

جعفری با اشاره به نحوه نظارت بر نانوایی‌ها نیز گفت: سامانه هوشمند نانینو به‌عنوان ابزار اصلی نظارت، عملکرد نانوایی‌ها را رصد کرده و بر اساس رعایت ضوابط یا بروز تخلف، سهمیه آرد به‌صورت هوشمند افزایش یا کاهش می‌یابد و در کنار آن، دستگاه‌های نظارتی و فرمانداران شهرستان‌ها مسئول نظارت میدانی و اجرای مصوبات کارگروه آرد و نان هستند. وی همچنین کیفیت بالای نان در برخی نانوایی‌ها و تعداد نیروی انسانی شاغل را از مهم‌ترین عوامل ایجاد صف و ازدحام در برخی واحد‌ها عنوان کرد.

print

پاسخی بگذارید