تاریخ : سه‌شنبه, ۳۱ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 22 September , 2026

اخبار ویژه

خودپردازی که طلا تحویل می‌دهد بدهی‌های خارجی ایران کاهش یافت مگر چند نفر مُرده‌اند؟! دکتر محمد مخبر به عنوان معاول اول رئیس جمهور منصوب شد اعمال شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان ۴۵ میلیارد ریال برای فنی‌ و حرفه‌ای بانوان گنبدکاووس مصوب شد پراید در آخرالزمان! تمدید تسهیلات خرید مسکن به صورت توام تا پایان سال ۹۹ جلسه شورای رشت برای سومین بار متوالی برگزار نشد پایان مطالعه قطعه اول طرح تعریض محور آستارا – اردبیل فال روزانه دوشنبه ۵ آذر ۱۳۹۷ لغو یک مصوبه برای ساماندهی تعاونی‌های اعتباری غیرمجاز منحله آیا مسکن ارزان می شود؟ تورم سالانه دهک‌ها چه تغییری کرد؟ بیمارستانی که امکانات ندارد معاون استاندار: سه نفر مظنون به قتل در تنکابن بازداشت شدند برداشت نارنگی نوبرانه در مازندران پنتاگون در تنگه هرمز به ایران پیام داد فال روزانه یکشنبه 5 اسفند 1397 روش‌های ثبت چک در سامانه صیاد بخش خصوصی ۲۶۰ میلیارد ریال در بندر امیرآباد سرمایه گذاری می کند یلدا چه بخوریم؟ افزایش صادرات فرآورده نفتی روزانه به ۲۳ میلیون لیتر در سال ۹۸

کد شما در این بخش
0
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران

هنوز هشت هزار دانش آموز مازندران ثبت نام نکردند

  • کد خبر : 95683
  • 31 شهریور 1405 - 9:06
هنوز هشت هزار دانش آموز مازندران ثبت نام نکردند

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران عنوان کرد : با وجود یک روز مانده به آغاز سال تحصیلی جدید هشت هزار دانش آموز استان ثبت نام نکرده اند.

فریدون کلبادی نژاد روز سه شنبه در نشست خبری که به مناسبت بازگشایی مدارس برگزار شد، گفت: این در حالی است تا پیش از این تعداد دانش آموزان ثبت نام نشده ۲۷ هزار نفر بود و بعد از اطلاع رسانی های لازم به ۱۶ هزار نفر و پس ازآن به هشت هزار نفر کاهش یافته است.
وی خاطرنشان کرد : با کارهایی که انجام می شود تلاش می کنیم تا تعداد دانش آموزان بازمانده از تحصیل را به صفر برسانیم.

هنوز هشت هزار دانش آموز مازندران ثبت نام نکردند

وی ادامه داد : بیش از ۵۱۱ هزار دانش‌آموز برای سال تحصیلی جدید در استان ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد، ۳۳ هزار نوآموز کلاس‌اولی وارد مدارس شده‌اند.
وی توضیح داد : این دانش‌آموزان در بیش از ۴ هزار مدرسه و ۲۲ هزار کلاس درس سازماندهی شده‌اند تا فرآیند تعلیم و تربیت انجام شود.
مدیر کل آموزش و پرورش مازندران گفت که در
مسیر اجرای برنامه هفتم‌توسعه ، برنامه های این اداره کل تهیه و تدوین شده است.
به گفته وی ، در سال تحصیلی گذشته پوشش ۱۰۰ درصدی کودکستان رقم خورده است که مازندران در این زمینه در کشور صدرنشین‌ شده است و مازندران با وجود دارا بودن محتوای کودکستانی با روزآمد کردن ، تولید محتوا انجام شده است که امسال نیز در مجموعه ها اعمال و اجرا شود.

کلبادی نژاد در خصوص اعمال دوره های توانمندسازی در مقطع ابتدایی گفت کهبروزرسانی کتب درسی پایه اول هفت مدرسه و ۷۰۰ دانش آموز کتب درسی این پایه با زیست بوم مازندران را خواهند خواند.

وی در خصوص برنامه های راه اندازی و فعال کردن هنرستان های جوار در مازندران ادامه داد: ۱۶ هنرستان جوار در استان وجود داشت که اکنون بعد از حدود ۱۸ ماه تعداد آن به ۳۰ هنرستان جوار افزایش یافته است و در مازندران ۵۲ درصد دانش آموزان مازندران‌به رشته های مهارتی گرایش پیدا کرده اند.

کلبادی نژاد افزود : در هر ۶ ماه ۳۵ کلاس درس به چرخه فضای آموزشی مازندران اضافه شده است و ۲۹ طرح مدرسه سازی در مازندران در حال ساخت است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=95683
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.