تاریخ : یکشنبه, ۱۷ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 8 November , 2026

اخبار ویژه

جریمه ۸۶ میلیاردی برای قاچاق کالا در گیلان روز خدمت خاموش محرومیت‌های شدید برای صادرکنندگان چک برگشتی آغاز نصب سازه پل سد گلورد رشد ۱۳ درصدی صادرات کشور در نیمه نخست سال اطلاعیه قطع گاز در ۳ شهرستان مازندران رفع مشکلات کارگزاران گمرکی در اولویت کاری گمرکات گیلان ورود ۶۰۰ هزار تن کالای اساسی از بندر امام خمینی به مازندران نصب و راه اندازی بیکن های ترانزیت چراغهای دریایی در امیرآباد فعالیت ۵۶ هزار و ۶۱۶ دستگاه خودپرداز در شبکه بانکی گل شیطان چشم باز کرد مرگ دلخراش مانورچیِ راه آهن در نکا افزایش مبادله چک در اسفندماه ۹۹ کدام دستگاه‌ها حقوق کارکنان را اعلام کردند؟ قیمت مرغ از ۱۹ هزارتومان هم گذشت/تخم‌مرغ شانه‌ای ۲۷ تا ۳۰هزارتومان! صادرات سیمان به قزاقستان ممنوع شد انتشار 3 میلیارد دلار اوراق مالی اسلامی بوی خوش بهبود اقتصاد پس از انتخابات/ نقش تجارت ترجیحی در توسعه صادرات قیمت خودرو در بازار آزاد یکشنبه ۱۷ دی ماه اس ام اس های تبریک روز زن مرغ نوروزی قیمت طلا در بازار آزاد مازندران کشفی تازه از نیما

کد شما در این بخش
♥3

لزوم توسعه همکاری های اقتصادی و بانکی ایران و فیلیپین

  • کد خبر : 4657
  • 18 اردیبهشت 1397 - 8:15

عضو هیات مدیره بانک ملّی ایران و سفیر فیلیپین در تهران طی نشستی بر لزوم توسعه همکاری های اقتصادی و بانکی فی مابین تاکید کردند.

به نقل از روابط عمومی بانک ملّی ایران، محمود شایان در نشست امروز که با حضور «ویلفر دو سانتوس» سفیر فیلیپین در تهران، «خوزه دو ونشیا» نماینده ویژه رئیس جمهور فیلیپین، تنی چند از مدیران امور و روسای ادارات کل بانک ملّی ایران و نمایندگانی از وزارت امور خارجه برگزار شد، با تاکید بر اینکه این بانک اکنون با بیش از ۵۰ کارگزار خارجی ارتباط بانکی دارد، گفت: در دیدار مقامات فیلیپین با رییس جمهور ایران در تهران بر اهمیت سرمایه گذاری مشترک دو کشور تاکید شده است و ایران یکی از شش کشوری است که با فیلیپین، کمیسیون مشترک اقتصادی دارد.

وی تصریح کرد: امروز نقش بانک ها در توسعه روابط کشورها بسیار پر رنگ است و بانک ملّی ایران از سرمایه گذاری مشترک میان دو کشور استقبال می کند. شایان با بیان اینکه بانک ملّی ایران یکی از بزرگترین بانک های جهان اسلام به لحاظ میزان دارایی است، تاکید کرد: این بانک در بخش زیادی از پروژه های ملی اعم از پتروشیمی، سدسازی، خودروسازی و … مشارکت داشته و دارد و می تواند با فیلیپین در پروژه های سرمایه گذاری همکاری کند.

عضو هیات مدیره بانک ملّی ایران با تاکید بر اینکه ایران به جهت داشتن منابع عظیم می تواند منافع ذی نفعان و سرمایه گذاران خارجی را تامین کند، بیان کرد: ما آمادگی داریم روابط بانکی را توسعه دهیم و از برنامه های توسعه ای و همفکری طرف فیلیپینی هم استقبال می کنیم.

وی همچنین تاکید کرد که بخش گردشگری می تواند محور دیگر سرمایه گذاری ها و همکاری های مشترک فی ما بین باشد. سفیر فیلیپین در تهران نیز در این نشست با بیان اینکه ما برای سرمایه گذاری در ایران آمده ایم، گفت: کشور فیلیپین پروژه هایی برای سرمایه گذاری در ایران از جمله ایجاد واحدهای پتروشیمی دارد.

وی افزود: مقامات اقتصادی کشور ایران با توجه به جایگاه ویژه بانک ملّی ایران، این بانک را به عنوان بانک داخلی برای تسهیل سرمایه گذاری میان دو طرف انتخاب کرده اند و انجام این پروژه ها مسلماً منافع اقتصادی زیادی برای هر دو کشور خواهد داشت.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=4657
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.