تاریخ : شنبه, ۲۱ شهریور , ۱۴۰۵ Saturday, 12 September , 2026

اخبار ویژه

قیمت خرید تضمینی گندم در سال ۱۴۰۳ به ازای هر کیلوگرم قیمت خودرو در بازار آزاد ۲۹ آذر ۱۴۰۰ واگذاری کارخانه نساجی قائم‌شهر به بانک ملی تصویب آیین‌نامه ورود و صدور فلزات گران‌بها بلیت هواپیما نباید گران شود فرمول قیمت‌گذاری نفت ایران تغییر می‌کند/ تدوین بودجه با فرض ادامه تحریم قیمت طلا سکه و ارز در آخرین یکشنبه سال ارائه درخواست تخصیص اراضی لازم به پروژه آزادراه تهران – شمال به دولت صنعت لوازم خانگی گرفتار مافیای واردات برگزاری همایش ملی آیت الله کوهستانی در بهشهر پرواز ۱۱۲ دستگاه پهپاد در اراضی کشاورزی مازندران سپرده‌های بانکی ۳۴ درصد افزایش یافت ۱۵ اسفند، آخرین مهلت ثبت نام در سامانه سماک “مسیر سبز کوهستان ” به جاذبه های گردشگری گیلان پیوست بی پولی شَکَره گل‌محمدی رفت/ حسینی سرمربی موقت تراکتورسازی شد قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۶ بهمن ۱۴۰۱ خرید طلا بدون کد شناسایی قانونی نیست تشکیل پرونده تخلف برای ۱۲۰ واحد صنفی بین راهی چشم‌انداز بورس در لایحه ۱۴۰۰ تقاطع استراتژیک حضور استاندار گلستان در شهر سیلزده گمیشان مدیرکل جدید اداره ورزش و جوانان گیلان منصوب شد

کد شما در این بخش
0

ارزیابی چشم انداز خرید سهام بانکی

  • کد خبر : 36166
  • 08 اردیبهشت 1399 - 3:45
ارزیابی چشم انداز خرید سهام بانکی

دیروز در حالی، فراخوان مربوط به پذیره نویسی واگذاری سهام دولت در سه بانک و دو بیمه در قالب اولین صندوق قابل معامله بورسی با تخفیف ۲۰ درصد منتشر شد.

دیروز در حالی، فراخوان مربوط به پذیره نویسی واگذاری سهام دولت در سه بانک و دو بیمه در قالب اولین صندوق قابل معامله بورسی با تخفیف ۲۰ درصد منتشر شد که بر اساس فرمول قیمت گذاری در این فراخوان و رشد قابل توجه قیمت سهام در بورس، سود این سرمایه گذاری می تواند به ۵۵ درصد و حتی بیشتر برسد. هرچند با توجه به رشد بسیار سریع بورس در ماه های اخیر، برخی کارشناسان   به توقف روند صعودی و حتی ریزش بورس هشدار داده اند.
به گزارش خراسان و بر اساس اطلاعیه شماره یک پذیره ‏نویسی واحدهای سرمایه ‏گذاری صندوق سرمایه‏ گذاری قابل معامله (ETF) “واسطه‌گری مالی یکم” که توسط پایگاه رسمی وزارت اقتصاد(شادا) منتشر شده،  دوره پذیره نویسی از ۱۴ تا ۳۱ اردیبهشت خواهد بود. جزئیات مهم این فراخوان در جدول نخست خلاصه شده است:
در متن فراخوان درباره تخفیف ۲۰ درصدی آمده است که ۵ واحد درصد از آن به ‏عنوان دارایی سرمایه‏ گذاران و به منظور انجام عملیات بازارگردانی نزد صندوق نگهداری خواهد شد.
گفتنی است اگرچه تخفیف ۲۰ درصدی برای این واگذاری در نظر گرفته شده است اما باید توجه کرد که فرمول قیمت گذاری بر اساس ۳۰ روز کاری اخیر شرایطی را مهیا می کند که سود مشارکت در این پذیره نویسی بسیار بیشتر باشد. به عنوان مثال متوسط قیمت سهام بانک ملت در ۳۰ روز کاری اخیر حدود ۹۵۰ تومان بوده است که با ۲۰ درصد تخفیف ۷۶۰ تومان باید واگذار شود. در حالی که قیمت فعلی سهام این بانک ۱۳۵۶ تومان است یعنی با قیمت دیروز سهام بانک ملت در بورس، سود این خرید ۷۸ درصد خواهد بود یعنی ارزش خرید دو میلیون تومانی بیش از سه میلیون و ۵۶۰ هزار تومان خواهد شد. برای دیگر سهم های حاضر در این صندوق (بانک تجارت و ملت) نیز شرایط مشابهی وجود دارد. به طور متوسط ارزش کل سهام در این پنج شرکت ۱۶٫۵ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که با ۲۰ درصد تخفیف ۱۳٫۲ هزار میلیارد تومان خواهد شد. اما ارزش روز (در پایان معاملات یک شنبه ۷ اردیبهشت) سهام دولت در این پنج شرکت حدود ۲۰٫۵ هزار میلیارد تومان است که به منزله سود ۵۵ درصدی خرید واحدهای سرمایه گذاری این صندوق است.  البته باید توجه کرد که قیمت ها در بورس سیال است و سهام تعلق گرفته نیز تا دوماه بعد از پذیره نویسی قابل معامله نخواهد بود. اگر قیمت ها رشد کند بر این سود ۵۵ درصدی افزوده خواهد شد و اگر افت کند از سود کاسته خواهد شد. اتفاقی که با توجه به روند صعود بسیار هیجانی بورس در ماه های اخیر، چندان دور از ذهن نیست و خریداران سهام باید مراقب احتمال ریزش بورس نیز باشند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=36166
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.