تاریخ : شنبه, ۳۱ مرداد , ۱۴۰۵ Saturday, 22 August , 2026

اخبار ویژه

سفر هیات چینی به گرگان پشت پرده کاهش ۷ میلیارد دلاری صادرات ایران/ فاکتور ۱۴۰۰ تولید مسکن رازی که برملا نخواهد شد؟ چهاردهمین نمایشگاه بین المللی انرژی برگزار می شود دولت از جریمه رانندگی چقدر در می آورد؟ جزای ۳ میلیاردریالی فرجام تقلب و گرانفروشی پرداخت700میلیون تومان تسهیلات به چایکاران سیاهکل سیاست‌های تورم‌زا «قاسمی ایمنی» سرپرست بانک مسکن شد رقصنده مرد طلافروشی‌های بازار باز شدند صدور ۳۵ گواهینامه استاندارد برای کالاهای صادراتی و وارداتی آستارا سهم مازندران از دولت دوازدهم استاندار نظامی و بازنشسته بود واحدهای پذیرایی فاقد مجوز جاده‌های جنگلی باید جمع‌آوری شود تصویب طرح ساماندهی خودرو به تعویق افتاد/ حاشیه امن لوکس نشینان در ایران اطلاعیه جدید کارت سوخت / تا پایان مهرماه ۴ رقم آخر کد ملی رمز کارت سوخت است کشف ۹ تن مواد غذایی احتکار شده در رشت شرط بندی بر سر دخترخاله قیمت خودرو در بازار آزاد در ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ بانک‌ها چقدر وام دادند؟ قول توسعه زیرساختهای درمانی خشرودپی بابل صید ۵۴۰ تن ماهی کیلکا در مازندران فرماندار جدید بندر انزلی منصوب شد

کد شما در این بخش
0

اولتیماتوم فرماندار بهشهر به مدیران ادارات/آب پاکی روی دست شورای بهشهر

  • کد خبر : 24525
  • 15 ژوئن 2019 - 20:13

وی مردم را ولی نعمتان این نظام خواند و خاطر نشان کرد :تمامی مسئولان شهری بالاخص شورای شهر باید در خصوص عملکرد خود در پیشگاه افکارعمومی و مردم پاسخ گو باشند و در انجام وظایف خود قانون را ملاک عمل قرار دهند .

به گزارش اقتصاد شمال ،هادی خنجری در جلسه شورای اداری بهشهر که با حضور مدیران دستگاههای اجرایی این شهر برگزار شد به شرایط خاص اقتصادی کنونی اشاره کردو گفت: این انقلاب همواره با کمک مردم توانست از گردنه های سخت اقتصادی عبور کند اما این دلیل بر کم کاری و ناکارآمدی برخی مسئولان نیست .

وی ادامه داد: در نشست های مردمی و در دیدارهای چهره به چهره  که در مساجد برگزار کردیم مردم مکرر رنج و ناراحتی خود را در معطل نگه داشتن امور جاری بیان می کردند که این امر قابل گذشت نیست .

فرماندار بهشهر احترام به حقوق شهروندی و رعایت انصاف در پرداختن به امور مردم را مورد تاکید قرار دادو گفت: به هیچ عنوان پس از این تاکید اعتراضات مردمی را از مدیران دستگاهها بدون پاسخ نمی گذارم و با مسئول مربوطه برخورد خواهم کرد.

خنجری اعتراض کشاورزان را در خصوص سوخت مصرفی یکی از گله مندی های مردمی عنوان کردو افزود: جهاد کشاورزی شهرستان پای کار است و با جدیت این موضوع را پیگیری می کند اما از طرف اداره کل جهاد کشاورزی استان ما حرکت وهمکاری را در جهت رفع این مشکل ملاحظه نکردیم .

وی مردم را ولی نعمتان این نظام خواند و خاطر نشان کرد :تمامی مسئولان شهری بالاخص شورای شهر باید در خصوص عملکرد خود در پیشگاه افکارعمومی و مردم پاسخ گو باشند و در انجام وظایف خود قانون را ملاک عمل قرار دهند .

رئیس دادگستری بهشهر:مدیران جرایم اداری و تخلفات را گزارش دهند

در ادامه کیانی رئیس دادگستری بهشهر نیز با بیان اهمیت رعایت دستورالعمل های لازم برای پیشگیری از وقوع جرم توسط دستگاههای اجرایی تاکید کرد: همه باید براساس مسئولیتی که دارند در خصوص پیشگیری از وقوع جرم همکاری کرده و در صدد رفع نا کارآمدی ها و موارد غیر قانونی برآیند .

وی یادآور شد: دستگاههای اجرایی باید در خصوص صدور مجوز برای انجام کارها طبق قانون رفتار کنند و پاسخگوی عملکرد خود در قبال قانون باشند .

کیانی از تمامی مدیران دستگاههای اجرایی خواست در خصوص جرایم ارتکابی از جمله جعل،ارتشاء و … احساس مسئولیت کرده و موضوع را از راه قانون پیگیری کنند .

نماینده معلولان ضایعه نخاعی : ما شهر مناسب برای معلولان نداریم

در بخش دیگری از این مراسم نیز مهدی صادقی معلول ضایعه نخاعی به نمایندگی از ۷۰ تن از معلولان دارای این ضایعه در این جلسه به بیان مشکلات عدیده این قشر پرداخت و گفت:بهینه سازی معابر ،پارک ها و محیط های شهری بالاخص داروخانه ها و مطلب پزشکان از جمله موارد مهمی است که برای معلولان دارای اهمیت است .

وی نداشتن حامی در جهت اشتغال معلولان را مشکل مهم این قشر عنوان کردو افزود: معلولان همواره برای تامین درآمد خود با نداشتن شغل دست و پنجه نرم می کنند و این امر آنان را دچار محدودیت های بیشتر ساخته است .

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=24525
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.