تاریخ : جمعه, ۲۷ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 18 September , 2026

اخبار ویژه

خرید تضمینی برنج و تعادل در بازار شمال آبان ماه، مهلت ارسال فهرست معاملات فصل تابستان ۹۸ اولویت‌های دولت رئیسی برای نظام بانکی گرما ، آفت کرم ابریشم‌باف را در جنگل‌های شرق مازندران افزایش داد کدام بازنشستگان مشمول «همسان‌سازی حقوق» می‌شوند؟ ترکمنستان فرصتی برای گلستان پایان یخبندان اقتصادی/از ایده آل تا واقعیت/جیره بندی آب نزدیک است؟ رشد قارچ گونه شهرک‌های مسکونی در عرصه‌های طبیعی مازندران قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ پیشنهاد معاوضه اوراق با منابع در اختیار بانک مرکزی تورم‌زا نیست؟/سازمان برنامه: بدنبال اجرای عملیات بازار باز هستیم اسکله بندرترکمن به کجا رسید؟ هم‌گرایی تورم با فقر کاهش نرخ تورم بهمن نسبت به ماه قبل کشورهای حاشیه خزر باید سهم خود از بازسازی ذخایر ماهیان را بپردازند زنم به بهانه اضافه کاری با مردان غریبه بود قیمت حج به ۲۸ میلیون تومان رسید واکنش زنگنه به درخواست روحانی برای افشای فساد: بعداً می‌گویم دختر ۱۸ ساله مشهدی به کلانتری پناه برد اولویت بانک صنعت و معدن تامین سرمایه در گردش واحد های تولیدی است آخرین جزئیات پرونده تخلفات شهرداری ساری دام‌ها پلاک دار می شوند رونمایی از پوستر سریال‌های “دیما” و “زیر درخت توت” در هفته دفاع مقدس پایان طومار سلطنتی

کد شما در این بخش
0

تفاهمنامه پارک علم و فناوری گیلان با تکنو پارک استانبول

  • کد خبر : 32259
  • 20 آبان 1398 - 18:57

پارک علم و فناوری استان گیلان با تکنوپارک استانبول ترکیه تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری استان گیلان حاکیست، در پی مذاکرات انجام شده و پس از توافق اولیه، رئیس پارک علم وفناوری گیلان و رئیس تکنوپارک ترکیه، تفاهم‌نامه همکاری امضاء و مبادله شد.

رئیس پارک علم و فناوری استان گیلان درباره این تفاهم‌نامه گفت: این تفاهم‌نامه با هدف استفاده از ظرفیت‌های دو طرف و افزایش همکاری‌های دوجانبه در زمینه توسعه فناوری و بازاریابی محصولات دانش بنیان مورد توافق قرار گرفت.

علی باستی اظهار داشت: سازماندهی تبادل فناوری، برپایی و حضور در نمایشگاه‌های تخصصی و حمایت از رویدادهای استارتاپی و کارآفرینی و فراهم کردن بستر صادرات و ارائه خدمات فنی و تخصصی از جمله اهداف این توافق است.

وی خاطر نشان کرد: برگزاری دوره های آموزشی با رویکرد نوآوری ، تجاری سازی و کارآفرینی، توسعه همکاری ­ها در زمینه تبادل فناوری، کمک به توسعه بازار شرکت ­های طرفین در کشور متبوع، تجارت کالا، سرمایه گذاری ­های مشترک و تاسیس شرکت های فناور مشترک، برقراری ارتباط اتاق بازرگانی استان متبوع به منظور معرفی توانمندی های شرکت های فناور و استارت آپ ها از جمله مفاد مهم این تفاهم‌ نامه است.

توسعه بسترهای صادرات محصولات شرکت های دانش بنیان

رئیس پارک علم و فناوری گیلان گفت: در راستای ماموریت و اهداف این پارک و با هدف توسعه بسترهای صادرات محصولات دانش بنیان و فناور شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری استان و برپایی نمایشگاه بین المللی صنعت باکو، دو شرکت فناور پارک علم و فناوری گیلان با همکاری این مرکز در این نمایشگاه حضور یافت.

وی با بیان این که نمایشگاه بین المللی صنعت باکو از ۱۵ الی ۱۷ آبان در شهر باکو برگزار شد، خاطر نشان کرد: این نمایشگاه که با محوریت ایران و با همکاری استانداری گیلان و اتاق بازرگانی گیلان برگزار شد، فرصت مناسبی برای آشنایی با ظرفیت‌ها و تبادلات اقتصادی و تجاری بود.

وی بیان داشت: در این نمایشگاه، ۳۸ شرکت ایرانی، ۱۰ شرکت جمهوری آذربایجان، چهار شرکت از پاکستان و سه شرکت از کشورهای روسیه، گرجستان و اوکراین توانمندی‌های خود را در بخش‌های مختلف صنعت به نمایش گذاشتند و هشت شرکت از استان گیلان در این نمایشگاه حضور داشتند.

بر اساس آخرین آمار، پارک علم و فناوری استان گیلان دارای افزون بر ۳۰۰ شرکت واحد فناور و هسته فناور است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=32259
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.