تاریخ : پنجشنبه, ۲ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 24 September , 2026

اخبار ویژه

تورم فصلی تولیدکننده بخش معدن ۳.۵ درصد شد تزیین سفره یلدا۹۸ کاهش قدرت خرید ۸۰ درصد مردم فرماندار آستارا رسیدگی به مشکلات روستاها را خواستار شد گزارش تصویری معارفه مدیر کل آموزش و پرورش مازندران احتمال سوءاستفاده از کارت‌های اجاره‌ای بازرگانی پاکسازی «شیطان آبی» در تالاب حیدرکلای بابل آغاز شد نیروی انتظامی مصداق بارز آرامش در جامعه است ۵۰ درصد اعتبارات حفاظت طبیعی کشور به استان‌های شمالی اختصاص می‌یابد نسخه‌ جدید مسکنی پس از اظهارات روحانی/ افزایش اجاره‌بها بیش از ۳۰ درصد ممنوع است! سرنوشت اوراق سلف نفتی در ابهام/ بساز و بفروش ها در ایستگاه پرداخت مالیات احیای ۶۴ واحد تولیدی صنعتی در مازندران کشف اسکناس های جعلی در آستارا ۴۸۶ واحد صنفی متخلف در گلستان پلمب شد صادرات مشروط از مناطق آزاد قطار چه وقت به منطقه آزاد انزلی می‌رسد؟ بخش خدمات بیشترین سهم اشتغال را دارد مدیر جدید تعاون روستایی مازندران معرفی شد اقتصاد برآمده از سیاست افزایش موجودی کالاهای اساسی در بنادر قیمت مسکن بازیچه دست واسطه‌ها/ تولیدکنندگان زیر فشار مالیات تاملی بر سود بانکی عده ای بدنبال فاصله انداختن بین مردم و مسئولین هستند

کد شما در این بخش
0

توقف صدور بیمه شخص ثالث برخی شرکت‌ها/ اوراق بیمه‌ای در راه است

  • کد خبر : 8565
  • 01 آبان 1397 - 11:42

رییس کل بیمه مرکزی با اشاره به ارایه لیست شرکت‌هایی که از یکماه آینده مجاز به صدور بیمه‌نامه شخص ثالث نیستند، اعلام کرد: اوراق بیمه‌ای تا پایان سال در بورس عرضه می‌شود.

غلامرضا سلیمانی امیری در نشست خبری در حاشیه نمایشگاه اینوکس ۲۰۱۸ کیش اظهار داشت: ایجاد اوراق بیمه ای به عنوان یک هدف برای تامین مالی در صنعت بیمه در حال پیگیری است به طوری که بعد از برگزاری ۵ جلسه با سازمان بورس و اوراق بهادار در نهایت کمیته فقهی با بررسی این پیشنهاد با انتشار آن موافقت کرد.

وی در ادامه افزود: برای اجرا و انتشار این اوراق می بایست یکسری مقدمدت ایجاد شود و ارکان انتشار اوراق بیمه ای شکل گیرد و با این روند انتظار می رود که تا پایان سال این اوراق منتشر و عرضه شود.

ایجاد بیمه های مشترک با خارجی ها

سلیمانی در ادامه گفت: برخی از شرکت های بیمه خارجی تمایل دارند تا به طور مشترک با بیمه های ایرانی همکاری داشته باشند که این پیشنهاد مورد تایید بیمه مرکزی است و موانع موجود در این زمینه را برطرف می کنیم.

یا اصلاح یا ادغام

وی اظهار داشت: شرکت های بیمه ای اگر اصلاح ساختار نکنند یا باید از چارچوب ها پیروی کنند یا ادغام می شوند و بیمه مرکزی بر اساس سیاست های موجود این مسئله را پیگیری می کند. رییس کل بیمه مرکزی افزود: شرکت های بیمه ای که در مسیر ادغام و یا اصلاح گام بر می دارند در کمیته صیانت مورد بررسی قرار می گیرند تا تکلیف آنها روشن شود.

ظرفیت سازی داخلی برای بیمه های اتکایی

رییس کل بیمه مرکزی تاکید کرد: صنعت بیمه جزو اولین صنایعی بود که تحت تاثیر تحریم ها قرار گرفت به طوری که شرکت های بیمه اتکایی خارجی اعلام کردند که دیگر با ایران همکاری نمی کند و ما با فرصت سازی از این وضعیت بیمه اتکایی را به داخل کشور آوردیم و از ظرفیت های شرکت های داخلی استفاده کردیم تا ریسک های مورد نظر پوشش داده شود.

خصوصی شدن بیمه های دولتی

وی افزود: یکی از سیاست های بیمه مرکزی رشد شرکت های خصوصی است به طوری که اساسا شرکت دولتی نداشته باشیم مگر بیمه ایران که قانون اعلام کرده این شرکت باید دولتی باشد اما سه شرکت بیمه ای دیگر که دولت بخاطر سهام عدالت در آن نقش دارد نیز باید در روند خصوصی شدن گام بردارند.

رییس کل بیمه مرکزی گفت: لیست شرکت هایی که مجاز به صدور بیمه شخص ثالث نیستند تا یک ماه آینده اعلام می شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=8565
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.