تاریخ : شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 24 October , 2026

اخبار ویژه

نظام جامع مالیاتی پیش‌نیاز بهبود مالیات بر درآمد یارانه ای جدید در راه است؟/ لباس نو بودجه ۱۴۰۰ بر تن یارانه ها اتصال ۸۳۱ واحد بهره بردار به تصفیه خانه‌های شهرک‌های صنعتی مازندران بندر خشک مصوبه ابتر کارگروه توسعه صادرات تمامی درخواست‌های کارت سوخت تا پایان دی صادر می‌شود تغییر ساعات معاملات بورس از هفته آینده/ صنایع بزرگ از ساعت ۱۱ تا ۱۳ معامله می‌شوند هزینه ها و درآمدهای شفاف کمیته بال (بازل) و وظایف آن نرخ تورم دی ماه ۳۲.۲ درصد شد نرخ ۴۷ ارز بین بانکی در ۱۵ مهر ۹۸ / قیمت ۲۶ ارز دولتی کاهش یافت + جدول جمع آوری فوری باقیمانده مرکبات پیش‌بینی تولید ۲۴ هزار تن توت فرنگی در بابلسر مالیات بر ارزش افزوده برخی کمتر از ۹ درصد محاسبه می‌شود تولید ۱۹۰ هزار تن کیوی در گیلان مقایسه خلاصه وضعیت قیمت بازارها در ۲ ماهه نخست ۹۸ و ۹۹ رشد ۲۵ درصد جابه جایی کالا از انزلی به سایر نقاط کشور بیش از کل مالیات وصولی، معافیت مالیاتی داشته ایم گفتند دخترم جاسوس است پلمب ۱۴۰ واحد بنگاهی متخلف رشد ۳۰ درصدی ارزش ریال ایران با وجود تحریم‌های آمریکا حداقل و حداکثر عیدی امسال کارگران اعلام شد توزیع اسکناس نو به مناسبت نوروز ۹۷ + لیست شعب بازی دلار با معیشت کارگران

کد شما در این بخش
♥1

سهم تعاون در اقتصاد مازندران ۶ درصد است

  • کد خبر : 91773
  • 18 مرداد 1404 - 10:17
سهم تعاون در اقتصاد مازندران ۶ درصد است

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران سهم تعاون در اقتصاد کشور را بین سه تا پنج درصد اعلام کرد و گفت که این در حالیست که سهم بخش تعاون در اقتصاد این استان ۶ درصد است و هدف‌گذاری لازم برای افزایش تدریجی این سهم نیز صورت گرفته است.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،علی باقری در چهارمین جلسه شورای توسعه تعاون مازندران در سخنانی بر لزوم تحقق اهداف سند ۱۰ ساله بخش تعاون و سهم‌بری در اقتصاد استان تاکید کرد و افزود: مازندران در حوزه تعاون با تشکیل حدود ۱۶ هزار تعاونی در استان، رتبه دوم کشوری را در این بخش به خود اختصاص داده است.

وی اظهار داشت: این تعاونی‌ها در حوزه‌های مختلف اقتصادی، کشاورزی، خدماتی، صنعتی و فرهنگی مشغول به فعالیت هستند و سهم مهمی در توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی استان دارند.

وی تصریح کرد: از مجموع حدود ۱۶ هزار تعاونی ثبت شده در مازندران، هفت هزار و ۸۲۸ تعاونی فعال است که از این تعداد، یکهزار و ۴۶۷ تعاونی در بخش صنعت و ۲ هزار و ۲۱۹ تعاونی نیز در بخش کشاورزی فعالیت دارند.

وی خاطرنشان کرد: ارزش کالاهای صادراتی تعاونی های مازندران در سه ماهه نخست امسال، ۶۷ میلیون دلار برآورد شده است که این کالاها به کشورهای مختلف جهان صادر شده است.

مدیرکل تعاون مازندران با تاکید بر تحقق اهداف سند ۱۰ ساله بخش تعاون، مهم‌ترین اهداف کلان این سند را ایجاد ۲۰ درصد اشتغال مولد کشور، جذب ۴۵ درصد سرمایه‌گذاری‌های کل کشور، جذب ۱۵ درصد از حجم نقدینگی کشور و افزایش سهم تولید ناخالص داخلی کشور به ۲۵ درصد توسط بخش تعاون عنوان کرد.

به گفته باقری، برای تحقق این اهداف، همکاری همه دستگاه‌های اجرایی استان در زمینه توانمندسازی، تسهیلگری و حمایت‌های مالی و فرهنگی ضروری است.

وی ادامه داد: در چشم‌انداز ۱۰ ساله سند توسعه تعاون که از سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۱۱ تدوین شد، تحقق رشد سالانه ۲ درصدی سهم بخش تعاون در اقتصاد کشور و دستیابی به ۲۰ تا ۲۵ درصد سهم ارزش افزوده بخش تعاون در تولید ناخالص داخلی تاکید شده است.

وی برنامه‌های راهبردی سند را شامل بازنگری و اصلاح سیاست‌های ناظر بر بازار کار، بازار مالی و بازار کالا، توانمندسازی سه دهک پایین درآمدی جامعه، ترویج فرهنگ تعاون و ایجاد اعتماد عمومی نسبت به بخش تعاون، بهبود محیط کسب‌وکار تعاونگران از طریق افزایش دوره بازپرداخت تسهیلات بانکی و افزایش سهم سرمایه‌گذاری بخش تعاون در صنعت و معدن به ۵۰ درصد و کشاورزی به حداقل ۶۵ درصد و واگذاری حداقل ۵۰ درصد از اراضی قابل احیا به تعاونی‌ها با تخفیف حداقل ۲۰ درصد در سهم بیمه کارفرمایی بخش تعاون با تامین اعتبار سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ذکرکرد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=91773
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.