تاریخ : یکشنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 6 September , 2026

اخبار ویژه

واحد ۳ بخار نیروگاه نکا از مدار تولید خارج شد ماجرای چهارشنبه سوری و آتش آخرین مهلت ارائه اظهارنامه مالیات اشخاص حقوقی پایان تیرماه است پنجره واحد سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد ایجاد می‌شود جاده چالوس یک هفته تا ۱۰ روز بسته خواهد بود سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه شد ابلاغ ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای راه های آسیب دیده در سیل آمارهایی جالب از عابربانک‌های برداشت و واریز پول در جهان+نمودار اجرای حاکمیت شرکتی باید جدی تر شود برجام و سفره کوچک مردم سامانه نقل و انتقال املاک به دفترخانه‌ها منتقل می‌شود اتفاقات عجیب جهان/ماجراهای ارواح تا اسکلت های غول پیکر ۱۶۰۰ میلیارد ریال برای اشتغالزایی به کمیته امداد گلستان اختصاص یافت حمله به کنسولگری ایران در بصره ۵۴۶ واحد صنفی متخلف در گیلان پلمپ شد الزامات حذف ارز چندنرخی دما در استان‌های شمالی افزایش می‌یابد بیش از ۲هزار شغل در بخش کشاورزی گلستان ایجاد شد فرمانداررشت: فضای کسب و کار با حمایت از تولیدکننده رونق گیرد تصویب افزایش حق مسکن در هیئت دولت/ از تیرماه حق مسکن کارگران ۳۰۰هزار تومان شد نرخ مالیات نقل و انتقال وسائط نقلیه تعیین شد بهبود فضای کسب و کار در مازندران با رویکرد حمایتی دولت چهاردهم قمار بورسی دولت

کد شما در این بخش
1

نگاهی به اردوی تیم ملی کاراته نوجوانان پسر در رشت

  • کد خبر : 21109
  • 23 اسفند 1397 - 13:04
نگاهی به اردوی تیم ملی کاراته نوجوانان پسر در رشت

پنج کاراته کار در مسابقات قهرمانی نوجوان آسیا شرکت می کنند.

سرویس ورزشی اقتصاد شمال، حامد زیکساری روز پنجشنبه در پایان اردوی آمادگی تیم ملی کاراته نوجوانان پسر در رشت اظهار داشت: هم اینک یک کاراته کار در بخش کاتا و هشت کاراته کار در بخش مبارزه در اردوی آمادگی حضور دارند که پنج کاراته عازم مسابقات قهرمانی آسیا می شوند.
وی ادامه داد: متین زارع از تهران در بخش کاتا در اردوی تیم ملی نوجوانان پسر حضور دارد و در بخش مبارزه نیز مرتضی کریمی از تهران در وزن ۵۲- کیلوگرم ، معراج محمدی از قزوین در وزن ۵۷- کیلوگرم ، شایان بولحسنی از استان مرکزی در وزن ۶۳- کیلوگرم ، سهیل میدان رو از آذربایجان غربی در وزن ۷۰- کیلوگرم و طاها حسینی از مازندران در وزن ۷۰+ کیلوگرم در اردوی تیم ملی کاراته نوجوانان پسر حضور دارند.
وی افزود: سروش محمدی ، علی توکلی و علی زمانی دیگر اردونشینان تیم ملی کاراته نوجوانان پسر هستند که از این تعداد، سه کاراته کار خط خواهند خورد تا تیم ملی با پنج کاراته کار در مسابقات قهرمانی آسیا حضور یابد. 
مربی تیم ملی کاراته نوجوانان ایران در ادامه به سایر اردوهای این تیم اشاره و بیان کرد: با اتمام اردوی رشت، سایر اردوهای تیم ملی تا قبل از آغاز مسابقات قهرمانی آسیا در تهران برپا می شود تا کاراته کاران با آمادگی کامل در مسابقات قهرمانی آسیا حضور یابند.
به گفته زیکساری ، رقابت های کاراته قهرمانی نوجوانان آسیا از دوم اردیبهشت ماه سال آینده با حضور زبده ترین ورزشکاران این رشته در کشور مالزی برگزار می شود و امیدوارم که کاراته کاران ایرانی بتوانند مدال های رنگارنگی را در این دوره از مسابقات کسب کنند.
اردوی آمادگی تیم ملی کاراته نوجوانان پسر ایران از پنجشنبه هفته گذشته در مجموعه ورزشی شهبد عضدی رشت آغاز شده بود.


ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=21109
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.