تاریخ : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 26 October , 2026

اخبار ویژه

تشکیل پرونده ۶۳ میلیارد ریالی برای نانوایی‌های متخلف لزوم به روزرسانی اطلاعات سکونتی در سامانه املاک و اسکان کشور نرخ حق‌الوکاله بانکی چیست؟ طرحی که “ربا ” را قانونی می‌کند! جزئیات پرداخت سود سهام عدالت از فردا خانوارهای ایرانی چقدر برای ارتباطات هزینه می کنند؟ چوپان دروغگوی واقعی در اصفهان پیدا شد تبلیغ عجیب یک آدامس بورس‌بازی خطرناک چگونه مرکبات را برداشت و ذخیره‌سازی کنیم؟ همه فروشنده‌اند! رونق حوزه کشاورزی با رویکرد اقتصاد مقاومتی باشد تشکیل واحد مبارزه با پولشویی در بانک‌ها بیست و سومین نمایشگاه بین المللی نفت،گاز پالایش و پتروشیمی برگزار می شود بخشنامه لغو محرومیت های ۳ ماه دارندگان چک برگشتی ابلاغ شد نقاشی خط با خاستگاهی بومی بازدید مدیران و کارشناسان دامپزشکی استان های کشور از بندرامیرآباد یارانه یک‌میلیونی؛ تیر خلاص به معیشت جزئیات وام ودیعه مسکن به زنان مجرد بالای ۳۵ سال قیمت طلا سکه و ارز شنبه جدول نرخ تورم ۱۲ گروه کالایی و خدمات در خرداد ۱۴۰۰ جایگاه مغفول معادن در رشد اقتصادی مازندران طرح جاده ساحلی شهرستان عباس آباد کلنگ‌زنی شد

کد شما در این بخش
♥3

سیلاب بخشی از راه منتهی به روستای نیچکوه بخش کجور نوشهر را تخریب کرد

  • کد خبر : 29891
  • 09 شهریور 1398 - 23:39
سیلاب بخشی از راه منتهی به روستای نیچکوه بخش کجور نوشهر را تخریب کرد

بخشدار کجور گفت: بدنبال بارندگی شدید بامداد روز شنبه و طغیانی شدن رودخانه‌ها ، به چند نقطه از مسیر راه ارتباطی منتهی به روستای نیچکوه بخش کجور نوشهر خسارت وارد شد.

همزمان با کاهش دمای هوا در منطقه صبح امروز در منطقه کوهستانی بخش کجور بارش شدید باران بارید.

علی خزایی‌فر عصر شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طبق گزارش‌های رسیده از اهالی و اعضای شورای اسلامی روستا نیچکوه،‌ بارندگی که از ساعت ۴ بامداد امروز اغاز شد و بیش از یک ساعت ادامه داشت، سبب تخریب و انسداد مسیر منتهی به روستا شد.

وی گفت: بدنبال این حادثه، نیروهای شهرداری مرکز بخش ، اعضای شورا و اهالی این روستا و دیگر مسئولان ادارات مرتبط با استفاده از امکانات منطقه حجم انبوه گل و لای و سنگ ریزه های برجای مانده در سطح جاده را پاکسازی و مسیر به روی خودروها باز شد.

وی اظهار داشت: سیلاب متاسفانه سبب آب بردگی بخشی از این راه ارتباطی در دو نقطه شده است و هرچند از نظر ریالی هنوز کارشناسان ذیربط ارزیابی نکرده اند ولی باید برای پیشگیری از تکرار این حادثه در  این روستا باید از سوی مسئولان ذیربط تدابیر ویژه ای اندیشیده شود.

بخشدار کجور گفت: در خرداد ماه امسال نیز بر اثر وقوع سیلاب و نیز ریزش حجم انبوهی از گل و لای و سنگ ریزه ها از بالا دست سبب انسداد جاده ارتباطی به این روستا شد و از مسئولان ادارات مرتبط بویژه منابع طبیعی و آبخیزداری و نیز منابع امور آب نوشهر درخواست می شود برای ایجاد سیل بند در ارتفاعات بالادست روستای نیچکوه برنامه ریزی کنند.

رئیس شورای اسلامی نیچکوه نیز گفت که اگر این بارندگی شدید ادامه دار بود قطعا مشکلات زیادی برای اهالی این روستا بوجود می امد.

تورج لهراسبی ضمن قدردانی از مسئولان بویژه بخشدار به خاطر حضور به موقع او در صحنه از مسئولان ذیربط خواست تا برای اجرای طرح های آبخیزداری و یا ایجاد سیل بند در ارتفاعات بالا دست این روستا فکر کنند تا این دغدغه چندین ساله اهالی روستا در این زمینه برطرف شود.

روستای نیچکوه با جمعیتی دست کم ۲۵۰ خانوار جزو مرتفع ترین روستاهای دهستان زانوس رستاق بخش کجور است که با شهر نوشهر حدود ۷۵ کیلومتر فاصله دارد.

بخش کجور نوشهر با دست کم ۱۲ هزار نفر جمعیت ثابت و ۲۵ هزار نفر جمعیت متغیر دارای ۲ نقطه شهری و  ۶۸ نقطه روستایی است که با نوشهر شهرستان غرب مازندران حدود ۷۵ کیلومتر فاصله دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=29891
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.