تاریخ : پنجشنبه, ۲۶ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 17 September , 2026

اخبار ویژه

برندگان و بازندگان قیمت‌گذاری دستوری‌‌/ کوچ سرمایه به سمت بیت کوین کشف ۹ تن مواد غذایی احتکار شده در رشت دلار ۲۴ هزار و ۵۹۶ تومان است در خشش نیروگاه نکا در نمایشگاه سرآمدان فناوری و صنعت کشور ورود شورای پول و اعتبار به تخلف بانک‌ها مهلت صاحبان خانه‌های خالی برای پرداخت مالیات اعلام شد آن وقت که ۸۰ میلیارد بالا کشیدید نگران سلامتی خود نبودید؟! نماد معاملاتی اعتباری ملل تعلیق شد بی توجهی به اقتصاد مقاومتی داد فرماندار تنکابن را درآورد محمدجعفر مصفا درگذشت کشف نارنجک جنگی در کانال آب رییس‌جمهور: مهار تورم مسئله مهم و اولویت دولت است گلستان جزو استان‌های پرخطر وقوع آتش در جنگل است مدیرعامل بانک مسکن: پرداخت تسهیلات خرید مسکن ۳۰ درصد افزایش یافت همتی: سهام عدالت وثیقه تسهیلات کارت اعتباری می‌شود نقش آب‌بندان‌ها در اقتصاد جوامع روستایی مورد توجه باشد خرید ۶۷۰ تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان گیلان تسریع در بازسازی پل فلزی و کنارگذر لوشان بودجه ۱۴۰۱ در مسیر بهارستان؛ جزئیاتی از یارانه ها تا نرخ دلار در بودجه از پسران فقیر تا دختران پولدار دانشگاه علمی کاربردی مازندران با تضمین اشتغال دانشجو می‌پذیرد تامین سرمایه در گردش صادرات سیب‌زمینی و پیاز ممنوع شد

کد شما در این بخش
0

۱۸۰ شئ عتیقه در رودبار گیلان کشف شد

  • کد خبر : 56763
  • 23 آذر 1400 - 23:48
۱۸۰ شئ عتیقه در رودبار گیلان کشف شد

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی گیلان گفت: ۱۸۰ شئ عتیقه دارای اصالت تاریخی حین بازرسی نیروی انتظامی در ورودی شهرستان رودبار واقع در جنوب گیلان کشف شده است .

ولی جهانی شامگاه سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: باستان شناسان معتقدند این اشیاء از لحاظ ارزش‌های فرهنگی و تاریخی دارای جایگاه بالایی بوده و یقین دارند که متاسفانه چنین اشیایی حاصل تخریب گورستانی وسیع بوده است.
وی اظهار داشت:این اشیاء شامل ظروف زرین ، سیمین و همچنین مفرغی بوده و بعضی از آنها در نوع خود منحصر بفرد می باشند.
معاون میراث فرهنگی گیلان افزود:بخشی از این اشیاء نیز مربوط به زیورآلات زرین زنانه از قبیل گوشوار و انگشتر بوده و برخی دیگر شامل انواع و اقسام مهره های زیبا از جنس عقیق، خمیر شیشه، صدف و غیره هستند .
جهانی تصریح کرد: از دیگر اشیاء به دست آمده می توان به دو ظرف شیشه ای مربوط به دوره ساسانی اشاره کرد .
معاون میراث فرهنگی گیلان ضمن قدردانی از ماموران نیروی انتظامی از مردم فهیم و فرهنگ دوست گیلان خواست در راستای حفاطت و حراست از میراث نیاکان و حفظ هویت تاریخی این مرز و بوم با  نیروی محترم انتظامی و نیز نیروهای یگان حفاظت میراث فرهنگی مستقر در ادارات میراث فرهنگی شهرستان خود ،همکاری لازم به عمل آورده و اطلاعات و اخبار در این زمینه را به مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ ارائه نمایند.

رودبار معروف به شهر زیتون در ۶۰ کیلومتری مرکز گیلان قرار دارد؛ باستان شناسان مناطقی چون تپه مارلیک و چراغعلی تپه را در رودبار کشف کرده‌اند که از قدیمی‌ترین سکونتگاه های بشر در ایران است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=56763
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.