تاریخ : سه‌شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 27 October , 2026

اخبار ویژه

تنش آبی در ۲۳۳ شهر ایران انتظارات تورمی عقب نشینی کرد امکان مشاهده تعداد سهام عدالت در «روش مدیریت غیرمستقیم» قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۸ آذرماه ۱۴۰۴ صید بیش از ۳۰۰ تن ماهی از دریای خزر وقتی سرمایه گذار داخلی ارج ندارد اقتصاد کشور نیازمند جراحی های بزرگ جزییات استمهال ۲ ساله بازپرداخت بدهی کشاورزان آسیب دیده از حوادث نماینده ادوار بهشهر درگذشت دشواری های اقتصاد ۱۴۰۳ سرما و یخبندان در راه مازندران؛ لزوم تدبیر کشاورزان و دامداران درس هایی از زندگی پیامبر (ص)، امام حسن (ع)و امام رضا (ع) تقویت بیش از ۴۷۰۰ واحدی شاخص کل بورس مقایسه خلاصه وضعیت قیمت‌ها در ۱۱ ماهه ۹۷ و ۹۸ رهبر انقلاب: خیانت امارات دیری نخواهد پایید ارزیابی اثربخشی مالیات بر خانه‌های خالی قیمت خودرو در بازار آزاد یکشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۲ گام رو به جلو کارخانه نساجی مازندران با تزریق ۱۷۰ میلیارد ریال اعتبار توسعه تجهیزات قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ جشنواره گل‌های نیلوفری در بابلسر مردی با 200تکه از جسد آخرین وضعیت پرداخت وام بدون ضامن در بانک‌ها ۲۹مهر؛ قرعه کشی سپرده های بانک انصار

کد شما در این بخش
♥2

۳۰ درصد ناترازی در یارانه‌ها داریم

  • کد خبر : 81671
  • 21 آذر 1402 - 22:58
۳۰ درصد ناترازی در یارانه‌ها داریم

رئیس سازمان هدفمندسازی یارانه ها گفت: در سازمان هدفمندی یارانه‌ها از ابتدای امسال تاکنون ۷۱ درصد منابع و حدود ۱۰۲ درصد مصارف را داشته‌ایم و این یعنی ۳۰ درصد انحراف و ۱۰۶ هزار میلیارد تومان ناترازی در منابع و مصارف وجود دارد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال به نقل از ایسنا، علی عسکری در همایش «اقتصاد ایران، اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌ها» اظهار کرد: در حوزه مالیات و یارانه بزرگترین معضل در کشور و حاکمیت، عدم دسترسی به اطلاعات و تقاطع اطلاعات در کشور است. باید تبادل اقتصادی برای نظام مالیاتی و شفافیت اقتصادی به عنوان یک اصل همواره در نظر گرفته شود.

وی افزود: ارزش افزوده یکی از پایه‌های مالیاتی است که به شفافیت اطلاعات کمک می‌کند. در سازمان هدفمندی یارانه‌ها از ابتدای امسال تاکنون ۷۱ درصد منابع و حدود ۱۰۲ درصد مصارف را داشته‌ایم و این یعنی ۳۰ درصد انحراف یعنی ۱۰۶ هزار میلیارد تومان ناترازی در منابع و مصارف وجود دارد؛ بنابراین ناترازی در اقتصاد یکی از ریشه‌های اصلی مصائب و مشکلات اقتصادی است.

رئیس سازمان هدفمند کردن یارانه‌ها بیان کرد: امروز در اقتصاد این فرهنگ حاکم را داریم که برای اصلاح، هیچکس همکاری نمی‌کند اما برای چیزی که از نو می‌خواهیم ایجاد کنیم همه هستند.

وی تاکید کرد: آنقدر ناترازی‌ها را در اقتصاد گسترده می‌کنیم که وقتی می‌خواهیم اصلاح انجام دهیم به بحران ختم می‌شود.

عسکری عنوان کرد: اگر سیاست‌ها را متناسب با شرایط اصلاح نکنیم و آن را عقب بیاندازیم و در ساختار بودجه تصمیمی برای اصلاح ناترازی نباشد، مشکلات همچنان پابرجا خواهد ماند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=81671
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.