تاریخ : سه‌شنبه, ۱۷ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 8 September , 2026

اخبار ویژه

آموزش بستن شال گردن برای آقایان جزئیات عرضه اولیه سهام پتروشیمی غدیر خدمات به صادرکنندگان افزایش یابد کمبود کشتی بنادر شمالی و نبود خط منظم دریایی علی‌رغم وعده‌ها سبزپوشی بورس در آخرین روز هفته لزوم بهره‌گیری از ابزارهای جدید در سیاست‌گذاری پولی اختصاص ۱۰ میلیارد دلار به تولید داخل مصمم برای اشتغال زایی بهبود فضای کسب و کار در مازندران با رویکرد حمایتی دولت چهاردهم پیشنهاد پرداخت یارانه نقدی بنزین به افراد محصولات کشاورزی چقدر افزایش قیمت داشتند؟ زنجیره اتصال منطقه‌ای قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۲ آذر ۱۴۰۲ دستگیری ۲۵ صیاد غیرمجاز در آب‌های ساحلی مازندران ذخایر طلای بانک مرکزی ۳۰ درصد افزایش یافت اظهارات عجیب حسین شلغم قیمت سکه و ارز در بازار مدرس خیابانی مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران شد ۳ برابر شدن جریان ورودی آب به سدهای کشور ماراتن بلندمرتبه‌سازی و روستافروشی در مازندران سونامی قیمت در بازار خودرو/ فرار نقدینگی از بورس یک هزار و ۶۰۴ مورد کالا ثبت سفارش شد وزیر اقتصاد:ورود سالانه 900 هزار نفر متقاضی شغل به بازار کار کشور

کد شما در این بخش
0

شاخص کل بورس بیش از ۳۶ هزار واحد رشد کرد

  • کد خبر : 53773
  • 10 مهر 1400 - 22:07
شاخص کل بورس بیش از ۳۶ هزار واحد رشد کرد

شاخص کل بورس اوراق بهادار با افزایش ۳۶۴۹۷ واحدی معادل ۲.۵۴ درصد به یک میلیون و ۴۷۳ هزار و ۴۸۲ واحد رسید. همچنین در فرابورس شاخص کل با رشد ۳۹۶ واحدی به ۲۱ هزار و ۳۰۱ واحد رسید.

امروز تالار شیشه‌ای در معاملات اولین روز کاری هفته (شنبه دهم مهرماه ۱۴۰۰)، شاهد روند صعودی شاخص‌های منتخب بود. به گونه‌ای که شاخص قیمت (وزنی-ارزشی)، با افزایش ۹۱۱۲ واحدی معادل ۲.۵۴ درصد به رقم ۳۶۷ هزار و ۸۷۵ واحد رسید.

شاخص کل هم وزن نیز، با رشد ۴۰۳۱ واحدی، عدد ۴۲۴ هزار و ۸۲۵ واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) نیز با افزایش ۲۵۴۳ واحدی به رقم ۲۶۸ هزار و ۶۵ واحد رسید.

همچنین شاخص سهام آزاد شناور، ۳۹۴۴۱ واحد افزایش را رقم زد و به سطح یک میلیون و ۸۸۴ هزار واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول با ۳۰۵۷۴ واحد افزایش به رقم یک میلیون و ۱۰۴ هزار واحد رسید و شاخص بازار دوم نیز، با ۶۱۵۸۹ واحد افزایش همراه بود و عدد دو میلیون و ۸۹۱ هزار واحد را به نمایش گذاشت.

بر اساس این گزارش، در معاملات امروز بورس تهران، نمادهای معاملاتی فارس، فولاد، کچاد، کگل، پارسان و پارس با بیشترین افزایش، تاثیر مثبت در روند صعودی شاخص کل بورس داشتند. در مقابل، نمادهای معاملاتی سفارس، آپ و فایرا، بیشترین تاثیر منفی را در برآورد نماگر کل بورس داشتند.

با پایان فعالیت بازار سرمایه در اولین روز کاری بازار سرمایه در هفته جاری، معامله‌گران بورس ۷ میلیارد و ۶۶ میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب ۹۵۰ هزار و ۶۷۱ نوبت معامله و به ارزش ۷۲ هزار و ۵۸۲ میلیارد ریال داد و ستد کردند.

در بازار امروز، بیشترین افزایش قیمت متعلق به نماد کپارس(کاشی‌ پارس‌) با ۸.۳۴ درصد رشد و پس از آن، نمادهای وتوس، شغدیر، خراسان و قصفها بود. همچنین نماد معاملاتی کماسه(تامین‌ ماسه‌ ریخته‌گری‌) با ۴.۶۲ درصد، بیشترین کاهش قیمت را داشت و پس از آن نیز، نمادهای وآذر، پلاسک، بکاب و غشاذر قرار گرفتند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=53773
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.