تاریخ : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 25 October , 2026

اخبار ویژه

وزیر راه: قرارداد برقی شدن راه آهن شمال نهایی شد مشکلات سیل مانع برگزاری جشن عید قربان ترکمن‌ها نشد سهام عدالت وثیقه وام می شود/فروش سهام به روش جدید تشدید نظارت‌ها بر فرآیند صدور مجوزهای معادن شن و ماسه پرواز خاموش! تاکید استاندار گیلان بر همکاری دانشگاهی با کشورهای حاشیه خزر صدور بیش از دو میلیون بیمه‌نامه شخص ثالث به طور برخط زندگی در خانه وحشت برای زن ایرانی واگذاری‌ ۱۹۰۰۰ میلیارد ریال سهم و اموال دولتی در ۵ ماه دوربرگردان از جاده ابرتورم/ لوازم خانگی گران می‌شود! بهره برداری از ۶۰ طرح عمرانی و تولیدی در آمل بیشترین و کمترین نرخ تورم اجاره‌بها در کدام استان است؟ توضیحات سیف درباره افزایش وام ازدواج ریزش بورس کی و چگونه؟ تورم نقطه به نقطه خانوارهای شهری ۳۲.۴ درصد شد روزانه پنج فروند کشتی حامل نهاده دامی در بندر امیرآباد پهلو می‌گیرد نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان نسخه مالیاتی برای رهایی از اقتصاد نفتی کنوانسیون خزر حفره‌های حقوقی دارد/کاهش استحصال خاویار از خزر خسارت برف به کشاورزان و تولید کنندگان “خونه خالی” معمای پیچیده بازار مسکن در ایران تامین کالاهای اساسی با شبه کوپن/ احتمال کاهش قیمت دلار نرخ بیکاری ۱۰ درصدی در زمستان ۹۸

کد شما در این بخش
♥1

آذرماه کاهشی معاملات بورس منطقه ای گیلان

  • کد خبر : 57552
  • 11 دی 1400 - 18:31
آذرماه کاهشی معاملات بورس منطقه ای گیلان

ارزش داد و ستد بورس منطقه ای گیلان طی آذرماه ۱۳ هزار و ۷۱۱ میلیارد و ۴۶۱ میلیون ریال سهام بود که نسبت به ماه گذشته خود کاهش بیش از ۱۳ درصدی را تجربه کرد.

فعالان بازار سرمایه در استان گیلان آبان ماه بیش بر ۱۵ هزار و ۷۷۵ میلیارد و ۶۴۵ میلیون ریال معامله کردند که این میزان در آذرماه به بیش از ۱۳ هزار و ۷۱۱ میلیارد و ۴۶۱ میلیون ریال رسیده‌است.

طی ماه گذشته بازار بورس منطقه‌ای استان گیلان در تعداد سهام معاملاتی نیز با کاهش بیش از ۱۷ درصدی مواجه شد و از یک میلیارد و ۷۶۸ میلیون و ۴۳۵ هزار و ۵۲۸ سهم در آبان به یک میلیارد و ۴۶۴ میلیون و ۱۷۲ هزار و ۸۱۳ سهم در آذرماه رسید.

همچنین کفه ترازوی ارزش معاملات در آذرماه با اندکی به سمت خرید، سنگین‌تر بود و از مجموع ارزش معاملاتی افزون بر ۶ هزار و ۹۸۲ میلیارد و ۶۹۰ میلیون ریال سهم مربوط به خرید و بیش از ۶ هزار و ۷۲۸ میلیارد و ۷۷۰ میلیون ریال مربوط به فروش بود.

اما برخلاف ارزش سهام معاملاتی آذرماه تعداد سهام معامله شده با شیب تند به سمت خرید متمایل بود و در این مدت یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون و ۲۶ هزار سهم خریداری و ۳۶۴ میلیون و ۱۴۶ هزار و ۳۸۱ سهم فروخته شد.

سرپرست تالار منطقه‌ای بورس گیلان به خبرنگار ایرنا گفت: صندوق سرمایه‌گذاری با درآمد ثابت کیان، صندوق با درآمد ثابت فیروزه آسیا و اسناد خزانه ۹۰۸ بیشترین ارزش معاملاتی فعالان بازار سرمایه استان را طی ماه گذشته به خود اختصاص داده اند.

دکتر حافظ محفوظی درباره دلایل کاهش ارزش معاملات بورس منطقه ای گیلان در آذرماه امسال نسبت به ماه قبل از آن اظهار داشت: جذابیت اوراق بدهی و گرایش سرمایه گذاران به بازارهای جایگزین موجب کاهش معاملات در سهام شده است.

تعداد کارگزاران در بورس منطقه ای گیلان طی ماه گذشته ۶۰ نفر عنوان شده است.

 

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=57552
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.