پیش بینی میشود ۲۲ هزار و ۹۰۸ تن گوشت سفید در مازندران تولید شود.
به گزارش اقتصاد گستر شمال،مسعود احمدی حاجی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به جوجه ریزی ۱۲ میلیون و ۴۴۳ هزار و ۶۹ قطعهای در مزارع مرغ گوشتی و جوجه ریزی ۱۹۸ هزار و ۵۷۹ قطعهای در مزارع مرغ مادر گوشتی استان در اردیبهشت ماه امسال، گفت: پیش بینی میشود با این تعداد جوجه ریزی، ۲۲ هزار و ۹۰۸ تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
او افزود: در این مدت ۴۳ میلیون و ۶۴۷ هزار و ۴۳ قطعه جوجه گوشتی در کارخانجات جوجه کشی و ۲۸ میلیون و ۴۰۶ هزار و ۳۵۹ قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شد.
احمدی حاجی گفت: یک میلیون و ۱۱ هزار و ۸۱۰ قطعه از جوجه ریزیهای انجام شده در اردیبهشت ماه امسال از نژاد آپلاس، ۳ میلیون و ۵۹ هزار و ۹۱۰ قطعه از نژاد آرین، ۷ میلیون و ۶۳۵ هزار و ۵۳۹ قطعه از نژاد راس و ۷۱۸ هزار و ۱۰ قطعه از نژاد کاب بود.