تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

پاسخ عجیب سیدجواد هاشمی به آقای بازیگر +عکس 60 میلیارد تومان اعتبار برای تعریض جاده خوش ییلاق نقدی بر غرب‌شناسی از دریچه کرونا تغییرات قیمت کالاهای خوراکی در اسفند ۹۹ قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۹ آذر ۱۴۰۱ خرید بیش از ۸۲ هزار تن گندم در مازندران اعلام قیمت تبدیل شالی به برنج در شالیکوبی‌ها هشدار جوی در مازندران ۹۸.۶ درصد هدفگذاری صادراتی گیلان تا کنون محقق شده است موضوع مالیات بر عایدی سرمایه به مجلس ارسال می شود تلاش وزارت خارجه برای بازگشایی مرز زمینی اینچه‌برون گلستان ادامه دارد ۸۸ هزار میلیارد ریال تسهیلات حمایتی بانک ملی ایران برای مشاغل آسیب دیده از کرونا اخراج آفرودسواران متخلف از مراتع شهرستان سوادکوه باغداران و کشاورزان هشدارهای بارش باران را جدی بگیرند افتتاح نیروگاه زباله سوز ساری در دهه فجر دولت با مردم صحبت کند راه اندازی اتاق توسعه فناوری کسب و کار در اداره کل صمت مازندران افتتاح و بهره برداری از 2811 طرح عمرانی در گلستان تناقض گویی درباره دلیل قطعی برق ارزپاشی یا اصلاح رویه‌های غلط؟ جزئیات تورم نقطه‌ای دهک‌ها در آخرین ماه تابستان خرید برگ سبز چای به ۸۱ هزار تن رسید صنعت مازندران مازوت‌سوزی ندارد

کد شما در این بخش
2

وزیر کشور ساختمان «مجتمع اداری» شهرستان سیمرغ را افتتاح کرد

  • کد خبر : 78757
  • 21 شهریور 1402 - 15:43
وزیر کشور ساختمان «مجتمع اداری» شهرستان سیمرغ را افتتاح کرد

ساختمان مجتمع اداری شهرستان سیمرغ امروز سه شنبه با حضور احمد وحیدی وزیر کشور با هزینه اعتبار ۱۹۱ میلیارد ریال افتتاح شد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال به نقل از  خبرنگار ایرنا، این سایت اداری با رونمایی از سند هویتی شهید جاوید و الاثر سید رمضان هاشمی نجارکلایی به بهره برداری رسید.

در این مجتمع اداری از هر دستگاه اجرایی استان یک کارمند حضور خواهد داشت تا در قالب پنجره واحد سرمایه گذاری بدون معطلی امور فعالان اقتصادی و اقشار مردم رسیدگی شود.

وزیر کشور در حاشیه افتتاح این ساختمان اداری گفت که، اجرای طرح سنجش رضایت مردم از کارکنان دولت از سال ۱۴۰۱ در کشور شروع شده و این موضوع از طریق سامانه متمرکزی عملیاتی می شود.

احمد وحیدی تصریح کرد: این سامانه امکان آن را برای شهروندان فراهم می‌کند که در مراجعه به ادارات، بتوانند نظرات خود را نسبت به عملکرد کارکنان دولت به اطلاع مدیران دستگاه‌ها برسانند که ساده‌ترین راه در این زمینه، اسکن‌کردن بارکُد درج شده روی میز کارکنان دولت و امتیازدهی از طریق پنجره خدمات دولت است.

وی با بیان این که، برای جلوگیری از کاهش هزینه و دسترسی آسان مردم این سایت راه اندازی شد، تصریح کرد: رویکرد دولت این است که سایت های اداری در شهرستان های جدید مورد توجه قرار بگیرد.

وحیدی خاطر نشان کرد: وزارت کشور این طرح را در همه شهرستان های جدید پیگیری و اجرا می کند.

وی، آسان شدن ارتباطات بین ادارات را از دیگر مزیت های اجرای این طرح عنوان کرد و گفت: سایت اداری در راستای توسعه زیر ساخت دولت الکترونیک است.

وزیر کشور، نام شهرستان سیمرغ را یادآور نام شهدای بزرگ به خصوص شهید کشوری دانست و گفت : همه ما مدیون خون شهدا هستیم.

وزیر کشور ساختمان «مجتمع اداری» شهرستان سیمرغ را افتتاح شد

وزیر کشور امروز سه شنبه از طریق سفر هوایی وارد فرودگاه دشت ناز ساری شد. وحیدی قرار است در این سفر یک روزه علاوه بر بازدید از چند طرح عمرانی در جلسه شورای اداری مازندران که در استانداری برگزار می شود، شرکت کند.

سفر کاری وزیر کشور به مازندران قرار بود چهارم شهریور ماه امسال همزمان با هفته دولت برگزار شود اما هواپیمای حامل وزیر کشور که قرار بود ساعت هشت صبح آن روز در فرودگاه دشت ناز مازندران به زمین بنشیند به دلیل شرایط نامناسب جوی، امکان فرود نیافت و به تهران بازگشت.

 

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=78757
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.