تاریخ : سه‌شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 27 October , 2026

اخبار ویژه

توسعه فرودگاه گیلان تشکیل پرونده ۶۳ میلیارد ریالی برای نانوایی‌های متخلف آزادی یا سرکوب ؟ از بیکاری جوانان تا نارسایی در بازار ارز بازرسی از رودخانه ها، ضرورتی دائمی برای استان سیل خیز گلستان ۱۳ سرفصل پرداخت وام قرض‌الحسنه/ سقف تسهیلات ۲۰ میلیون تومان کشف انبار احتکار لوازم خانگی در مازندران ماجرای قتل در جنگلهای نکا چه بود؟ آخرین جزئیات وضعیت نماد‌های استانی سهام عدالت اعلام شد دستگیری شرور سابقه‌دار غرب مازندران در گلوگاه نقشه تجارت ایران با آسیای مرکزی جزئیات لغو مراسم سالروز تولد شهید بهشتی توسعه همکاری منطقه‌ای ایران، روسیه و آذربایجان در حوزه انرژی افزایش ۴۸ درصدی عرضه ارز در سامانه نیما طی هفته گذشته بازگشت شاخص بورس به کانال ۱۸۰ هزار واحد ترک ها مشتری فرآورده‌های دامی مازندران بیش از ۶۲۰۰ پروانه بهره‌برداری صنایع صادر شده است نرخ رشد نقدینگی برای دومین ماه متوالی کاهشی شد خبرنگاران و اهل قلم افسران میدان جنگ نرم هستند پاسخگویی الکترونیکی ۱۰ مدیر دولتی مازندران در شهریور فعالیت ۵۷ هزار دستگاه خودپرداز و ۷۱ هزار پایانه شعبه در کشور تحقق ۱۰۰ درصدی درآمدهای مالیاتی در سال گذشته وعده واریز سود سهام عدالت به ازای هک گوشی و خالی شدن حساب بانکی!

کد شما در این بخش
♥1

استاندار: دولت برای استقرار «شهر هوشمند» در مازندران جدی است

  • کد خبر : 80747
  • 24 آبان 1402 - 19:59
استاندار: دولت برای استقرار «شهر هوشمند» در مازندران جدی است

استاندار مازندران گفت: دولت برای استقرار شهر هوشمند در استان با برنامه ریزی و پیگیری های اصولی جدی بوده و تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت.

به گزارش اقتصاد گستر شمال  ،به نقل از خبرنگار ایرنا،سید محمود حسینی پور روز چهارشنبه در حاشیه پنجمین رویداد ملی تولید محتوای دیجیتال بسیج مازندران در قائمشهر در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در ۲ سال فعالیت دولت سیزدهم با توجه به کارکرد گردشگری مازندران، استقرار شهر هوشمند در استان پیگیری شد و ‌نتایج خوبی به دست آمده است.

وی با اشاره به اینکه سازمان بسیج‌ استان فعالیت های فضای مجازی را پیگیری می کند، اظهارداشت: نقش تاثیر فضای مجازی در سبک زندگی مردم برکسی پوشیده نیست و تمام امورات مردم در این بستر پیگیری می شود.

استاندار مازندران با تاکید بر اینکه استان به تحول بزرگ در عرصه فضای مجازی نیازمند است، خاطرنشان کرد: با تحول در این زمینه می توان سبک زندگی جدید متناسب با نیاز روز ایجاد کرد.

وی بسیج را پیشرو در فضای مجازی دانست و گفت: با توجه به حملاتی که دشمنان در فضای مجازی انجام می دهند و به دنبال ناامیدکردن مردم برای حضور در انتخابات پیش رو هستند، می بایست تلاش و جدیت بیشتری در حراست از فضای مجازی صورت گیرد.

حسینی پور تاکید کرد : فضای مجازی باید در اختیار افرادی باشد که حرف برای گفتن دارند و در این عرصه توانمند باشند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=80747
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.