تاریخ : پنجشنبه, ۲۶ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 17 September , 2026

اخبار ویژه

خیز صنایع دستی مازندران از بازارچه های داخلی تا توفیقات بین المللی بانک پاسارگاد نسبت به خبر سرقت از خزانه واکنش نشان داد مدیرعامل موسسه ملل: سود تسهیلات با اصلاح کارمزدها کاهش می یابد/ مهم‌ترین چالش‌ نظام بانکی وضعیت سبد سهام عدالت در ۵ آذر بودجه بندرانزلی امسال بالغ بر ۳۳ درصد افزایش یافت 3زلزله به بزرگی 4 ریشتر گیلان از پیشگامان تهیه نقشه باستان شناسی است دیواندری جانشین سیف می‌شود/دیواندری کیست؟ به پسرم افتخار می کنم/ انتظار نداشتم فرزندم به خاطر اجرای قانون سیلی بخورد از موافقت دولت با اصلاحات مصوبه ترخیص خودرو تا درد بی مسکنی افزایش حداقل دستمزد کارگران ۲۶ درصد شد معاون استاندار گیلان: پنجره واحد سرمایه گذاری یک ضرورت است مهندسی رودخانه‌ها نیازمند سالانه ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار پشت پرده بازار ملتهب خودرو مازندران، نبض بازار مرغ را در دست گرفت لوایح چهارگانه دولت، نظام بانکی را استاندارد می کند سرمایه گذاری ۲۰ هزار میلیارد ریالی برای توسعه زیرساخت های برق مازندران کالاهای مشمول عوارض پسماند مخرب محیط زیست اعلام شد ابعاد دستورالعمل بانک مرکزی برای صادرکنندگان آخرین جزئیات از برگزاری مجامع نماد‌های استانی سهام عدالت ۵۰۰ میلیون مسدودی خودرو‌های وارداتی آزاد شد امضای تفاهم‌نامه طرح جهش تولید دیم‌زارهای گلستان با حضور وزیر جهاد بانک‌ها ۴۳ درصد بیشتر از پارسال وام دادند

کد شما در این بخش
0

آقای ورمقانی لطفا کمی تسریع کنید

  • کد خبر : 89601
  • 21 اسفند 1403 - 23:55
آقای ورمقانی لطفا کمی تسریع کنید

انتخاب جناب دکتر ورمقانی به عنوان چهره ای معتدل، مردمی و صاحب کارنامه قابل قبول برای والی جوان کار سختی بود اما سرانجام والی توانست بر نیروهای درونی استان و بیرونی موفقیت کسب کرده و حالا استان کردستان منتظر است تغییرات مدیریتی قابل بیانی را تجربه کند.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،به نقل از  گیتی آنلاین، قریب به اتفاق مدیران، فرمانداران و‌…. در دولت سیزدهم براساس روابط و سفارش انتخاب شده بودند و حالا هم همین مدیران سفارشی مانده اند و دارند به هر درب و دیواری چنگ بزنند تا در مقام خود ماندگار باشند.

مثلا فرماندار ویژه شهرستان سقز از این قصه خیلی جدا نیست و از روابط و محبوبیت خود در وزارت کشور در هر دولتی استفاده می کند و دنبال اخذ یک فرمانداری دیگر در یکی از شهرستان های کردستان است اما ظاهرا پازل فرمانداری ایشان تمام شده و کردستان یک بدهکاری به جناب فرماندار دارند و آنهم استانداری کردستان است.

فرماندار مریوان هم بد عمل نکرده اند از هزار و چندین روستای مریوان؛ خدا را شکر سه روستا را رفته اندو به جای تمرین مردمی بودن مردم گریزی را انتخاب کردند و در صندلی فرمانداری دارند تمرین کارشناسی هواشناسی را می کنند البته یادشان رفته که در دولت قبلی ایشان کارمند دانشگاه علوم پزشکی شدند و بهتر بود یک دوره تزریقات و پانسمان را آموزش می دیدند .

مدیرکل قدیمی اداره کار از رقابت برای اخذ صندلی فرمانداری سروآباد دست برداشته و به تجدید مدیرکلی خود در اداره تعاون و کار رضایت داده اند.

خانم مدیر کل پروازی دفتر امور اجتماعی و فرهنگی با رفتن خود سمن ها و مجموعه های مردم نهاد را خوشحال کرد و مدت زمان زیادی است که این دفتر سرپرست هم ندارد .

مدیرکل ارشاد ظاهرا به وزارت متبوع اعلام کرده که حاضر به فعالیت و همکاری در این دولت نبوده و این را پیش همه فعالان فرهنگی و هنری که نزد او می روند با افتخار بیان می کند اما تقدیر های بی شمار و اعلام آن با تصاویری که به نمایش می گذارد چیزی جز علاقمندی به ماندن را نشان می دهد علی الرغم اینکه وزارت ارشاد در رویه ی جدید خود با توجه به بکار گیری نیروی سازمانی و انجام مصاحبه از افراد واجد الشرایط نسبت به معرفی مدیر از قافله ی استانهای دیگر استان فرهنگی کردستان را عقب گذاشته و فراموش کرده است.

و نهایتا آن سوی معرکه ستاد انتخاباتی آقای پزشکیان است که مدام افراد کم صلاحیت را به استاندار مقتدر جهت پستهای مختلف معرفی کرده ولی همچون تلاش برای افزایش مشارکت شهرستان سنندج در انتخابات پیشین ناکام می مانند.

خلاصه بازی رقابت مدیر شدن در کردستان بدجور در حالا برگزاری است امید که جناب معاونت سیاسی نگاه جدید داشته باشند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=89601
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.