تاریخ : چهارشنبه, ۱ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 23 September , 2026

اخبار ویژه

فال روزانه یکشنبه 23 دی 1397 نخستین کارخانه نوآوری مازندران تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد جزئیات جلسه شورای پول و اعتبار ۲۱ آذر: شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات موسسات غیرمجاز تشکیل می‌شود صادرات از مبادی گمرکی مازندران در ۲ ماه اخیر ۶۹ درصد افزایش یافت شتاب تورم خوراکی کم ‌درآمدها اقتصاد بیمار ایران و نااطمینانی به آینده زن و نقش آن در توسعه کشورها معمای تامین مالی یارانه فرداشب واریز می‌شود/آغاز کسر اقساط وام یک میلیونی زمان واریز یارانه نقدی آذرماه اعلام شد آیین‌نامه پرداخت ۱۴۰ میلیارد تومان وام از محل وجوه اداره شده 80 برنامه توسعه ای در بهشهر اجرا می شود افزایش صادرات فرآورده نفتی روزانه به ۲۳ میلیون لیتر در سال ۹۸ جزییات ابلاغیه جدید مالیاتی/ نحوه ارایه صورت‌های مالی بانک‌ها درآمد ۳۰ میلیون دلاری ایران از تعمیرات کشتی‌های دریای خزر معامله بیش از ۹۰۰میلیارد ریال سهم در بورس منطقه ای مازندران دستور رهبر انقلاب برای تقويت ارزش پول ملی افتتاح سد لاستیکی سرخرود ناهارخوران طفل صغیر گردشگری گرگان، نیازمند مدیریت اصولی تورم شهریور بالای ۴۰درصد تولید زیتون امسال ۲ برابر می‌شود افزایش ۷۰ درصدی پرداخت تسهیلات ساخت مسکن یارانه معیشتی آبان ماه امشب واریز می‌شود

کد شما در این بخش
2

امام جمعه جدید شهر هچیرود چالوس معرفی شد

  • کد خبر : 30647
  • 29 شهریور 1398 - 22:54
امام جمعه جدید شهر هچیرود چالوس معرفی شد

حجت‎الاسلام حسن خسروی امروز جمعه با برگزاری نشست شورای اداری در فرمانداری چالوس به عنوان امام جمعه هچیرود معرفی شد.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام مجتبی رسولی امام جمعه سابق شهر هیچیرود که بیش از ۱۰ هزار نفر جمعیت دارد، از مهرماه سال ۹۴ تاکنون عهده دار این مسئولیت بود.

خسروی امام جمعه جدید هچیرود نیز پیش از این امام جمعه گندمان در استان چهارمحال و بختیاری بود .

مسئول دفتر شورای سیاست گذاری ائمه جمعه مازندران در نشست شورای اداری چالوس گفت: امروز اگر شاهد پیشرفت هایی در نظام جمهوری اسلامی از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون بوده ایم متاثر از برگزاری نماز عبادی سیاسی جمعه بوده است.

ححت الاسلام  محمد انتظاری افزود: امروز به برکت این انقلاب و رشادت های رزمندگان و شهدا در دوران هشت سال دفاع مقدس در ۴۷ شهر مازندران آئین عبادی سیاسی نمازجمعه برگزار می شود.

وی اظهار داشت:  جایگاه نماز جمعه بنا به فرموده امام راحل(ره) و رهبری فرزانه مرکز وحدت،  کانون آرامش بخش و نمایشی از اقتدار ملی و سیاسی است.

فرماندار چالوس نیز از آیین عبادی سیاسی نماز جمعه به عنوان یک ظرفیت و فرصت برای توسعه این شهرستان در تمامی ابعاد نام برد و گفت که امامان جمعه به عنوان پدران معنوی منشا خیر و  برکات فراوانی در منطقه هستند و از دیدگاه های آن ها در توسعه شهرستان استفاده می شود.

محمدناصر زندی با گرامیداشت یاد و خاطره دوران دفاع مقدس به حماسه آفرینی های رزمندگان، جانبازان و شهدا در این دوران اشاره کرد و افزود: دشمن اعتقادات دینی و باورهای مردم ایران اسلامی نسبت به اقتدار و حاکمیت کشور هدف قرار داده اما باید بداند عزم و اراده ملت همانند هم عزم رزمندگان دوران دفاع مقدس است.

وی اظهار داشت: امروز به برکت این انقلاب و برخورداری از رهبری فرزانه در راس امور دشمن نمی تواند هیچ آسیبی به کشور وارد کند.

در پایان حکم امامت جمعه حجت الاسلام حسن خسروی به او ابلاغ شد و از خدمات چهارساله امام جمعه پیشین شهر هچیرود قدردانی شد.

شهرستان چالوس با جمعیتی دست کم ۱۳۰هزار نفر دارای سه شهر و ۱۶۵روستا در غرب مازندران قرار دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=30647
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.