تاریخ : پنجشنبه, ۲۶ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 17 September , 2026

اخبار ویژه

مابه التفاوت نرخ فروش ارز در بودجه زورگویی عریان فقط به مردم نخستین پارک لجستیک شمال کشور در منطقه آزادانزلی احداث می شود «سد سجادرود بابل» قربانگاه جدید برای هیرکانی سنگین‌ترین صف‌های خرید و فروش سهام در ۲۳ مهر تپه به تپه تا ترکمنچای آمریکایی؟! فال روزانه دوشنبه 3 دی 1397 سرما و یخبندان در راه مازندران؛ لزوم تدبیر کشاورزان و دامداران مدیران بی‌توجه به مشکلات مردم از قطار دولت سیزدهم در مازندران پیاده می‌شوند رییس‌جمهور: ۳.۴ میلیون شغل خالص ایجاد شد بیش از ۷۳۰۰ مورد بازرسی از اصناف شهرستان لاهیجان انجام شد یک میلیون سهامدار سهام عدالت، سود خود را دریافت نکرده‌اند موقعیت برتر برای چانه‌زنی ایران آنها که از مهندسی حرف می‌زنند خودشان دکترا دارند داوران گیلانی بازی نود ارومیه و شاهین شهرداری بوشهر را قضاوت می کنند سکته فروش، سرفه تولید رشد ۴۳۸۴۰ واحدی شاخص بورس در ۳۰ دقیقه مردی که طلا پیدا کرد کاظم نژاد: ۸ هزار میلیارد ریال املاک بانک سپه آماده واگذاری است برگزاری یادواره شهدای رسانه کشور و مازندران در هفته بسیج توسعه منطقه آزاد انزلی زمینه جذب سرمایه گذاران را فراهم می کند پوشش بیمه در بخش کشاورزی مازندران ۳۵ درصد افزایش یافت بودجه ۳ لایه می‌شود/ اصلاح نرخ خوراک پتروشیمی‌ها

کد شما در این بخش
2

تزریق ٩ هزار دوز واکسن کرونا در گیلان انجام شد

  • کد خبر : 46530
  • 16 فروردین 1400 - 19:14
تزریق ٩ هزار دوز واکسن کرونا در گیلان انجام شد

مدیر گروه بیماری های مرکز بهداشت گیلان گفت: بر اساس اولویت های در نظر گرفته شده تاکنون ٩ هزار دوز واکسن کرونا در این استان تزریق شد.

دکتر حسن رخ شاد عصر دوشنبه در گفت و گو یا خبرنگار ایرنا با بیان اینکه تاکنون افزون بر ۱۴ هزار دوز واکسن کرونا دریافت شده، اظهار داشت: تزریق واکسن کرونا بر اساس اولویت ها در حال انجام است ،  به محض دریافت واکسن ها پوشش تزریق گسترش می یابد.

وی با تاکید بر ضرورت استمرار رعایت پروتکل های بهداشتی پیشگیری از انتشار ویروس کرونا و حساسیت  در مراعات توصیه ها خاطر نشان کرد: وزارت بهداشت متعهد است  تا پایان امسال واکسیناسیون  ۷۰ درصد مردم در کشور را انجام دهد لذا زمانی که به این مرز از تزریق واکسن برسیم چرخه انتقال بیماری قطع خواهد شد.

مدیر گروه بیماری های مرکز بهداشت استان گیلان بیان داشت: مردم همچنان باید توصیه ها را جدی بگیرند، در خارج از منزل ماسک بزنند و در دورهمی ها و تجمعات حضور نیابند.

وی با اشاره به عدم توجه برخی به توصیه ها بهداشتی پیشگیری از انتشار ویروس کرونا در خریدهای نوروزی، برگزاری دورهمی و مسافرت در ایام نوروز اظهار داشت: در پایان اسفند آمار بیماران بستری مبتلا به کووید ١٩ در بیمارستان های استان گیلان بین ٢٧٠ و ٢٨٠ نفر بود اما اکنون به ۵۴۰ نفر رسیده است.

دکتر رخ شاد با بیان اینکه نگران افزایش بیماران مبتلا به کووید ١٩ هستیم ، خاطر نشان کرد: با توجه به دوره کمون این بیماری،  نگران افزایندگی این بیماری هستیم.

مدیر گروه بیماری های مرکز بهداشت استان گیلان با اشاره به نقش مردم در کنترل و قطع چرخه انتقال بیماری کووید ١٩ اظهار داشت: با توجه به ماهیت این بیماری مردم در کنترل آن نقش مهمی دارند.

در شانزدهمین روز فروردین ۱۴۰۰ در گیلان به لحاظ وضعیت شیوع کرونا ، شهرستان های رودسر، لنگرود و رودبار قرمز، آستانه اشرفیه، لاهیجان، رشت، فومن و آستارا نیز نارنجی اعلام شده اند و بقیه شهرستان های استان گیلان زرد هستند.

گیلان با دو و نیم میلیون نفر جمعیت از کانون های گردشگری شمال کشور است . از ۲۷ اسفند پارسال تا پایان ۱۳ فروردین امسال نزدیک به پنج میلیون گردشگر از گیلان دیدن کردند. گیلان از نخستین استان های درگیر کرونا در کشور بود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=46530
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.