تاریخ : یکشنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 6 September , 2026

اخبار ویژه

افزایش بیش از ۲۰ هزار واحدی شاخص کل بورس کلنگ احداث اولین زورخانه استاندارد گیلان به زمین زده شد معامله بیش از 300 میلیارد ریالی در بورس مازندران سیاست ارزی علیه معیشت توزیع بیش از ٢ هزار تن بذر اصلاح شده برنح در گیلان آغاز شد رونمایی از سامانه های جدید صدور مجوز کسب و کار در کشور سیلزدگان مازنی ۱۶۰۰ میلیارد ریال کمک مسکن دریافت کردند عشایر گلستان خواستار افزایش سهمیه سوخت در فصل زمستان هستند مازندران در کاهش نرخ بیکاری ،رتبه نخست کشور را کسب کرد برداشت نیشکر از ۲۳هکتار اراضی صومعه سرا آغاز شد جای خالی برندسازی در جشنواره های فصلی نشت یابی بیش از ۹ هزار کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع گاز در مازندران اجرای عملیات گازرسانی به روستا‌های کوهستانی بابل پارک‌های جنگلی مازندران میزبان هموطنان در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه انتصاب دو عضو موظف هیات مدیره بانک کشاورزی ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی شناور مازندران کلید خورد آخ آخ من که خیلی خجالت کشیدم آغاز اجرای طرح کالابرگ به دهک‌های ششم و هفتم بیشترین و کمترین مهاجرت به پایتخت قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۲۱ آذر ۱۴۰۱ واگذاری کیش به چینی‌ها کذب محض است جایگاه دلار به پایین‌ترین سطح ۲۵ساله رسید سیاسی بازی با معیشت مردم

کد شما در این بخش
0

خطیر: پاتوسی مشکلی برای بازی ندارد + سند

  • کد خبر : 18036
  • 30 بهمن 1397 - 15:48

معاون ورزشی باشگاه استقلال می‌گویدکه قرارداد پاتوسی طبق قوانین نقل و انتقالات فیفا مشکلی ندارد.

سرویس ورزشی اقتصاد شمال ،علی خطیر، معاون ورزشی باشگاه استقلال در گفت‌وگو با ایسنا درباره مباحثی که مبنی بر غیرقانونی بودن ثبت قرارداد آیاندا پاتوسی، بازیکن اهل آفریقای جنوبی‌ آبی‌پوشان به خاطر نیامدن ITC در زمان نقل و انتقالات نیم‌فصل لیگ برتر مطرح شد، اظهار کرد: طبق ماده ۸-۲ پیوست نقل و انتقالات فیفا،  فیفا به صراحت اعلام می‌کند، درخواست آی تی سی باید تا آخرین زمان نقل و انتقالات توسط فدراسیون فوتبال مبدا ثبت شود. فدراسیون مبدا که آفریقای جنوبی است ۷ روز مهلت دارد که درخواست ITC را یا کانفرم (تایید) و یا ریجکت (رد) کند و یا بی‌پاسخ بگذارد. اگر کانفرم کرد که دیگر مشکلی نیست.

او افزود: فدراسیون فوتبال آفریقای جنوبی یک روز پس از درخواست ما، کانفرم کرد. فدراسیون آفریقای جنوبی حتی ممکن بود به دلیلی مانند مشکل حقوقی بین پاتوسی و باشگاه کیپ‌تاون این درخواست را ریجکت کند مانند اتفاقی که بین ما و تیام رخ داد و باشگاه استقلال، درخواست ITC او را ریجکت کرد. در این زمان، سر و کار بازیکن با فیفا است و بازیکن می‌تواند به فیفا شکایت کند تا اگر حق با او بود، فیفا برای او ITC  صادر کند. اگر فدراسیون فوتبال آفریقای جنوبی بعد از ۷ روز بی‌پاسخ می‌گذاشت، فدراسیون فوتبال ایران می‌توانست پس از ۱۵ روز به صورت مشروط اقدام به صدور ITC بکند.

معاون ورزشی باشگاه استقلال در پایان خطاب به هواداران این تیم گفت: این موضوعاتی که درباره غیرقانونی بودن قرارداد پاتوسی مطرح شده، وجاهت قانونی ندارد و هواداران از این بابت نگران نباشند. پاتوسی هیچ مشکلی برای بازی در لیگ ایران و بازی‌های آسیایی نخواهند داشت. به ضرس قاطع می‌گویم که پاتوسی می‌تواند برای استقلال به میدان برود.

ایسنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=18036
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.