تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

نگاهی به متن کامل لایجه بودجه۹۹ پرداخت افزون بر ۳۰۰ میلیارد تومان به جامعه هدف تامین اجتماعی گیلان واگذاری سهمیه‌بندی کالا به تعاونی‌های مصرف تقاضا برای خرید میوه ۶۰ درصد کاهش یافت بنزین در گیر و دار سیاسیون بازار مسکن در چنبره بانک ها علل ریزش بازار سهام معمای نقدینگی در اقتصاد ایران/ منشاء رشد نقدینگی کجاست؟ کارمزدهای نقل و انتقالات و تبدیلات ارزی حداقل می شود نبرد داماش و ملوان در شهرآورد گیلان/ تلاش بادران و نود برای صدرنشینی پیروزی ملوان پس از ۶ هفته و شکست مجدد شهرداری آستارا افزایش اختیارات استانداران در دستور کار است صادرات ۳۶۰ تن شلیل از میاندورود وام صد میلیونی بد یا خوب؟ کامیون‌های روسی مجوز تردد در مازندران می‌گیرند روش محاسبه سود ماه شمار جزئیات بسته حمایتی مسکن اعلام شد صدای وزیر اقتصاد هم درآمد/ بانک ها نرخ سود مصوب را رعایت کنند گلستان نیازمند ترسیم نقشه راه جذب حداکثری سرمایه‌گذاران خسارت سیلاب به ۱۶۵۵واحد صنفی گلستان روش های جدید لغو فروش سهام عدالت اعلام شد رنگ پیراهن بازیکنان پرسپولیس و کاشیما اعلام شد کشف ۱۲ تن خوراک دام احتکاری در مازندران

کد شما در این بخش
1

“حقوق” برگشت خورد

  • کد خبر : 19440
  • 08 اسفند 1397 - 23:56
“حقوق” برگشت خورد

صحن علنی مجلس نیز نتوانست محلی برای توافق در رابطه با درصد افزایش و سازوکار پرداخت حقوق کارکنان در سال آینده باشد و در نهایت بار دیگر تبصره حقوق برای بررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق برگشت خورد. این در حالی است که پیش از این برخی نمایندگان اعلام کرده بودند در رابطه با مصوبات تلفیق برای حقوق مخالفت داشته و پیشنهادات دیگری ارائه خواهند کرد که ظاهراً همین اختلاف نظرها و پیشنهادها مانع تصمیم‌گیری حقوقی شده است.

به گزارش اقتصاد شمال ،همان طور که از قبل پیش‌بینی می‌شد ماجرای حقوق کارکنان یکی از بخش‌های چالشی بین دولت و مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه به ویژه در صحن علنی مجلس بود؛ به طوری که از همان ابتدا پیشنهاد دولت در لایحه با مخالفان خود را داشت و بعد از پیشنهاداتی که برای نحوه پرداخت و درصد افزایش حقوق در مجلس مطرح شد ظاهراً توافقی انجام نشده که به تصویب نهایی برسد.

این در شرایطی است که دولت برای بودجه سال آینده درصد افزایش حقوق کارکنان را تا ۲۰ درصد تعیین کرده بود و آنچه که در کمیسیون تلفیق (قبل از ورود لایحه به صحن علنی) به تصویب رسید، نشان از حقوق ۲۰ درصدی با پرداخت یکسان حکایت داشت، اما از همان موقع برخی نمایندگان با نرخ ۲۰ درصد و برخی دیگر با نحوه پرداخت یکسان مخالف بودند.

در این باره نظرهای مختلفی مطرح بود از این‌که ۲۰ درصد افزایش حقوق به طور یکسان نمی‌تواند پاسخگوی نیاز قشر کم‌درآمد و حتی حقوق‌های زیر سه میلیون تومان با توجه به شرایط موجود تورم باشد. از سوی دیگر مخالفانی در مورد نحوه پرداخت پلکانی وجود دارند که تاکید دارند در روش فعلی پرداخت پلکانی برخی از حقوق‌بگیران از افزایش حقوق بهره‌مند نشده و یا حداقل را دارا هستند که برای آنها جای گله باقی گذاشته و نمی‌تواند انتخاب درستی باشد.

در مجموع آنچه نمایندگان تاکید داشتند این بود که “حتی اگر قرار بر پرداخت پلکانی حقوق است باید سازوکار متفاوتی از روند فعلی که در آن حقوق‌های بالا تقریباً افزایش خاصی نداشتند اعمال شده و در آن بازنگری شود”.

از این‌رو ظاهراً پیشنهاداتی در مجلس مطرح شده و با عدم تصویب نهایی، قرار است بررسی‌ها همچنان در مورد افزایش حقوق کارکنان ادامه داشته باشد.

اما در این میان دولت موضع خود را اعلام کرده و بر این تاکید دارد که “بیش از این نمی‌تواند حقوق کارکنان را افزایش دهد و جایی برای تأمین هزینه‌های بالاتر ندارد؛ مگر این‌که نمایندگان خود راهی برای هزینه افزایش حقوق پیش‌بینی شده بیندیشند”.

این در حالی است که در جریان بررسی‌های بخش حقوق در مجلس، نحوه دریافت مالیات از آن اخیراً تعیین شد که متفاوت از گذشته است؛ به این ترتیب که مالیات بین ۱۰ تا ۳۵ درصد به صورت پلکانی از حقوق کارکنانی که مازاد بر سقف معافیت مالیاتی (دو میلیون و ۷۰۰ هزار تومان در ماه) دریافتی دارند، کسر شود.

ایسنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=19440
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.