تاریخ : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 21 October , 2026

اخبار ویژه

فراخوان مشمولان مرحله هشتم اجرای نظام مالیات بر ارزش افزوده ۴۵۰ هکتار از زمین های گمیشان برای پرورش میگو زنهاری درباره بودجه پیشنهادی اهتمام برای جذب اعتبارات سفر رئیس جمهوری به ساری اجاره حساب بانکی؛ از نگاهی دیگر پاسداشت “م. مؤید” مردی از تبار قلم در گیلان نگرانی از بازگشت به زمستان ٩١ رمز دوم یکبار مصرف را چگونه دریافت کنیم؟ مازندرانی‌ها از پیکر ۱۴ شهید گمنام استقبال کردند افت قیمت طلا و سکه با کاهش نرخ انس جهانی نظر نهایی شورای نگهبان درباره بودجه ثبت اطلاعات شهرک‌های صنعتی در سامانه جی آی اس حکم لاهه و مسوولیت ما جابجایی بیش از ۳.۷ میلیون مسافر و ۳۳ هزار تن بار در فرودگاه‌های کشور سفته‌های جدید از فردا در شعب بانک ملی ایران منابع تأمین آب شهرک‌ها و نواحی صنعتی افزایش می یابد پادکست خبری۱۴ تیر کشت مخلوط دلیل تداوم نسل مگس مدیترانه چرا روزه می‌گیریم؟ موفقیت هنرمند اهل انزلی در جشنواره کاریکاتور کره جنوبی برداشت کلزای مازندران دو هفته زودتر از سال قبل آغاز شد فروکش تب تند بازار جزییات مصوبه ۴ بندی عیدی کارکنان/ عیدی جداگانه مدیران ممنوع است

کد شما در این بخش
♥1

۴۶۰ میلیارد ریال تسهیلات به کارگاه‌های کرونایی مازندران پرداخت شد

  • کد خبر : 39274
  • 22 مرداد 1399 - 23:49
۴۶۰ میلیارد ریال تسهیلات به کارگاه‌های کرونایی مازندران پرداخت شد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت که تاکنون ۴۶۰ میلیارد ریال تسهیلات به کارگاه‌های آسیب دیده از کرونا در استان پرداخت شده است.

کامران اصغری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود : این تسهیلات به چهار هزار و ۳۰۰ کارگاه خسارت دیده پرداخت شد و سایر متقاضیان مشمول نیز از این تسهیلات بهره مند خواهند شد.

وی کارگاه های مشمول دریافت تسهیلات خسارت کرونا در مازندران را حدود ۵۷ هزار واحد اعلام کرد و گفت که حدود ۲۰ هزار و ۵۰۰ کارگاه تاکنون برای دریافت این تسهیلات ثبت نام کردند که پرونده آنها به دستگاه های اجرایی مرتبط برای تایید ارسال شده است.
اصغری با اعلام این که پرونده ۲۰ هزار و ۴۸۹ کارگاه مشمول پس از تایید از سوی دستگاه های اجرایی مرتبط به بانک ها برای دریافت تسهیلات ارسال شده است ، گفت : از این تعداد ، پرونده ۲۰ هزار و ۴۸۹ کارگاه مورد تایید دستگاه اجرایی قرار گرفته و به بانک های استان ارسال شد.

وی سهم تسهیلات اختصاصی به استان مازندران برای حمایت از کارگاه های آسیب دیده از کرونا را ۵۶۱ میلیارد تومان اعلام کرد و اظهار داشت : حدود ۳.۹ درصد از تسهیلات کرونایی در بخش حمایت از کارگاه های آسیب دیده کشور به استان مازندران اختصاص داده شد.

مدیرکل تعاون مازندران گفت : ۱۴ رسته شغلی که بیشترین آسیب از شیوع ویروس کرونا را متحمل شده و دارای لیست بیمه در قالب کارفرمایی یا خویش فرمایی هستند، مشمول این تسهیلات قرار گرفتند و پرداخت تسهیلات به این گروه های شغلی از خرداد ماه سال جاری شروع شد.

براساس آخرین گزارش ، کرونا بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال به بخش اقتصادی استان مازندران خسارت زد که بیشترین خسارت ناشی حوزه اقتصادی مربوط به واحدهای صنعتی، کارگاه ها و صنایع کوچک بود.
ویروس کرونا سی ام بهمن ماه سال گذشته با شناسایی دو بیمار در بابل در استان مازندران شیوع یافت و همچنان بخش های مختلف استان را درگیر خود نگه داشته است.

در حال حاضر برابر آمارهای رسمی حدود یکهزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در مازندران بستری هستند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=39274
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.