تاریخ : دوشنبه, ۱۶ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 7 September , 2026

اخبار ویژه

تحلیلی بر فرایند تولید تا مصرف خوراک آبزیان دتاکس واتر چیست؟ تعداد سهام مشمولان سهام عدالت در روش غیر مستقیم تعیین شد قیمت خودرو در بازار آزاد در ۴ تیر ۱۴۰۱ ۹۷ مورد تخلف نانوایی های آستانه اشرفیه شناسایی شد ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار تومانی ها مالیات نمی دهند آزادراه ساری-قائمشهر با مولدسازی دارایی‌ها تکمیل می‌شود کشف و ضبط لاشه ۲ راس قوچ و میش در شهرستان نور تاریخ دیدارهای نیمه‌نهایی و فینال جام حذفی فوتبال ۸۱ پرونده املاک مازاد دولت در مازندران به ارزش پنج همت تعیین تکلیف شد تکه‌های گمشده پنجره واحد کالاهای اساسی مازندران برای ماه‌های آینده تضمین است لایحه دائمی شدن همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تقدیم مجلس شد قدیری ابیانه: احمدی‌ نژاد را بستری کنید! ۸۰ میلیارد تومان برای مرمت راه‌های سیل زده مازندران اختصاص یافت مقصدهای تجاری عمده کالاهای ایرانی ابلاغ عوارض خروج از کشور در سال۹۹ دزدی از زلزله زده ها ثبت‌نام مجدد نهضت ملی مسکن از ۱۵ تیرماه افزایش ۴۶.۵ درصدی وصول درآمد‌های عمومی مازندران حیدری خبر داد: تسویه با سپرده گذاران موسسات غیرمجاز تا پایان بهمن پسماند، ابر چالش زیست محیطی شهرستان چالوس آخرین جزئیات از سهام عدالت

کد شما در این بخش
4

توزیع ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد با نرخ مصوب در استان مازندران

  • کد خبر : 94579
  • 30 اردیبهشت 1405 - 12:56
توزیع ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد با نرخ مصوب در استان مازندران

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران از توزیع هزار و ۵۰۰ تن مرغ منجمد به قیمت کیلویی ۲۵۰ هزار تومان به منظور تعدیل قیمت در بازار مصرف در هفته اول خرداد ماه ۱۴۰۵ خبر داد.

اسدالله تیموری روز چهارشنبه در حاشیه دیدار مردمی در استانداری مازندران در نوشهر در گفت‌وگو با خبرنگاران از تهیه هزار و ۵۰۰ تن مرغ منجمد و آماده توزیع از روز شنبه هفته آینده خبر داد.

وی ضمن اشاره به اثرات منفی جنگ تحمیلی سوم از جمله کاهش شدید جوجه‌ریزی از سوی تولیدکنندگان استان مازندران و دیگر نقاط کشور خبر داد و افزود: با تدابیر صورت گرفته مرغ منجمد با هدف تعدیل قیمت به میزان مورد نیاز و به صورت نامحدود عرضه خواهد شد و توزیع در تمام مراکز عمومی و فروشگاه‌ها در حال انجام است و از روز شنبه هفته آینده دوم خرداد ماه در دسترس عموم مردم خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه مرغ منجمد به قیمت هرکیلو ۲۵۰ هزارتومان در تمامی مراکز عمومی و فروشگاه‌ها به طور مستقیم عرضه می شود تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح تأمین نیاز شهروندان و تعدیل نرخ و تثبیت بازار اقلام پروتئینی است تا همه شهروندان استان بتوانند با قیمت مناسب به مرغ منجمد دسترسی داشته باشند.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته نگرانی در ارتباط با ذخایر کالاهای اساسی مورد نیاز مردم همچون مرغ، گوشت و روغن در مازندران وجود ندارد.

قیمت مرغ در بازار مازندران دیروز سه شنبه- بیست و نهم اردیبهشت در حالی به مرز نیم میلیون تومان رسید که طبق مصوبه جلسه تنظیم بازار استان، با جلوگیری از ارسال مرغ زنده به تهران و سمنان و توزیع مرغ منجمد می بایست قیمت آن از ۴۳۵ تا ۴۵۰ تومان چهار روز گذشته کاهشی و حداکثر به ۳۷۵ هزار تومان می رسید.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=94579
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.