تاریخ : چهارشنبه, ۲۵ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 16 September , 2026

اخبار ویژه

تحویل بیش از ۱۵۹ میلیون مترمکعب گاز طبیعی به جایگاه‌های CNG استان مازندران افزایش۲۵ درصدی درآمد مازندران از گردشگران خارجی اینفوگرافیک؛ چقدر ایرانی‌ها گوش شنوا دارند؟ بهره‌برداری رسمی از خط ریلی رشت – قزوین بودجه گیلان سال آینده ۲۷ درصد رشد خواهد داشت قلعه دیپلماتیک توقیف ۲۱ دستگاه کامیون حامل مرغ فاقد مجوز در رودبار تولید کیوی در نورچه میزان است؟ ثبت صدور چک نیازمند تایید بانک نیست تخفیف‌ ویژه سازمان بنادر در صادرات و ترانزیت کالا چرا چشم قرمز می شود؟ کد شهاب خود را از بانک ملی ایران بگیرید عزمی برای خداحافظی با دردسرهای ارتباطات اینترنتی سنتی در مازندران قیمت خودرو در بازار آزاد چهارشنبه ۱۶ آذر اقدام به خودکشی مرد ۴۰ ساله در رامسر جشنواره گل نرگس در روستای کردکلای جویبار کاهش ۶.۲ درصدی هزینه‌ها با رتبه‌بندی اعتباری آیت‌الله هاشمی شاهرودی و اوراق مشارکت برخی مواد قانون بیمه شخص ثالث ۶ سال معطل مانده است ۲۵ درصد از شالیزارهای گیلان دچار خوابیدگی شد هفدهم ربیع الاول میلاد رسول نور گیلان میزبان نیمی از مزارع خاویار کشور شوینده‌ها امسال چقدر افزایش قیمت داشتند؟

کد شما در این بخش
0

۸۰ صندلی مدیریتی مازندران در دولت چهاردهم نصیب بانوان شد

  • کد خبر : 92526
  • 27 مهر 1404 - 11:47
۸۰ صندلی مدیریتی مازندران در دولت چهاردهم نصیب بانوان شد

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با اشاره به دیدگاه مثبت دولت چهاردهم در انتصاب بانوان در سمت های مدیریتی گفت :‌ تاکنون ۸۰ بانو در جایگاه های مدیریتی استان قرار گرفته و منصوب شده اند.

به گزارش اقتصاد گستر شمال ،ام البنین محمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:‌ هم اکنون این بانوان در مسوولیت های مدیرکل، ‌فرماندار، ‌ معاون فرماندار، ‌ شهردار، ‌دهیار و اعضای شورای اسلامی شهرها وروستاها مشغول ارائه خدمات هستند.

وی با اشاره به اینکه تا پیش از روی کارآمدن دولت چهاردهم تعداد بانوان در جایگاه های مدیریتی اندک و محدود بود، ‌ ادامه داد :‌ در آن سالها تنها مدیریت امور بانوان استانداری در اختیار این قشر قرار داشت که به دلیل وظیفه زنانه بودنش این جایگاه برایشان حفظ شد.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران گفت:‌ اما امروز شاهدیم بانوان علاوه بر جایگاه مدیر کلی ادارات مختلف، ‌ یک بانو به عنوان فرماندار مسول اصلی یک شهرستان مشغول فعالیت است.

وی ادامه داد: با روی کارآمدن دولت چهاردهم اتفاقات خوبی برای ارتقای جایگاه مدیریتی زنان در مازندران رقم خورده است که بخش عمده ای از آن نشات گرفته از اراده و باور استاندار مازندران به توانمندی این قشر است.

با روی کار آمدن دولت چهاردهم، یکی از وعده‌های کلیدی دکتر پزشکیان در دوران تبلیغات انتخاباتی که مورد توجه قرار گرفت، یعنی افزایش حضور زنان در جایگاه‌های مدیریتی و تصمیم‌گیری بود. وی در جریان رقابت‌های انتخاباتی بر ضرورت بهره‌گیری از توانمندی‌های زنان در مدیریت کشور تأکید کرده بود و حالا بررسی روند انتصابات در دولت او نشان می‌دهد که این وعده تا حد زیادی در حال تحقق است.

در مقایسه با دولت‌های پیشین، میزان انتصاب زنان در سطوح مختلف مدیریتی در دولت چهاردهم افزایش داشته است و تعداد بیشتری از زنان در پست‌های استانداری، معاونت‌های کلیدی و مدیریت‌های استانی منصوب شده‌اند. آن طور که چندی پیش معاون امور زنان ریاست‌جمهوری اعلام کرد، تاکنون زنان بسیاری در سمت‌های مختلف مدیریتی در دولت چهاردهم منصوب شده‌اند.

محمدی از تشکیل کارگروه «دختران» ‌در مازندران خبر داد و گفت:‌در این کارگروه چالش ها و مشکلات پیش رو دختران استان با حضور مدیران کل دستگاه های اجرایی مربوطه بررسی می شود.

وی چالش عمده بانوان مازندران را «اشتغال» برشمرد و افزود: با توجه به دیدگاه کوچک سازی بدنه دولت بالتبع انتظار و درخواست جذب بانوان در دستگاه های اجرایی امکانپذیر نخواهد بود.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران از بانوان خواست تا به مهارت آموزی توجه بیشتری کنند و ادامه داد: با کسب مهارت و دریافت تسهیلات کم بهره ضمن اشتغالزایی برای خود می توانند کارآفرین و زمینه اشتغال دیگران نیز شوند.

وی گفت : به طور مثال کمیته امداد امام خمینی (ره) ‌ مازندران با پرداخت تسهیلات کم بهره به بانوان مهارت آموزی کردند زمینه اشتغال ۵۶۰ نفر را فراهم کرده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=92526
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.